Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın kızlarrrrr

Sessiz oda sayfa 300

Bu hafta sonu pek okuma fırsatım olmadı

Canım kitaplarını güle güle oku.
Baya acısını çıkarmışsın gerçekten
Bende gitmeyi düşünüyordum fakat haftasonu giden bir arkadaşım hem çok kalabalık olduğunu hemde çok uygun olmadığını söyledi.
Şuan internette o kadar uygunki fırsattan istifade bende bu aralar paso internetten alıyorum.
Tabi oranın havası ortamı başka ama o kadar yol ve kalabalığa fiyat avantajı olmayınca insan değmez diyor

Bn hepsi buradadan 4 kitap aldım.Hepsine kargo masrafı yok 40tl verdim.2 tanesinde ayrıca yazar imzalı.Daha ne olsun
(Ayşe Kulin Handan,Zülfü Livaneli-Bir Kedi Bir Adam Bir Ölüm,Canan Tan-Pembe ve Yusuf,Waris Dirie-Çöl Çiçeği)

Geçen yıl gittiğimde cumartesiydi ve erken saatte gittiğim için çokda güzel gezmiştik ancak fiyat avantajı sağlamıyor pek artık internet fırsatları daha cazip... Ancak dedin gibi orada olmak o atmosferi solumak için gitmek lazım...

Bu haftasonu mecburiyetten o tarafa gidicem ama oğlumda olacak yanımda kesin karar veremedim gitsem mi gitmesem mi...

Bu arada benimde hepsiburada dan aldığım kitaplar bugün geldi

Handan, Kürk Mantolu Madonna, Pembe ve Yusuf

Zülfü Livaneli-Bir Kedi Bir Adam Bir Ölüm bu kitabı okuduğunda düşüncelerini paylaşırmısın canım

Şuan elimde 2 kitap var cnm.
Tabiki okuduğumda bilgi paylaşımında bulunurum.
Bence Zülfü Livaneli yazarı olduğuna göre güzeldir ama

Günaydın oranın keyfi de ayrı ama di mi:)

kesinlikle çok farklı bi atmosferi var. kitap markete gidip bakıyorsun vs evet de fuar daha başka oluyor

Allah'ım sabah sabah gözüm bayram etti.

Bu fuar zamanalarında İstanbulluları çok kıskanıyorum çokkk.

canım umarım sen de bir gün o fırsatı bulursun

cumartesi saat 11 gibi fuarda oldum, elimde listem vardı aşağı yukarı nerelere uğrayacağımı planlamıştım zaten (evde hastamız olduğu için hızlı hareket etmek zorundaydım) tıkır tıkır gittim aldım ister istemez liste dışından da bir yığın kitap aldım ve 2 saat içinde işimi hallettim. ben gittiğimde pek kalabalık değildi ama benim çıkmama yakın okullar öğrencileri otobüs otobüs getirmeye başlamıştı
hepsiburadaya çok kızgınım ben. Aslı Erdoğan'ları tamamlamak için eksik tüm kitaplarını sipariş ettim 1 tanesi hariç hepsi kargoya veriliş süresi 4 gün olduğu halde 2 gün içinde paketlendi, diğer 1 tane 1 hafta oldu paketlenmedi sonra gecikme için bana kupon verdiler sonra kitap temin edilememektedir olarak göründü sistemde sonra benim listemden de çıkartıp para iadesi yaptılar. gecikme için verdikleri hediye çekiyle kitap aldım tamam da o beni mutlu etmedi, ben Aslı Erdoğan'ları tamamlamak istiyordum üstelik 8 Kasım 2015'e kadar kitap almama kararı da aldım, çok kötü oldu hepsiburadanın kazığı

Günaydın kızlar

Dün akşam Sessiz Oda bitti çok keyifliydi gerçekten iyiki okumuşum bu kitabı...

Şimdi Sinan Akyüz İncir Kuşları'na başladım ilk 50 sayfayı okudum ama o kadar yavan ve basit geldi ki dili anlatamam... Daha öncede bir Sinan Akyüz kitabı okumuştum ama üzerinden çok zaman geçmiş...

günaydınlar hanımlar

hafta sonu gezmeler gezmeler yani kitap okumaya fırsat kalmadı hepsi lazım canım bide kış geliyor evde oturcak zamanlar çok önümüzde.
Dün biraz baktım kitabıma 150. sf dayım . Çok güzel gidiyor İstanbul hatırası , senede 3-4 günlüğüne gidiyorum istanbula oda hiçbir yere yetmiyor bu kitapdan sonra hiç yetmiycek

Kamelyalı Kadın'a başlayacağım, ön sözü okurken bana ilginç gelen bir şey öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim. olduğu gibi sizlerle paylaşıyorum:

"Fransız yazınında iki Alexandre Dumas vardır, biri Üç Silahşörler ve Monte-Cristo gibi ünlü serüven romanlarının ve çağının seyircilerini hayran bırakmış birçok oyunun yazarı baba Alexandre Dumas, öbürü gene serüven yanı ağır çeken birçok oyunu, özellikle de önce roman, daha sonra oyun biçiminde sunduğu Kamelyalı Kadın'ıyla aynı ölçüde ün kazanan ve birincisinin yasadışı oğlu olan oğul Alexandre Dumas."

Günaydınlar.
Böğürtlen Kışı sayfa 190'dayım.
Bakalım yarın bitirebilecekmiyim.

Bundan sonra her kitapta bir hedef belirleyip o güne kadar bitirmeye çalışıcam.
Bu sayede belki daha fazla okuyabilirim.

1- Nasıl taşıdın.
2- Hangi gün fuardaydın?
3- Ben fuardan iki tane kitap alabildim. İndirim süperdi ama taşımak zor.

1- Nasıl taşıdın.
2- Hangi gün fuardaydın?
3- Ben fuardan iki tane kitap alabildim. İndirim süperdi ama taşımak zor.

1-Küçükçekmece'de oturuyorum metrobüsle pek uzak sayılmaz, bir kısmı sırt çantamdaydı bi kısmı poşetlerde...
2-Cumartesi 11 gibi fuardaydım
3-taşıma gerçekten büyük sorun 4-5 kişi anlaşıp bi araba tutup gitmek gerek aslında

Pazar günü 11.30 gibi oradaydık. 16.30 gibi çıktık.
Benim evime senin evine göre daha uzak Tüyap!
Doymadım , doyamadım. Biraz daha gezebilirdim o kitapların içinde.

Pazar günü 11.30 gibi oradaydık. 16.30 gibi çıktık.
Benim evime senin evine göre daha uzak Tüyap!
Doymadım , doyamadım. Biraz daha gezebilirdim o kitapların içinde.

canım ne yazık ki ben gezemedim, belirli stantlara uğradım alacaklarımı aldım ve eve döndüm, saatlerce gezebilmek isterdim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…