Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İsmi yabancı gelmedi hiç.yabancı yazarın değil mi?? Sana 'hekim'i tavsiye ederim.yazarını hatırlamıyorum şu an.
evet evet yabancı sophie kinsella olması lazım doğru yazdım sanırım onun konusu ne peki

evet evet yabancı sophie kinsella olması lazım doğru yazdım sanırım onun konusu ne peki
Şu anda yüzyılını hatırlamıyorum.ama 11,12 .yy olabilir.o dönemde yaşayan bir adamın doktor olabilmek için ingiltereden irana (ibni sinanın yanına) uzanan macerası.çok ilginç ve hoş bir kitap.kült olmuş kitap l ardan.herkes okumalı.

bulursam okumaya çalışacağım, teşekkür ederim

kızlar selam :) sör evlende hayırlısıyla gel artık özlettin kendini:)
Bugün carrefoura gittim Babam öldüğünde Ağlamadım diye bi kitap aldım..Bu arada 2 stand yapmıslar birinde 9.90a diğerinde 7.90 a kitaplar var geneli cep kitabı 7.90lıklar ama güzel seyler vardı..Ama en cok aşk,ihanet,intikam vardı :)Seven varsa bilginize :)Ben dram,tarih cok romantik olmayan hikayeler seviyorum..
Bu arada Son kamelya 149. sayfadayım..Çok güzel bi kitap...

Bu arada günaydın herkese...
Dün yatmadan önce yeni kitabıma başladım.
Hangisini okuyacağımı seçmek zor oldu ama farklı ve akıcı bir konusu olduğunu düşündüğüm için Beni Seç ile başladım devamında Elit var.
Şuanda Kiera Cass-Beni Seç Syf 35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…