- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Günaydın kıZlar
Kitapların arasında boğulasım, hepsini okuyasım var...
Az önce Senden Önce Ben'i bitirdim ağlamaktan içim kurudu. Resmen döktürmüş yazar, mutlaka okuyun hatunlar...
Manolya kokulu hikayeler
mart menekseleri
yagmurdan sonra
son kamelya bu ay okuduklarim hepsini tavsiye ederim sizlere çok güzel kitaplar ozellikle mart menekeleri cok surukleyici
ahhh vakit bulabilsem süper olacak da....Oku gitsin o vakit : )
Seni merak ettim. İyi olmana sevindim. Umarım daha SIK gelirsin.
aramıza katılmak istersen konumuzun ilk mesajını okur musun?Manolya kokulu hikayeler
mart menekseleri
yagmurdan sonra
son kamelya bu ay okuduklarim hepsini tavsiye ederim sizlere çok güzel kitaplar ozellikle mart menekeleri cok surukleyici
Çok güzel bir seri, oku!Kitabim bitti yarin ayse kulin vedaya basliycam iyi gecelerr:)
Ben de o seriden HAYAT'tayım. 290. sayfadayım sanırım. SürükleyiciGünaydın kitap kurtları
Ayşe Kulin-Veda 105deyim.
Bugün yarım gün yarında tam gün tatil olduğumuz için sanıyorum Vedayı bitirip Umut'a başlayabilirim.
Herkese şimdiden iyi tatiller ve iyi okumalar.
Nehirnillll, hoş geldin.Bende aranıza katılabilir miyimKitap sevdam başlamış bulunmakta Elif gibi sevmek,aldatmak kitabını bitirmiş bulunmaktayım şuanda mutlu evlilik okulundayım sanırım bana yakıştı bu kitap ne de uzun sevdim Yarısına ulaştım ondan sonra Yaralı kitabını aldım ona başlayacağım bir arkadaşın önerdiği Senden önce ben kitabını almak için sabırsızlanıyorum
Sema Maraşlının kitaplarından okudunuz mu acep kızlar sanki bayanlara çok yükleniliyor gibi şuan okuduğum hep bizim üzerimize bir yük gibi yuvayı dişi kuş yapar misaliDiğer Eşimin Eşi yok ve Eşim Aşkım olsun kitaplarını alacağım o yüzden bilgi edinsem iyi olacak
Hoş geldiniz.Bende katilmak istyrum kizlar.ilkmesaji, kurallari okudum hazirim suan A.L Jackson'in Tutkun isimli kitabini okuyorum. Bitmek üzere 360.sayfadayim
Niye hastanedeydin?Mucuziler dukkanina dönüş 400
2 gün hastanede okudum.
Hafta basina kadar evime gideceğim artik.
Daha düzenli kitap okurum inşallah.
Ablam doğum yaptı da canim onun yanindaydim. Benim bebekte iymi cok şükür.Hoş geldiniz.
Niye hastanedeydin?
Bebek ile ilgili kötü bir şey yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?