Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Az önce Senden Önce Ben'i bitirdim ağlamaktan içim kurudu. Resmen döktürmüş yazar, mutlaka okuyun hatunlar...

Evet çok güzel bir kitaptı hem bir solukta okuyup hem hiç bitmesin dediğim...

Manolya kokulu hikayeler
mart menekseleri
yagmurdan sonra
son kamelya bu ay okuduklarim hepsini tavsiye ederim sizlere çok güzel kitaplar ozellikle mart menekeleri cok surukleyici

ilki hariç diğer üçünü okudum bende yazarın dili oldukça akıcı ve sıkmıyor, kurgularda güzeldi.

Cumaya kadar Ölüm Yeri'ni bitirmeyi hedefliyorum ama 3 gündür baş ağrım fena vurdu. Halbuki bu ay ne güzel tempomu tutturmuş gidiyordum.

Özgürlüğün elli Tonu ile birlikte elli ton serisi dün akşam bitirdim

Yeni kitabım Michelle Knight - Beni Bulun hızlı başladı kitap çabucak bitecek gibi...

iyi bayramlar , iyi tatiller hanımlar
bugün benim yarım günüm artı tatildi iyi oldu sabahtan beri tembellik yapıyorum özlemişim. Biraz kitaptan
biraz Gezi dergisi vardı onu okudum iyi oldu.
Nefes nefese - 106 sf

Bende aranıza katılabilir miyim Kitap sevdam başlamış bulunmakta Elif gibi sevmek,aldatmak kitabını bitirmiş bulunmaktayım şuanda mutlu evlilik okulundayım sanırım bana yakıştı bu kitap ne de uzun sevdimYarısına ulaştım ondan sonra Yaralı kitabını aldım ona başlayacağım bir arkadaşın önerdiği Senden önce ben kitabını almak için sabırsızlanıyorum

Sema Maraşlının kitaplarından okudunuz mu acep kızlar sanki bayanlara çok yükleniliyor gibi şuan okuduğum hep bizim üzerimize bir yük gibi yuvayı dişi kuş yapar misali Diğer Eşimin Eşi yok ve Eşim Aşkım olsun kitaplarını alacağım o yüzden bilgi edinsem iyi olacak

Manolya kokulu hikayeler
mart menekseleri
yagmurdan sonra
son kamelya bu ay okuduklarim hepsini tavsiye ederim sizlere çok güzel kitaplar ozellikle mart menekeleri cok surukleyici
aramıza katılmak istersen konumuzun ilk mesajını okur musun?

Kitabim bitti yarin ayse kulin vedaya basliycam iyi gecelerr:)
Çok güzel bir seri, oku!

Günaydın kitap kurtları
Ayşe Kulin-Veda 105deyim.
Bugün yarım gün yarında tam gün tatil olduğumuz için sanıyorum Vedayı bitirip Umut'a başlayabilirim.
Herkese şimdiden iyi tatiller ve iyi okumalar.
Ben de o seriden HAYAT'tayım. 290. sayfadayım sanırım. Sürükleyici
Nehirnillll, hoş geldin.
Aramıza katılmak için konunun ilk mesajını okur musun?

Bende katilmak istyrum kizlar.ilkmesaji, kurallari okudum hazirim suan A.L Jackson'in Tutkun isimli kitabini okuyorum. Bitmek üzere 360.sayfadayim
Hoş geldiniz.
Mucuziler dukkanina dönüş 400
2 gün hastanede okudum.
Hafta basina kadar evime gideceğim artik.
Daha düzenli kitap okurum inşallah.
Niye hastanedeydin?
Bebek ile ilgili kötü bir şey yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…