İnşallah bu sene nasip olur da gidersin.okudum bende bu yıl gitcem inşallah heryıl bi şey çıkıyo gidemiyorum..
Süper fikir, o kadar çok okumak istediğim kitap var ki! :)D&R a gittim. Baktım bütün kitaplara. Ne çok okumak istediğim kitap var bir kere daha gördüm. Günlerin 48 saat olmasını ve bunun yarısını kitap okumaya ayırmayı istiyorum.
canım aldıklarının resmını cekıp paylasta gorelım:)kızlaar tüyapa gittim ve tabiki nereye bakacağımı hangi kitabı alacağımı şaşırdım..Eşim benden çok kitap aldı ben netten de almıştım bu yıl sanırım bunlar bana yeter
canım hepsini güle güle oku :) debbi macomberin kıtapları kiler markette de var hemde %50 indirimli orayada bakabılırsın 8 liraya falan gelıyo sanırım:)Eki Görüntüle 1301503
bunlar fuardan aldıklarım bide siyasi ve dini olanları paylaşmıyoruz diye onları çekmedim
canım hepsini güle güle oku :) debbi macomberin kıtapları kiler markette de var hemde %50 indirimli orayada bakabılırsın 8 liraya falan gelıyo sanırım:)
canım debbienin serideki bütün kitapları vardı sherlock holmes var baya bı kitp vardı yanı ama cesıt kalmamıs olabılır bazı kıtaplar ındırımle 4 liraya kadar düşüyo:)Öyle mi bi gidip bakim ozaman başka neler var peki :)teşekkürler ayrıca
tamam cnaım teşekkür ederim gerçekten bu topic bana çok faydalı oldu netteki indirimdende burdan haberdar oldumcanım debbienin serideki bütün kitapları vardı sherlock holmes var baya bı kitp vardı yanı ama cesıt kalmamıs olabılır bazı kıtaplar ındırımle 4 liraya kadar düşüyo:)
bende okumadım malesef ama tess gerritsen kitapları bulursan kaçırma al bizim kilerde kalmamıştı malesef:)tamam cnaım teşekkür ederim gerçekten bu topic bana çok faydalı oldu netteki indirimdende burdan haberdar oldum
sherlock holmes okumadım hiç nasıl acaba ?
onun imza günü varmış tüyapta sanırımbende okumadım malesef ama tess gerritsen kitapları bulursan kaçırma al bizim kilerde kalmamıştı malesef:)
oooooo istanbulda olsaydım gıderdım kesın:)onun imza günü varmış tüyapta sanırım
ayy ben gittim de insan nereye saldıracağını bilemiyo sonunda da yorgun düşüp ne bulursa alıp kaçıyooooooo istanbulda olsaydım gıderdım kesın:)
ahhahahahah o şanssızlık bendede var merak etmeayy ben gittim de insan nereye saldıracağını bilemiyo sonunda da yorgun düşüp ne bulursa alıp kaçıyoBide bende bişey var boş tezgaha gidiyorum hemen doluyo şanssızlıkta bedeviden öteyim..
Aynen kitaplar pahalı çok..Fuarda da %20 yazmışlar ama bi numarası yok yani..Bazı yayınevleri 2 al 3 öde yapmıştı bazıları 5 tl 10 tl tezgahları yapmıştı..Ben oralardan aldım romanları ama siyasi ve ingilizce kitapları pahalı minicik el kitabı bile 10-15 tl sonrada türkler okumuyo oluyo..Bide ben haftasonu kalabalık olur diye şimdi gittim..ahhahahahah o şanssızlık bendede var merak etmeama okudugum kadarıyla fuarın son gunlerı fıyatlar dahada uygun oluyomus yoksa fuardakı fiyatlarla internetteki fiyatlar aynı dedıler ve gercetende Türkiyede kitap fiyatları pahalı:)
valla bazı arkadaslar kızıcak ama korsan candır dıyorum :)birde işte indirimleri falan takıp edıp oralardan alıyorum yoksa otekı turlu guc yetmez kıtapların fiyatlarına onumuzdekı ayda kitapyurdundan sipariş vericem galıba kapıda ödemesi varmış hemde fiyatlar uygun gibi geldi:)Aynen kitaplar pahalı çok..Fuarda da %20 yazmışlar ama bi numarası yok yani..Bazı yayınevleri 2 al 3 öde yapmıştı bazıları 5 tl 10 tl tezgahları yapmıştı..Ben oralardan aldım romanları ama siyasi ve ingilizce kitapları pahalı minicik el kitabı bile 10-15 tl sonrada türkler okumuyo oluyo..
Niye kızsınlar ki hiç okumamaktan iyi napalım gücümüz yetmiyo..Bende bazen alıyorum..Ama böyle indirimler oldu mu çok seviniyorum orjinal gibi olmuyo ki kokusu kapağı amaan hastamıyım nevalla bazı arkadaslar kızıcak ama korsan candır dıyorum :)birde işte indirimleri falan takıp edıp oralardan alıyorum yoksa otekı turlu guc yetmez kıtapların fiyatlarına onumuzdekı ayda kitapyurdundan sipariş vericem galıba kapıda ödemesi varmış hemde fiyatlar uygun gibi geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?