Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ya kızlar bu kadar çok kitap okuyacak vakti nasıl buluyorsunuz. Bana da söyleyin ne olur. Bu saate oldu daha tek satır okumadım ben.

Ya kızlar bu kadar çok kitap okuyacak vakti nasıl buluyorsunuz. Bana da söyleyin ne olur. Bu saate oldu daha tek satır okumadım ben.

Valla canım bazı günler (bugün olduğu gibi) uzun uzun kitap okuyacak vakit bulurken bazı günler kapağı kaldıramıyorum.

Tabii bende çoluk çocuk olmadığından sorumluluğum da pek yok evde.

Sevgi Uğruna Yaptıklarımız-Kristin Hannah bitti.
Sıradaki kitaplarım Sizi Tekrar Görmek-MArc Levy ve Kitab-ül Hiyel-İhsan Oktay Anar

Selam kizlar bi kac gundur moral bozuklugundan kitap okumadim stephen king falciya basliycakyim ama vazgectim simdi jojo moyes senden once ben e basliyorummm:)

Selam kizlar bi kac gundur moral bozuklugundan kitap okumadim stephen king falciya basliycakyim ama vazgectim simdi jojo moyes senden once ben e basliyorummm:)

O kitap cok hüzünlü gelmişti bana.
Ben de sen gibiyim bari bildirim yapmıs olayım, hac'a baslayacaktım ama içimden istek gelmedi acıkcası. Yarın baslarım umarım.

günaydınlar bol okumalı iyi hafta sonları hanımlar , gerçi bu hafta sonu hava güzel gezmekte lazım

Ahmet Ümit - İstanbul hatırası - sf 96

O kadar güzel diyorsun yani?

Ben de Vampir Kazanova'yı bitirdim. Sevgi Uğruna Yaptıklarımız 346 dayım. Yarın ya da pazar günü biter diye düşünüyorum.
aslında güzel bir kitap,alınacak mesajlar var içinde ama beni sarmadı .çok genç yaşta evlenen bir ciftin ileri yıllarda kadının kendisi için hiçbirşey yapmadığını ve hayallerinden vazgeçip kendini kocasına ve çocuklarına adamasıyla meydana gelen sorunlarına değiniyordu.bekar biri olarak hali ile beni çok baydı :))))))))))))))))))))))))))))

Şuan Ayşe Kulin'in Handan'dan sonra
B. Ergin Borobey'in "Metropol Rüyaları" romanını bekliyorum.

kitapkokusu çok güzel duruyorlar. Güle güle oku inşallah
Ben de ve dağlar yankılandı sayfa 238 deyim. Khaled Hosseini çok güSel yazıyor, olaylar çok hızlı ilerliyor. Insan hem hiç sıkılmıyor hem de çok iyi konsantre oluyor.

Allah'ım sabah sabah gözüm bayram etti.

Bu fuar zamanalarında İstanbulluları çok kıskanıyorum çokkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…