oy oy dişi buKuşumla Umut Mevsimi'ni paylaşamıyoruz :)Eki Görüntüle 1327944
oy oy dişi bubizimkide erkek bunu çok beğenirdi sanırım
azracım senın kitaplarından cengiz aytmatovu okumuştum yine yıllar geçti üstünden ama c.aytmatovun kitapları hep etkilemiştir beni. kesinlikle tavsiye ederim...
tolincim seninde arkadaşların dediği gibi böğürtlen kışı ve bir psikiyatristin gizli defteri çok güzeldi.
ikisini aynı anda da okuyabilirsin. zira bir psikiyatristin gizli defteri sürekli kısa farklı hikayelerden oluşuyor. iki kitabın dili de sade, anlaşılır:)
Pet shop'taki adam erkek ama %20 yanılma payım var 20 güne belli olur demişti.
Ama bana da dişi gibi geliyor çünkü sürekli eşime yapışıyor
kücük mü daha canım hmm o zaman belli olmaz benimkide dişi gibi gelmişti sonra ablası büyüdükçe mavileşti gaga
evet derin mutlaka okumalısın.Bir Psikiyatristin Gizli Defteri'ni ben de çok merak ediyorum.
Bir dahaki siparişlerim arasında o da olacak.
evet derin mutlaka okumalısın.
kitaptaki en önemli ayrıntı adamın gerçekten yaşadığı olayları yazması ve bunları direk terimlerle anlatmak yerine herkesin anlayabileceği dilde anlatması.
Evet canım yavru. Arkadaşıma da dişi demişler hatta adını Afrodit koydu. Sonra erkek olduğu belli oldu adı hala Afrodit
hahaha çok tatlı maşalah ona
Pet shop'taki adam erkek ama %20 yanılma payım var 20 güne belli olur demişti.
Ama bana da dişi gibi geliyor çünkü sürekli eşime yapışıyor
Bir arkadaşımın muhabbet kuşu var oda erkek ben bu kadar çok konuşan hayvan görmedim.Dalga geçiyoruz bazen uzaylılar içine çip falan takmış diye.Bildiğin insan gibi konuşuyor ama mekanik bir sesi var.Erkekler konuşmaya daha yatkın olduğundan erkek istedim. Umarım yanılırız da erkek çıkar benimki de. Zira oğluşum diye sevmeye alıştım :)
yerım bunu :dKuşumla Umut Mevsimi'ni paylaşamıyoruz :)Eki Görüntüle 1327944
sörr kediler napıyooyerım bunu :d
kediler yok artık :dsörr kediler napıyoo
aaa ne oldu olnlar koca geliyo diye mi gittler :)kediler yok artık :d
aaa ne oldu olnlar koca geliyo diye mi gittler :)
anladım canım :) nası gidiyo her şey yolunda mı oyy gelin olup gidecek misin sen şimdi :) fotolarını görürüz artık. kaç gün kaldıyok kedıler gideli çok oldu
canım biliyosun for ever cengiz
maşallah tolin ne çok kitap biriktirmişsinkızlar bende okunmayı bekleyen kıtaplarımı koyayım:)
çok şeker buKuşumla Umut Mevsimi'ni paylaşamıyoruz :)Eki Görüntüle 1327944
sur evleniyor musunyok kedıler gideli çok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?