Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sanatçının Bir genç Adam Olarak Portresi sayfa 67

Zorunlu okunan kitapları sevemiyorum. Bu kitabı anlamak da epey zor.
(Aslında İngilizcesini okumam gerekiyor ama anlamadığım için Türkçesini okuyayım dedim ki bu da anlaşılmıyor.)

Ayşe Kulin
bir varmış bir yokmuş, handan, bir gün, gece sesleri

kızlar bu kitapları okuyanlardan yorum alırsam çok sevincem,
sepetimde bekliyor hepsi şu anda
seçim yapamadım
yardımcı olun lütfen
önceliğim hangi ikisi olmalı...?

tess grittsen proje ölümcül virüse devam edıyorum oh be dedım ya sıkıcı olmayan akıcı ve merak uyandıran bı kıtap bundan once philippa gregory nehirlerin kadınını okumustum ondan baygınlık gelmıstı ondan sonra bu kıtap cok cok ıyı geldı dıyebılırım yarına bıtırıp yenı kıtaba baslamayı dusunuyorum:)

142-tess gerritsen-cerrah. 50 sayfa civarı sonra kitap bitiyor. (pdf) Bugün yarın bitiririm sanıyorum.

O bir serinin devamı mı?
Cerrah serisini okudun mu bir de? Cırak ikinci kitabı degil mi?

yok canım bu serıden ayrı bı kıtap ben ılk defa bu kadının kıtabını okuyorum ve muhtemelen serıye baslıycam begendım cunku sen nasıl buldun cerrahı?

Ben de bir seri oldugunu bilmeden, serinin ilk kitabı ile baslamısım. İlk defa okudum ben de Tess Gerritsen. Dean Koontz, Stephan King okumuslugum var, onlar da polisiye tarzı gerilim degildi. Bir de ilk defa pdf'den okuyorum, cok rahatmıs.
Kitap cok akıcı, yazarın dili cok sade, kafa acmıyor, içinde kayboluyorsun resmen. Bir de aralarda tarihin ilk zamanlarından tanrılara sunulan kurbanlarla ilgili bilgiler veriyor. Vikinglerden, Azteklerden, Yunanlardan...Bu kısımlardan yazarın dünyanın dört bir yanını gezdigini anlıyorsun.
Yazarımız aynı zamanda doktor oldugu için otopside gecen zamanlar cok ayrıntılı ve heyecanlı. Yani heyecanlı derken olayların cözümlenmesi, ufacık ip uclarını birbirine baglaması acısından.
İkinci kitaplar hep beni bunaltır ama, o sebepten belki baska bir seyle devam edip araya zaman sokabilirim. Cırak'ı okumayacagım muhtemelen hemen.

Böyle : )

merhaba güzel bilgelerim
sizleri çok özledim ama bazı sorunlar yüzünden pek girme imkanı bulamıyorum...
kitap okumaya devam etmeye çalışıyorum, pek başaramıyorum.
mutlu haftalar şimdiden

görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…