- 27 Ocak 2014
- 504
- 96
- 123
o nazardan bende de var sanki yaselam bilgeler,ben galiba nazara geldim hala aynı kitap elimde ama bitireceğim inşallah
benımkıde tutmadı yanlız degılsın
Teşekkür ederim
yalnız bildirimler hep kitap bitti diye yapılmış 2 günde bir de bildirim yapmak lazımmış.ben 2 günde bir kitap btiremem ki bi şeyleri yanlış mı anladım acaba:)
AZRA sağ olsun açıklamış.Hoşgeldiniz Aramıza
2 günde bir buraya uğruyoruz(geyikte yapabiliyoruz sadece kitaplardan bahsetmek Şart değil )kitap bitince kitap okuma listemize bitirdiğimiz kitabı yazıyoruz.
Rica ederim.Tesekkür, bunu bilmiyordum.
Seni merak ettim. İyi olmana sevindim. Umarım daha SIK gelirsin.merhaba güzel bilgelerim
sizleri çok özledim ama bazı sorunlar yüzünden pek girme imkanı bulamıyorum...
kitap okumaya devam etmeye çalışıyorum, pek başaramıyorum.
mutlu haftalar şimdiden
görüşmek üzere
Ayşe Kulin HAYAT okuyorum.Ayşe Kulin güzel ya Nefes Nefese güzel gidiyor tarihi kitapları severim tam bana göre, epey bir süre önce Adı Aylin bide Gece seslerini okumuştum Ayşe Kulinden .
mrb son kamelya nasıl aldımda okumadım daha biraz karısık gibi geldi arka kapaktan okudugum kadarıyla..Manolya kokulu hikayeler
mart menekseleri
yagmurdan sonra
son kamelya bu ay okuduklarim hepsini tavsiye ederim sizlere çok güzel kitaplar ozellikle mart menekeleri cok surukleyici
Merhaba manolya kokulu hikayeler haric diger uc kitap ayni yazarin kitabi sarah jio nun. .. mart menekseleri yagmurdan sonra ve bogurtlen kisi kdr başarılı degil son kamelya digerlerini okudgum zmn elimden birakamiyodum cok cok akiciydi merak uyandriciydi digerleri son kamelya guzel ama onceki kitaplar kdr degilmrb son kamelya nasıl aldımda okumadım daha biraz karısık gibi geldi arka kapaktan okudugum kadarıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?