sağ ol canım. haftasonu :danladım canım :) nası gidiyo her şey yolunda mı oyy gelin olup gidecek misin sen şimdi :) fotolarını görürüz artık. kaç gün kaldı
evet :dsur evleniyor musun
aaa bişi kalmamış face foto koyarsın artık :) nikah mı düğün mü yapıyosun hadi mutluluklar canım :)sağ ol canım. haftasonu :d
evet :d
sen face deyınce anladımaaa bişi kalmamış face foto koyarsın artık :) nikah mı düğün mü yapıyosun hadi mutluluklar canım :)
ahaha :) sen kimle konuştuğunu bilmiyo musun ? demişsindir bu kız kim niye bu kadar soruyo. çok sevindim canım :) mutluluklar şimdiden öperimsen face deyınce anladım
sen lımonsununutmusum valla
nikah olacak bebeeem
yoo aslında kim bu demedım :d daha once konustugumu bılıyordum ama net cıkarmamıstım .dahaha :) sen kimle konuştuğunu bilmiyo musun ? demişsindir bu kız kim niye bu kadar soruyo. çok sevindim canım :) mutluluklar şimdiden öperim
ben de bi cacık yok. en son biriyle denedim kısa süreli olmadı. öyle takılmaca bi hayat :)yoo aslında kim bu demedım :d daha once konustugumu bılıyordum ama net cıkarmamıstım .d
sağ ol canım amin inşallah
sen ne alemdesın?
vardır bır hıkmetıben de bi cacık yok. en son biriyle denedim kısa süreli olmadı. öyle takılmaca bi hayat :)
amin canım :)vardır bır hıkmetı
her sey en dogru zamanda olur genelde. rabbım hakkımızda hayırlısını versın.
Bir arkadaşımın muhabbet kuşu var oda erkek ben bu kadar çok konuşan hayvan görmedim.Dalga geçiyoruz bazen uzaylılar içine çip falan takmış diye.Bildiğin insan gibi konuşuyor ama mekanik bir sesi var.
Bu arada Kardeşimin Hikayesine başladım.Kitaptaki erkek kahraman biraz benim geleceğime benziyor.Kapatmış kendini eve bütün gün kitaplarıyla.Bende işe gitmesem hiç evden bile çıkmak istemiyorum.
sen face deyınce anladım
sen lımonsununutmusum valla
nikah olacak bebeeem
canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsinsağ ol canım. haftasonu :d
evet :d
koku çok güzel kitaptırHerkese merhaba,
Bugün çok güzel bir pazartesi oldu benim için çünkü kitaplarım geldi oleyyy
Şimdi bunları bir otobüs macerası ile eve taşıma zamanı.
Başka bir şey taşısam koyardıda kitap taşımak sorun değil
Hepsini çok merak ediyorum hangi birisinden başlasam bilemedim.
Sanırım bir türlü 3-5 sayfa okumaktan ileri gidemedim Bir kedi,bir adam bir ölüm-Zülfü Livaneli kitabını
daha sonra okumak üzere kenara koyucam
Eki Görüntüle 1328437
Bahsetsene biraz.konusu ne, dili nasıl, sevdin mi kitabı??Pasaklı tanrıça isimli kitabı bitirdim okuyacak yeni kitap bakınıyorum
basit bir dili var, işkolik bir kadının hayatını anlatıyor kendisine hiç vakit ayırmayan birini...Bahsetsene biraz.konusu ne, dili nasıl, sevdin mi kitabı??
canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin
ben de İG den foto isterim
İsmi yabancı gelmedi hiç.yabancı yazarın değil mi?? Sana 'hekim'i tavsiye ederim.yazarını hatırlamıyorum şu an.basit bir dili var, işkolik bir kadının hayatını anlatıyor kendisine hiç vakit ayırmayan birini...
daha sonra işi bırakıyor daha doğrusu ona tuzak kuruyorlar işten ayrılıyor aşık oluyor bu sırada ve hayattan keyif almayı öğreniyor . sürükleyiciydi hoşuma gitti aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?