Tavsıyenıze uyarak Kürk Mantolu Madonna'yı tercıh ettım.Hakkınız varmış.Okdugum andan berı elımden bırakmak ıstemıyorum.
Kıtap toplamda 160 sayfa ve dun aksamdan ıtıbaren 68 sayfa okuyabıldım.Bu haftasonuna kadar bıter dıye umuyorum.
Tavsıyenız ve foruma katılmak ıstedıgım gunden ıtıbaren hos tavrınız ıcın tesekkur ederım greenjade
Hem şanslısın hem tatlısın.
Yok canım, 5'te takılıp kalınıyor.
Lev Tolstoy
İvan İlyiç'in Ölümü
Tolstoy’un, iyi bir hayat yaşadığını zanneden bir adamın, ölümün yaklaştığını anladıkça
yavaş yavaş aslında yaşamamış olduğunu fark edişini büyük bir saflık ve şaşırtıcı bir samimiyetle anlattığı bu kısa ama büyük romanını, Ergin Altay’ın Rusça aslından yaptığı güçlü çeviriyle sunuyoruz.
“Başlardaki adı Bir Yargıcın Ölümü olan hikâyeye ilişkin fikir Tolstoy’un aklına, 1881’de Tula Mahkemesi’nde yargıçlık yapan İvan İlyiç Meşnikov’un öldüğünü duyduğunda gelmiş ve Tolstoy daha sonra Meşnikov’un kardeşinden olayın ayrıntılarını öğrenmişti. Kafasındaki asıl fikir, ölümle önce mücadele eden, sonra da kendisini ona bırakan bir adamın günlüğünü kaleme almaktı. Ama yavaş yavaş eğer üçüncü şahıs gözünden anlatılırsa, hikayenin trajik boyutunun derinlik kazanacağını gördü. Ve günlük, bir romana
dönüştü.”
Henri Troyat, Tolstoy
arkadaşlar bana içinde hem macera hem aşk olan düşündürücü bitirdiğimde vay be diyebileceğim bir kitap önerebilir misiniz??
kimse öneride bulunmayacak mı????????????????????
onları biliyorum canım kaçar mı başka yok mu aklına gelen
internetten araştırma yapabılırsın
burası kıtap önerisi yeri değil
bu sigara içen ikona hastayımama içme sen baksana gözlerinin feri gitmiş
kitap kurtları olarak sizinde beğenip önereceğiniz var mı diye sordum sadece böyle yapman gerekmezdi
asi misin sen :82: iç bakalım
burası benim konum ve kurallarımız var
neden kımse konunun en başını okumadan gelıyor?
veya bıraz sayfaları karıstırsan göreceksın aslında
4-5 sayfalık kitap paylaşımımı, tanıtımlarımı
direkt konuya dalıp sorular soruyorsunuz, biraz konuyu okuyun
aradığınız şey içinde zaten var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?