Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Aldığım kitaplar henüz kargoya bile verilmemiş. Büyük ihtimalle Pazartesi elime ulaşacak. Baba ve piçi bitirince okuyacak bir kitabım yok. Hemen bir kitap alayım ötekiler gelinceye kadar. Ne alayım sizce. Kuyucaklı yusufu düşündüm ama ne dersiniz.

Kuyucuklu Yusuf güzel bir tercih bence. S.ali nin yine farklı naif karakteri Yusuf

Baba ve piç bitmek üzere dün akşam resmen şok yaşadım. Valla gece rüyama bile girdi.

Günaydın dün akşam Uçurtma Avcısı bitti. Buruk ve güzel bi sondu. Kırmızı Pazartesi'ye başlayacağım bugün.
Kitaplarımı genelde inceleyerek almayı tercih ederken dün sinir oldum D&R'a...
Netten alacağım kitaplarımı. Klasiklerden edinmek istiyorum.
Kamelyalı Kadın, Yabancı, Bülbülü öldürmek ve Oblomov, Karamozov kardeşler aklımda olanlar.
Okumuş olan ve yayıncılık-çeviri önerisi olan olan var mı?

Bülbülü Öldürmek Altın Kitaplar baskısını okumuştum. Bir hatası falan yoktu, memnun kaldım.
Dünya klasiklerini Morpa Kültür Yayınlarından okudum hep, memnun kaldığım yayınevlerinden kesinlikle. Eğer bulamazsan Can ve İş Bankası Kültür Yayınları da dünya klasiklerinde iyidir.

Fatih murat arsal serisini bitirdim... Elimde okunmadık kitaplarım var ama nerden başlasam bilemedim ki...

Nefes serisi var ama onu en sona bırakmayı düşünüyorum..

Susanna tamaro - ulu ağaç
aylardan aşk
pamuk ipliğinden hayaller
elif gibi sevmek
Aşk-ı kıyamet

Sizce hangisinden başlamalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…