kitapla iç giyim arasındaki ilişki nedir?
neye göre yanda bu reklamlar çıkıyor arkadaşlar? her kitabı Elli Tonu serisinden mi sanıyor bu reklamcılar?
Derin konular bunlar eflacım.
Biliyorum ama söylemem.
niye, yasak mı?
Araştırma sonuçlarımı öyle ulu orta söyleyemem ben.
yanlış bilmiyorsam eğer, yöneticinin aldığı reklamlar onlar.
reklamlar da kendi içinde kategorilere ayrılıyor ve ona uygun alt başlıklarda çıkmıyor muydu?
mesela bebekle ilgili bölümlerde bebek-mama ürünleri çıkar, çeyizle ilgili olanda züccaciye-tekstil :44:
paket halinde reklamları alıyorlar ama ilişkisi olması gerekirdi diye biliyorum. yanlış biliyorum demek ki, çünkü kitaplarla bu hatunların ilişkisini çözemedim
reklamlar da kendi içinde kategorilere ayrılıyor ve ona uygun alt başlıklarda çıkmıyor muydu?
mesela bebekle ilgili bölümlerde bebek-mama ürünleri çıkar, çeyizle ilgili olanda züccaciye-tekstil :44:
paket halinde reklamları alıyorlar ama ilişkisi olması gerekirdi diye biliyorum. yanlış biliyorum demek ki, çünkü kitaplarla bu hatunların ilişkisini çözemedim
Ben daha fazlasını diyebiliyorum ama içimden.
ben kaçıyorum, size iyi sohbetler
kitaplarım beni bekler, çay+kitap saati :80:
de get başka yerde oyna
inşallah :)Bugün 75 sayfa okudum,uyuyana kadar okurum daha da.
Sayın yöneticim ayrıca cumaya kadar hedefimi tamamlayıp yeni kitaplara geçeceğimi düşünüyorum
Sevgili başokuyucu, malum okul açıldı. Yüklerim sandığımdan fazla oldu, okumalarımı bitirmeden aralarına roman sokamayacağım. 1 kitapla aranızdan ayrılıyorum. Ben farklı şeyler okuyarak size bilgelik yolunda başarılar diliyorum.
Bana bir kitap önerin Allah aşkına..
elinde okunmamış yok mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?