- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
KRİSTIN HANNAH - uzak kıyılar bitti,en uzun sürede okuduğum kitap rekoru kırdı :)
Ya kızlar bu kadar çok kitap okuyacak vakti nasıl buluyorsunuz. Bana da söyleyin ne olur. Bu saate oldu daha tek satır okumadım ben.
Selam kizlar bi kac gundur moral bozuklugundan kitap okumadim stephen king falciya basliycakyim ama vazgectim simdi jojo moyes senden once ben e basliyorummm:)
Basla basla bari kitaplardaki dertlere dalalimda kendi derdimizi unutalim biraz:)O kitap cok hüzünlü gelmişti bana.
Ben de sen gibiyim bari bildirim yapmıs olayım, hac'a baslayacaktım ama içimden istek gelmedi acıkcası. Yarın baslarım umarım.
Basla basla bari kitaplardaki dertlere dalalimda kendi derdimizi unutalim biraz:)
aslında güzel bir kitap,alınacak mesajlar var içinde ama beni sarmadı .çok genç yaşta evlenen bir ciftin ileri yıllarda kadının kendisi için hiçbirşey yapmadığını ve hayallerinden vazgeçip kendini kocasına ve çocuklarına adamasıyla meydana gelen sorunlarına değiniyordu.bekar biri olarak hali ile beni çok baydı :))))))))))))))))))))))))))))O kadar güzel diyorsun yani?
Ben de Vampir Kazanova'yı bitirdim. Sevgi Uğruna Yaptıklarımız 346 dayım. Yarın ya da pazar günü biter diye düşünüyorum.
çok güzel bir roman..okuyunca istanbulda iseniz eğer.istanbul daha çok gezmek isteyeceksiniz :)günaydınlar bol okumalı iyi hafta sonları hanımlar , gerçi bu hafta sonu hava güzel gezmekte lazım
Ahmet Ümit - İstanbul hatırası - sf 96
Gule gule oku hepsini kiskandimmm:)4 yıl boyunca fuar zamanı şehir dışında oldum ve hep vizelerime denk geldi ama sonunda acısını çıkarttım sanırım
bu arada yeni kitabım Abim Deniz-Can Dündar
bunlar da 2014 Tüyap ganimetlerimEki Görüntüle 1297520
Gule gule oku hepsini kiskandimmm:)
Fiyatlar nasildi sence uygunmu?
teşekkür ederim canım
%20-25 indirim var genelde, internetten daha ucuza bulunabiliyor aslında
4 yıl boyunca fuar zamanı şehir dışında oldum ve hep vizelerime denk geldi ama sonunda acısını çıkarttım sanırım
bu arada yeni kitabım Abim Deniz-Can Dündar
bunlar da 2014 Tüyap ganimetlerimEki Görüntüle 1297520
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?