Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İncir Kuşları
Kardeşimin Hikayesi
Piruze & Şam'da Bir Türk Gelin
Bunları ben de okuma listeme almıştım.
Güzel seçimler

Ben genelde tavsiye üzerine kitapları inceleyip liste yapıyorum genelde pek pişman olmuyorum sizlerin burada yaptığı paylaşımlarda önemli benim için senelerdir neden yazmadıysam bu alana....

sıkı takipteyim :)

Ben de okumak istiyorum. Neden tırsıyorsun ki?

Aldıklarını güle güle oku canım.

Ben başladığım kitabı muhakkak bitiriyorum canım.
Çok ağır olduğunu söylüyorlar genel olarak.
Ki, Gabriel Garcia Marquez'in genel olarak kitaplarının tarzı böyle.
Bırakmayacağıma göre ağır aksak bitirmeye çalışcam bir okuyacağım 5 okumayacağım.
O yüzden tereddütteyim.
Bir de konusu ilginç beni cezbeden kısım da bu...

Ben de senin gibiyim.
Buradakiler bilir EMPATİ elimde üç ay süründü.
Bırakmıyorum asla yarım bırak(a)mıyorum.

O zaman madem tavsiyelerden konu açıldı, Şemspare'yi okumazsanız birşey kaybetsiniz diyerek başlayayım.

hımmm anladım

beni canımdan bezdiren kitaptır Orhan Pamuk masumiyet müzesi

ama kitap bittiğinde çok etkilendim ve müzeye gitmeyi çok istedim o ayrı tabi :)))

Yüzyıllık Yalnızlık okumayı çok istiyorum ama tırsıyorum.
Neden böyle acaba

Kesinlikle tavsiye ederim.Bir kere Nobel ödüllü yazar.Okunmalı. Büyülü gerçekçilik diye acayip bir akımın öncüsü.Bunu bilerek okumak lazım.Sıkılınabilinir tabi:))

O da listemde var ama bak şimdi sen öyle deyince içimden okuyasım geldi

Aslında şöyleki eğer kiatbın en sonunda açıklanan şey ilk başka söylense insan belki bambaşka bir duygu ile okur kitabı ve tabi birde müze gerçekği var mesela alıp kitabı gitmek isterdim müzeye bir gün boyunca orada okumak müzede kitapta anlatılan eşyalara bakmak ve o bölümü okumak isterdimm

Selam bilgeler, Evrenin Ötesi üçlemesinin ikinci kitabını da bitirdim. Dünyanın Gölgesi üçüncü kitabı, merakla okumak istiyorum. Elimde yok şu an, bulmam lazım Çok beğendim bu seriyi ben, bu daldaki en iyi kitaplardan... Tavsiye ederim.
Yeni kitabım Elif Şafak-Ustam ve Ben...
Keyifli okumalar hepimize...

Köşe yazıları adı altında bezginlik veriyor. Köşe yazıları da birbirini tekrarlıyor.
Ben daha başka düşünmüştüm alırken...

Elif Şafak'ın romanlarını Şemspare türü kitaplarından daha başarılı buluyorum.Hatta o tür kitaplarını okumuyorum artık. Aynı fikirdeyim seninle.

Rapor vereyim.Ben de 1984'ün 320.sayfasındayım.Ha bitti ha bitecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…