Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhabalar bende 1 yıldır kitap okuma tutkusu başladı nerdeymişi bunca zamanadır diyorum :) şuan debbie macomber in bahçemde yeşeren umutlar 361 deyim. umut dolu kitap :)

D&R a gittim. Baktım bütün kitaplara. Ne çok okumak istediğim kitap var bir kere daha gördüm. Günlerin 48 saat olmasını ve bunun yarısını kitap okumaya ayırmayı istiyorum.
Süper fikir, o kadar çok okumak istediğim kitap var ki! :)
İş arkadaşım üç tane getirdi.
Çıldırdım sevinçten ama dedim ki: Biraz sürer bunları okumam, elimde çok kitap var bir de derslerim... :'(

kızlaar tüyapa gittim ve tabiki nereye bakacağımı hangi kitabı alacağımı şaşırdım..Eşim benden çok kitap aldı ben netten de almıştım bu yıl sanırım bunlar bana yeter

canım debbienin serideki bütün kitapları vardı sherlock holmes var baya bı kitp vardı yanı ama cesıt kalmamıs olabılır bazı kıtaplar ındırımle 4 liraya kadar düşüyo:)
tamam cnaım teşekkür ederim gerçekten bu topic bana çok faydalı oldu netteki indirimdende burdan haberdar oldum
sherlock holmes okumadım hiç nasıl acaba ?

tamam cnaım teşekkür ederim gerçekten bu topic bana çok faydalı oldu netteki indirimdende burdan haberdar oldum
sherlock holmes okumadım hiç nasıl acaba ?
bende okumadım malesef ama tess gerritsen kitapları bulursan kaçırma al bizim kilerde kalmamıştı malesef:)

ayy ben gittim de insan nereye saldıracağını bilemiyo sonunda da yorgun düşüp ne bulursa alıp kaçıyo Bide bende bişey var boş tezgaha gidiyorum hemen doluyo şanssızlıkta bedeviden öteyim..
ahhahahahah o şanssızlık bendede var merak etmeama okudugum kadarıyla fuarın son gunlerı fıyatlar dahada uygun oluyomus yoksa fuardakı fiyatlarla internetteki fiyatlar aynı dedıler ve gercetende Türkiyede kitap fiyatları pahalı:)

Aynen kitaplar pahalı çok..Fuarda da %20 yazmışlar ama bi numarası yok yani..Bazı yayınevleri 2 al 3 öde yapmıştı bazıları 5 tl 10 tl tezgahları yapmıştı..Ben oralardan aldım romanları ama siyasi ve ingilizce kitapları pahalı minicik el kitabı bile 10-15 tl sonrada türkler okumuyo oluyo..Bide ben haftasonu kalabalık olur diye şimdi gittim..

valla bazı arkadaslar kızıcak ama korsan candır dıyorum :)birde işte indirimleri falan takıp edıp oralardan alıyorum yoksa otekı turlu guc yetmez kıtapların fiyatlarına onumuzdekı ayda kitapyurdundan sipariş vericem galıba kapıda ödemesi varmış hemde fiyatlar uygun gibi geldi:)

Niye kızsınlar ki hiç okumamaktan iyi napalım gücümüz yetmiyo..Bende bazen alıyorum..Ama böyle indirimler oldu mu çok seviniyorum orjinal gibi olmuyo ki kokusu kapağı amaan hastamıyım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…