- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
Ben birkaç kitap imzalattım. Bir de söyleşiye katıldım.Kalan zamanda da gezdim. :)
Yeni kitaba başladım.
Debbie Macomber
Küçük Mucizeler Dükkanı
Sayfa 22
kızlar kurk mantolu madonna yı okuyan varmı aranızda
ben cok sıkıldım kıtabı okurken suan onu okuyorum ,aldım elimdeki kitaptan sonra başlayacağım okumaya
ben cok sıkıldım kıtabı okurken suan onu okuyorum ,
elıme almak ıstemıyorum resmen
kıtabın dılı cok guzel ,amanınnnn neden ki şuan okuduğum kitapta pek sarmaı beni incir kuşlarını okuyorum çok basit bir dille yazılmış onun arkasından Sabahattin Ali iyi gelir dedim ama....
Bu serinin beş kitabı var elimde, birisinden aldım okumak üzere ama derslerim de var. Ne zaman biter, bilemiyorum.bu yazarın kitaplarını çok fazla gömeye başladım bend ebitince düşüncelerini paylaşırmısın
kıtabın dılı cok guzel ,
ama benı sarmadı sankı 167 sayfalık kıtabı bı bıtıremedım gıttı ısyerınde okuyorum bıde 108 deyım suan ıns bgn bıtsınde kurtulayım azap gbı
Bu serinin beş kitabı var elimde, birisinden aldım okumak üzere ama derslerim de var. Ne zaman biter, bilemiyorum.Unutmazsam yazarım inşallah.
niye bakıyolar ki_Sitare_ ben okudum canım. Beğenmiştim. Değişik nir aşk hikayesi.
Şu anda kuafördeki tuhaf bakışlar altında kitabımı okuyorum
Evet, dün bu konuda yazışmıştık.kızlar tüyapa giden var mı?
bu kitabı bi türlü alamadım..nasıl bi kitap beğendin mi canım?Ve dağlar yankılandı sayfa 308 deyim
Evet, dün bu konuda yazışmıştık.
Birkaç sayfa önceyi oku canım.
canım maalesef bizim insanımız kitap okuyan insana alışık değil. onun için bakıyorlardır...niye bakıyolar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?