Canım fi yi okuyunca yorumlarını bekliyorum çok en satanlar listesinde 1 numara merak ettimSelamlar.
Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır sayfa 155 teyim.
Bugün bitirmeyi planlıyorum.
Ayrıca Fi-Akilah kitabına başladım. sayfa 25 teyim.
Ben mucizeleri çağırmak ve yol-aşkın istilası adlı kitapları nerak ediyordum.yoruma göre almaya karar vereyim dedim.çünkü o tür bana göre değil.bu kitap l arı sormuştum.bir kişi cevap verdi.Papatyast: 38097381 .!.:Iki yeşil susamuru sayfa 106 dayım. Başta pek sevmemiştim ama şimdi sanki daha iyi gibi. Sevsem de sevmesem de bitireceğim mecburen.
Neredeyse Kitabı'n 3 de biri bitti daha pek birşey yok.
_nurbanu_ zaman zaman kitaplarla ilgili yorumlarda yapıyoruz aslında. Sen herhangi bir soru mu sormuştun. Gözden kaçmışyır belki n
Okumadigim bi kitap hakkinda yorum yapamam ki canim. O sorunu gordum, okumadigim icin cevap veremedim. Ama okunan kitaplarin yorumlanmasi dusuncesine katiliyorum. Okuyup gecmeyelim, yorum yapalim, alintilar paylasalim vs... Okudugu kitaplar hakkinda yorum yapan arkadaslarimiz da var aslinda. Ben yapmiyordum ne zamandir, bu vesileyle ben de yaparim artik.Arkadaşlar okuduğunuz kitaplar hakkında bilgi de versenize.yorum yapın.yazarın dilinden konusundan bahsedin.kimse bir şey anlatmıyor.şu kitabı okudum bu kitabı sipariş verdim falan deniyor.örneğin ben iki kitapla ilgili yorum istedim sizden sadece bir arkadaß yanıtladı.bu topiğin amacı kitap ismi paylaşmak mı??
Haklısın tabi.ama insan yine de okumadım diye bile olsa bir cevap bekliyor.Okumadigim bi kitap hakkinda yorum yapamam ki canim. O sorunu gordum, okumadigim icin cevap veremedim. Ama okunan kitaplarin yorumlanmasina katiliyorum. Okuyup gecmeyelim, yorum yapalim, alintilar paylasalim vs...
Ben bu kitapları okumadım. Ama okuduğum kitaplarla ilgili bir yorum istenirse cevap veririm elimden geldiği kadar.Ben mucizeleri çağırmak ve yol-aşkın istilası adlı kitapları nerak ediyordum.yoruma göre almaya karar vereyim dedim.çünkü o tür bana göre değil.bu kitap l arı sormuştum.bir kişi cevap verdi.
Çok naziksin canım.ben de deniz katedralını okuyorum.dsha ilk sayfalardayım.ama kült bir kitap.dili güzel.tavsiye ederim herkese.Ben bu kitapları okumadım. Ama okuduğum kitaplarla ilgili bir yorum istenirse cevap veririm elimden geldiği kadar.
:) haklısın sanırım ben bu ara çok sık okumuyorum diye görmedim ama okumadım bahsettiğin kitapları..Ama görüyorum kitap bilgisi veren arkadaşlar var..Haklısın tabi.ama insan yine de okumadım diye bile olsa bir cevap bekliyor.
100. sayfa yazcakmışım 200 olmuş:) haklısın sanırım ben bu ara çok sık okumuyorum diye görmedim ama okumadım bahsettiğin kitapları..Ama görüyorum kitap bilgisi veren arkadaşlar var..
Bu arada Dostoyevski-İnsancıklar 200 hala bitmedi bu kitap..
Günaydın bilgelerrr
Pembe ve Yusuf sayfa 120 deyim...
Canan Tan'ın kalemini, dilini severim zaten güzel ilerliyor da kitap hep bir hüzün hep bir acınaklı gidiyor...
neler aldın canım.Günaydınn herkese...
2 gündür pek kitap okuma fırsatım olmadı.
Kitap yurdundan sipariş verdim şimdi.
Merakla bekliyorum gelmelerini
Birçok kişinin burdaki paylaşımını okudum.sadece kit a p adı vardı çoğunda.dolayısıyla topik amacına uymuyor.bu yüzden takibi de bırakmıştım bir ara.ama sağolsun birkaç arkadaş cevap verince geri döndüm.:)):) haklısın sanırım ben bu ara çok sık okumuyorum diye görmedim ama okumadım bahsettiğin kitapları..Ama görüyorum kitap bilgisi veren arkadaşlar var..
Bu arada Dostoyevski-İnsancıklar 200 hala bitmedi bu kitap..
Hoşgeldin :)Birçok kişinin burdaki paylaşımını okudum.sadece kit a p adı vardı çoğunda.dolayısıyla topik amacına uymuyor.bu yüzden takibi de bırakmıştım bir ara.ama sağolsun birkaç arkadaş cevap verince geri döndüm.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?