Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

azracım senın kitaplarından cengiz aytmatovu okumuştum yine yıllar geçti üstünden ama c.aytmatovun kitapları hep etkilemiştir beni. kesinlikle tavsiye ederim...

tolincim seninde arkadaşların dediği gibi böğürtlen kışı ve bir psikiyatristin gizli defteri çok güzeldi.
ikisini aynı anda da okuyabilirsin. zira bir psikiyatristin gizli defteri sürekli kısa farklı hikayelerden oluşuyor. iki kitabın dili de sade, anlaşılır:)

Bir Psikiyatristin Gizli Defteri'ni ben de çok merak ediyorum.
Bir dahaki siparişlerim arasında o da olacak.

Pet shop'taki adam erkek ama %20 yanılma payım var 20 güne belli olur demişti.
Ama bana da dişi gibi geliyor çünkü sürekli eşime yapışıyor

kücük mü daha canım hmm o zaman belli olmaz benimkide dişi gibi gelmişti sonra ablası büyüdükçe mavileşti gaga

Bir Psikiyatristin Gizli Defteri'ni ben de çok merak ediyorum.
Bir dahaki siparişlerim arasında o da olacak.
evet derin mutlaka okumalısın.
kitaptaki en önemli ayrıntı adamın gerçekten yaşadığı olayları yazması ve bunları direk terimlerle anlatmak yerine herkesin anlayabileceği dilde anlatması.

evet derin mutlaka okumalısın.
kitaptaki en önemli ayrıntı adamın gerçekten yaşadığı olayları yazması ve bunları direk terimlerle anlatmak yerine herkesin anlayabileceği dilde anlatması.

Psikologlara her zaman çok özenmişimdir zaten.
Elimde şuan yeni sipariş ettiğim 3 kitabım var ve okumakta olduğum kitap var.
Son kitabı okumaya başladığım an siparişimi vereceğim.
Teşekkürler :)

Pet shop'taki adam erkek ama %20 yanılma payım var 20 güne belli olur demişti.
Ama bana da dişi gibi geliyor çünkü sürekli eşime yapışıyor
Erkekler konuşmaya daha yatkın olduğundan erkek istedim. Umarım yanılırız da erkek çıkar benimki de. Zira oğluşum diye sevmeye alıştım :)
Bir arkadaşımın muhabbet kuşu var oda erkek ben bu kadar çok konuşan hayvan görmedim.Dalga geçiyoruz bazen uzaylılar içine çip falan takmış diye.Bildiğin insan gibi konuşuyor ama mekanik bir sesi var.

Bu arada Kardeşimin Hikayesine başladım.Kitaptaki erkek kahraman biraz benim geleceğime benziyor.Kapatmış kendini eve bütün gün kitaplarıyla.Bende işe gitmesem hiç evden bile çıkmak istemiyorum.

canım biliyosun for ever cengiz
kardeşimin hikayesi güzeldi,nar ağacı MUHTEŞEM
kızlar bende okunmayı bekleyen kıtaplarımı koyayım:)

maşallah tolin ne çok kitap biriktirmişsin
ben artık aylık kitap alıyorum böyle çok olunca şaşırıp kalıyo insan
araba sevdası ve isyan günlerinde aşk ı ve bir psiki...... okudum sadece
tarihe merakın varsa isyan günlerinde aşk güzeldi
Kuşumla Umut Mevsimi'ni paylaşamıyoruz :)Eki Görüntüle 1327944
çok şeker bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…