- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Hoşgeldin canımmm, keyifli okumalarBende katilcammmmm burayaaaaaaa bugun tess gerritsen proje olumcul viruse basliyorummmm:)
Hoşgeldin canım sen de aramıza, umarım hep beraber daha çok okuruzBen de katılmak istiyorum : )
Epeydir merak ettigim Tess Gerritsen-Cerrah'a basladım. Umarım topik daha cok okumamı saglar. : )
İyi okumalar.
Kitap da kolay ilerleyecek desene
Önce kitap sonra filmi o zaman...
Hoşgeldin can
Baya okunuyor burada.
Hoşgeldin canım sen de aramıza, umarım hep beraber daha çok okuruz
Yaşasıııııııınn! TOLİN gelmiş.Bende katilcammmmm burayaaaaaaa bugun tess gerritsen proje olumcul viruse basliyorummmm:)
hosbuldum canımmmmHoşgeldin canım sen de aramıza, umarım hep beraber daha çok okuruz
hosbuldum cıceeeemmmmm evet okudum otekı topıge bıldırım yapıyoruz degılmı?Yaşasıııııııınn! TOLİN gelmiş.
İlk mesajı okudun mu?
En az iki günde bir bildirim yapman lazım.
Evet...hosbuldum canımmmm
hosbuldum cıceeeemmmmm evet okudum otekı topıge bıldırım yapıyoruz degılmı?
hosbuldum canımmmm
hosbuldum cıceeeemmmmm evet okudum otekı topıge bıldırım yapıyoruz degılmı?
benımkıde tutmadı yanlız degılsınEvet...
Dün senin konun geldi aklıma; ahı tutanlar!
Eve gidiyordum. Bir de zaten ahım tutmadı ki.Tuttuysa da haberim yok. Zaten artık ah etmiyorum.
Hoşgeldiniz AramızaTeşekkür ederim
yalnız bildirimler hep kitap bitti diye yapılmış 2 günde bir de bildirim yapmak lazımmış.ben 2 günde bir kitap btiremem ki bi şeyleri yanlış mı anladım acaba:)
Hoşgeldiniz Aramıza
2 günde bir buraya uğruyoruz(geyikte yapabiliyoruz sadece kitaplardan bahsetmek Şart değil )kitap bitince kitap okuma listemize bitirdiğimiz kitabı yazıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?