Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ve an itibari ile Canan Tan-Pembe ve Yusuf bitti.Cok akici bir kitapti.Ismail karakterine okurken sinir olmadan edemedim.Ve malesef ulkemizde Ismail gibi olanlar var...
Yeni kitabim Zülfü Livaneli-Bir kedi,Bir adam,Bir ölüm

Slm kızlar.yeni konu açtım ama kimse yazmadı.mucizeleri çağırmak ve aşkın istilası -yol kitaplarını okudunuz mu?

Günaydın bilgeler
iki yeşil susamuru sayfa 56 dayım.
Kitap pek sarmadı şimdilik beni

günaydınlar , iyi haftalar

yeni kitabım nietzche ağladığında - Irvın D. Yalom - sf 35 deyim.
konuyu özetle arka sayfada bu şekilde anlatıyor " varoluşun kader , inanç , hakikat ,huzur , mutluluk , acı , özgürlük , irade .. ve neden nasıl gibi en önemli duraklarından geçen bir yolculuk ... kendisiyle ve hayatla yüz yüze gelmekten çekinmeyenlere..."

Kızlar bu arada Vikitap'a girebileniniz var mı?
Dün akşamdan beri giremiyorum. Zar zor bağlanıyor bu sefer de şifremin hatalı olduğunu söylüyor doğru yazdığımdan emin olduğum halde.
Genel bir sorun mu var acaba?

Bu topikte herkes kafasına göre takılıyor anlaşılan.kimse kitaplarla ilgili yorum yapmıyor.

Slm kızlar.yeni konu açtım ama kimse yazmadı.mucizeleri çağırmak ve aşkın istilası -yol kitaplarını okudunuz mu?
Bu topikte herkes kafasına göre takılıyor anlaşılan.kimse kitaplarla ilgili yorum yapmıyor.

Kendi adıma söyleyeyim okumadığım hatta adını ilk defa duyduğum kitaplar hakkında yorum yapamam ki
Okuyan birileri varsa zaten cevap vereceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…