Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Elif gibi sevmek için baya olumsuz konuşanlar vardı.
Fikrinizi merak ettim bu bakımdan.
Diğerlerini hiç bilmiyorum.

Elif gibi sevmek için baya olumsuz konuşanlar vardı.
Fikrinizi merak ettim bu bakımdan.
Diğerlerini hiç bilmiyorum.

Çok hızlı okurum normalde 400 sayfa bile bir günde bitebilir o gün başka bir işim yoksa.. Bu hafta sonu başladığım kitap biter eğer sürükleyiciyse tabi... elif gibi sevmekten başlayayım en iyisi..

D@R a gittim. Öğle arası. Kuyacaktı yusufu aldım. Öteki kitaplarım gelmedi. Baba ve piç biterse onu okurum artık.

Baba ve piçi bitirdim. Valla şoklardayım. Gerçekten sonu çok ilginçti.
Elif şafakın önerebilexeğiniz kitabı var mı kızlar

iskender ustam ve ben firarperest gayet iyi kitaplardı okuyabilirsin tabii önce önce aşk'ı oku okumadıysan

iskender ustam ve ben firarperest gayet iyi kitaplardı okuyabilirsin tabii önce önce aşk'ı oku okumadıysan
Günaydın. Şemspare ve İskender'i övenler çok ama okumadım ben.
Aşkı okudum ama diğerlerini bilmiyorum. Teşekkür ederim önerileriniz için

Baba ve piçi bitirdim. Valla şoklardayım. Gerçekten sonu çok ilginçti.
Elif şafakın önerebilexeğiniz kitabı var mı kızlar

Bir zamanlar Elif ŞAfak fanı gibi bir şeydim. Ancak zamanla dilinin fazla popülerleşmesinden soğudum gitti. Ancak yine de eski kitaplarını sevgiyle hatırlarım, keşke hep öyle kalsaydı.

Ben en çok Mahrem'i severim. Hem psikolojik zemini de çok iyi. Bitpalas çok güzeldir, Siyah Süt de öyle.

Hemen not alıyorum teşekkürler.

Bugun yagmur sonrasi -sarah jio bitti.. cok güzel bir kitapti herkese tavsiye edebilirim bu ay 3 kitap bitirmis oldum

İyi pazrlar tüm bilgeler e
Haftasonu ne çabuk geçiyor. Bende dün Elif Şafak Ustam beni aldım. Belki elimdeki kitap bu gün biterse ona başlarım.
bu sene 35 kitap okumuşum oysa hedfim 70 di sonra 50 yaptım ama o da olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…