Fatih murat arsal serisini bitirdim... Elimde okunmadık kitaplarım var ama nerden başlasam bilemedim ki...
Nefes serisi var ama onu en sona bırakmayı düşünüyorum..
Susanna tamaro - ulu ağaç
aylardan aşk
pamuk ipliğinden hayaller
elif gibi sevmek
Aşk-ı kıyamet
Sizce hangisinden başlamalıyım ?
Bu kitabi okumak icin sabirsizlaniyorum, umarum guzeldir
Erdal Demirkiran hastasiyimdir zaten, eminim ki guzeldirrrrumma hiç
güzel değil muhteşem bir kitap olucak eminim
kişisel gelişime ilgin varsa bayılacaksın
kapagını bile okumadan bu kadar emin konuşuyorum
Elif gibi sevmek için baya olumsuz konuşanlar vardı.
Fikrinizi merak ettim bu bakımdan.
Diğerlerini hiç bilmiyorum.
Günaydın. Şemspare ve İskender'i övenler çok ama okumadım ben.Baba ve piçi bitirdim. Valla şoklardayım. Gerçekten sonu çok ilginçti.
Elif şafakın önerebilexeğiniz kitabı var mı kızlar
iskender ustam ve ben firarperest gayet iyi kitaplardı okuyabilirsin tabii önce önce aşk'ı oku okumadıysanGünaydın. Şemspare ve İskender'i övenler çok ama okumadım ben.
iskender ustam ve ben firarperest gayet iyi kitaplardı okuyabilirsin tabii önce önce aşk'ı oku okumadıysan
iskender ustam ve ben firarperest gayet iyi kitaplardı okuyabilirsin tabii önce önce aşk'ı oku okumadıysan
Aşkı okudum ama diğerlerini bilmiyorum. Teşekkür ederim önerileriniz içinGünaydın. Şemspare ve İskender'i övenler çok ama okumadım ben.
Baba ve piçi bitirdim. Valla şoklardayım. Gerçekten sonu çok ilginçti.
Elif şafakın önerebilexeğiniz kitabı var mı kızlar
Hemen not alıyorum teşekkürler.Bir zamanlar Elif ŞAfak fanı gibi bir şeydim. Ancak zamanla dilinin fazla popülerleşmesinden soğudum gitti. Ancak yine de eski kitaplarını sevgiyle hatırlarım, keşke hep öyle kalsaydı.
Ben en çok Mahrem'i severim. Hem psikolojik zemini de çok iyi. Bitpalas çok güzeldir, Siyah Süt de öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?