Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Slm kızlar.yeni konu açtım ama kimse yazmadı.mucizeleri çağırmak ve aşkın istilası -yol kitaplarını okudunuz mu?
yol u bir arkadaşım okuyor ama öyle bir anda okuyup bitirilecek bir kıtap değilmiş. yavas yavas okuman lazımmış ve cok faydalıyımış.

yol u bir arkadaşım okuyor ama öyle bir anda okuyup bitirilecek bir kıtap değilmiş. yavas yavas okuman lazımmış ve cok faydalıyımış.​
Cevap verdiğin için çok teşekkürler arkadaşım.beni rahatlatır bana yol gösterir mi derken , rahat kafayla okumam gerekiyor öylemihalbuki ben rahatlamak için okumak istiyordum.yani stresten uzaklaşmak için.neyse biraz daha beklerim artik.:))

Yarın roman dersim var 1984'ü biraz okusam iyi olacak.
Gece de Umut Mevsimi'ne başlarım artık.

Bu arada bu akşam kitapyurdu'ndan 3 kitap siparişi vericem:
Paulo Coelho - Aldatmak
Jojo Moyes - Paris'te Balayı
Sarah Jio - Gündüz Sefası

Jojo Moyes hiç okumadım.Ama bu aralar sık gözüme çarpıyor.Sanırım bende dayanamayıp bir alıcam bugün.D&R'daki sepetime bir göz atsam iyi olacak

Jojo Moyes hiç okumadım.Ama bu aralar sık gözüme çarpıyor.Sanırım bende dayanamayıp bir alıcam bugün.D&R'daki sepetime bir göz atsam iyi olacak

Ben de yazarın Senden Önce Ben adlı kitabını bu sabah bitirdim beni çok etkiledi.
Yazarın diğer kitaplarını da araştırdım. Çoğu yorum olumlu.
Diğer kitaplarını bilemiyorum şuan ama Senden Önce Ben'i tavsiye ederim :)

Selam bilgeler,

Haftasonu ne yazık ki pek okuyamadım...

Piruze 280. sayfadayım...

Listeyide gördüm ellerinize sağlık...

azra2004 ellerine sağlık.
Harmattan-Gavin Weston bitirdim. Afrika ve Afrika'da kadın-çocuk olmakla ilgili başarılı bir kitap. Bir erkek yazarın küçük bir kız çocuğunun gözlerinden bir dünya yaratması takdir edilesi.

Sıradaki kitabım Hayatı Sevme Hastalığı-Sibel K. Türker

azra2004 ellerğne sağlık. Teşekkür ederiz.
Kitabım pek gitmiyor ama başladım bi kere. Yapacak birşey yok. Belki ilerleyen kısmları iyidir.

günaydın herkese, kürk mantolu Madonna bitti, elimdeki kitaplardan birine devam edeceğim, muhtemelen k.tazeoğlu bambaşka başlıcam

Ben dün fazla okuyamadım.
Odaklandığımda gözlerim ağrıyor bu günlerde ve yazılar bulanıklaşıyor.
Sanırım gözlük değiştirme vaktim geldi.
Bu nedenle Umut Mevsimi sayfa 16'dayım.

günaydın herkese
azra2004 ellerine sağlık canım
bu ay 8 kitap bitirebilirsem yıl sonu toplamı 60 kitap olacak, bana ince kitaplar önerin
yeni kitabım Ali Ural-Posta Kutusundaki Mızıka... beklentim yüksek zira çok olumlu yorumlar aldım, hayatımın kitabı diyen çok sayıda insan var umarım ben de memnun olurum, bu ıralar içime işleyen bi kitap okuyamadım (ince memed'in samimiyetini saymazsak tabi)

Ama bu olmadı şimdi.
Siparişimi dün vermiştim ve bu sabah Debbie Macomber'in (Çok okuduğum bir yazar) yeni kitabı Kar Tanelerinin Bir Bildiği Var çıktı
Tüh ya keşke bugün sipariş verseydim

Merhaba bayanlar
10 yaşında kızım listemi pek beğenmedi ben daha güzel hazırlarım, 3 boyutlu yaparım dedi.
bakalım göreceğiz önümüzdeki ay onunla hazırlayacağız.

Bende Siyah Kan ı okuyorum. Grange ın 6 kitabını okumuşum ve buda dahil hepsi çok güzeldi.
bundan sonra Grange hakkında olumsuz eleştirilere kulak asmayacağım ve tüm kitaplarını okuyacağım.

Kızının yapacağı listeyi merakla bekliyorum azra, yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…