4 yıl boyunca fuar zamanı şehir dışında oldum ve hep vizelerime denk geldi ama sonunda acısını çıkarttım sanırım
bu arada yeni kitabım Abim Deniz-Can Dündar
bunlar da 2014 Tüyap ganimetlerimEki Görüntüle 1297520
Canım kitaplarını güle güle oku.
Baya acısını çıkarmışsın gerçekten
Bende gitmeyi düşünüyordum fakat haftasonu giden bir arkadaşım hem çok kalabalık olduğunu hemde çok uygun olmadığını söyledi.
Şuan internette o kadar uygunki fırsattan istifade bende bu aralar paso internetten alıyorum.
Tabi oranın havası ortamı başka ama o kadar yol ve kalabalığa fiyat avantajı olmayınca insan değmez diyor
Bn hepsi buradadan 4 kitap aldım.
(Ayşe Kulin Handan,Zülfü Livaneli-Bir Kedi Bir Adam Bir Ölüm,Canan Tan-Pembe ve Yusuf,Waris Dirie-Çöl Çiçeği)
Geçen yıl gittiğimde cumartesiydi ve erken saatte gittiğim için çokda güzel gezmiştik ancak fiyat avantajı sağlamıyor pek artık internet fırsatları daha cazip... Ancak dedin gibi orada olmak o atmosferi solumak için gitmek lazım...
Bu haftasonu mecburiyetten o tarafa gidicem ama oğlumda olacak yanımda kesin karar veremedim gitsem mi gitmesem mi...
Bu arada benimde hepsiburada dan aldığım kitaplar bugün geldi
Handan, Kürk Mantolu Madonna, Pembe ve Yusuf
Zülfü Livaneli-Bir Kedi Bir Adam Bir Ölüm bu kitabı okuduğunda düşüncelerini paylaşırmısın canım
Günaydın oranın keyfi de ayrı ama di mi:)
Allah'ım sabah sabah gözüm bayram etti.
Bu fuar zamanalarında İstanbulluları çok kıskanıyorum çokkk.
Canım kitaplarını güle güle oku.
Baya acısını çıkarmışsın gerçekten
Bende gitmeyi düşünüyordum fakat haftasonu giden bir arkadaşım hem çok kalabalık olduğunu hemde çok uygun olmadığını söyledi.
Şuan internette o kadar uygunki fırsattan istifade bende bu aralar paso internetten alıyorum.
Tabi oranın havası ortamı başka ama o kadar yol ve kalabalığa fiyat avantajı olmayınca insan değmez diyor
Bn hepsi buradadan 4 kitap aldım.Hepsine kargo masrafı yok 40tl verdim.2 tanesinde ayrıca yazar imzalı.Daha ne olsun
(Ayşe Kulin Handan,Zülfü Livaneli-Bir Kedi Bir Adam Bir Ölüm,Canan Tan-Pembe ve Yusuf,Waris Dirie-Çöl Çiçeği)
1- Nasıl taşıdın.4 yıl boyunca fuar zamanı şehir dışında oldum ve hep vizelerime denk geldi ama sonunda acısını çıkarttım sanırım
bu arada yeni kitabım Abim Deniz-Can Dündar
bunlar da 2014 Tüyap ganimetlerimEki Görüntüle 1297520
1- Nasıl taşıdın.
2- Hangi gün fuardaydın?
3- Ben fuardan iki tane kitap alabildim. İndirim süperdi ama taşımak zor.
Pazar günü 11.30 gibi oradaydık. 16.30 gibi çıktık.1-Küçükçekmece'de oturuyorum metrobüsle pek uzak sayılmaz, bir kısmı sırt çantamdaydı bi kısmı poşetlerde...
2-Cumartesi 11 gibi fuardaydım
3-taşıma gerçekten büyük sorun4-5 kişi anlaşıp bi araba tutup gitmek gerek aslında
Pazar günü 11.30 gibi oradaydık. 16.30 gibi çıktık.
Benim evime senin evine göre daha uzak Tüyap!
Doymadım , doyamadım. Biraz daha gezebilirdim o kitapların içinde.
Ben birkaç kitap imzalattım. Bir de söyleşiye katıldım.canım ne yazık ki ben gezemedim, belirli stantlara uğradım alacaklarımı aldım ve eve döndüm, saatlerce gezebilmek isterdim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?