Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitabım evde kaldı ama sanırım 270 lerdeyim. germinali okuyorum hal.

Hafta sonu pek okuyamadım.
benımkıde tutmadı yanlız degılsın

Teşekkür ederim
yalnız bildirimler hep kitap bitti diye yapılmış 2 günde bir de bildirim yapmak lazımmış.ben 2 günde bir kitap btiremem ki bi şeyleri yanlış mı anladım acaba:)

Hoşgeldiniz Aramıza
2 günde bir buraya uğruyoruz(geyikte yapabiliyoruz sadece kitaplardan bahsetmek Şart değil )kitap bitince kitap okuma listemize bitirdiğimiz kitabı yazıyoruz.
AZRA sağ olsun açıklamış.
Tesekkür, bunu bilmiyordum.
Rica ederim.
Seni merak ettim. İyi olmana sevindim. Umarım daha SIK gelirsin.

Ayşe Kulin güzel ya Nefes Nefese güzel gidiyor tarihi kitapları severim tam bana göre , epey bir süre önce Adı Aylin bide Gece seslerini okumuştum Ayşe Kulinden .

Ayşe Kulin güzel ya Nefes Nefese güzel gidiyor tarihi kitapları severim tam bana göre , epey bir süre önce Adı Aylin bide Gece seslerini okumuştum Ayşe Kulinden .
Ayşe Kulin HAYAT okuyorum.
Ayşe Kulin'in kalemini seviyorum bunu fark ettim. Okuduklarım:
Adı Aylin
Veda
Umut

Manolya kokulu hikayeler
mart menekseleri
yagmurdan sonra
son kamelya bu ay okuduklarim hepsini tavsiye ederim sizlere çok güzel kitaplar ozellikle mart menekeleri cok surukleyici

Manolya kokulu hikayeler
mart menekseleri
yagmurdan sonra
son kamelya bu ay okuduklarim hepsini tavsiye ederim sizlere çok güzel kitaplar ozellikle mart menekeleri cok surukleyici
mrb son kamelya nasıl aldımda okumadım daha biraz karısık gibi geldi arka kapaktan okudugum kadarıyla..

mrb son kamelya nasıl aldımda okumadım daha biraz karısık gibi geldi arka kapaktan okudugum kadarıyla..
Merhaba manolya kokulu hikayeler haric diger uc kitap ayni yazarin kitabi sarah jio nun. .. mart menekseleri yagmurdan sonra ve bogurtlen kisi kdr başarılı degil son kamelya digerlerini okudgum zmn elimden birakamiyodum cok cok akiciydi merak uyandriciydi digerleri son kamelya guzel ama onceki kitaplar kdr degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…