Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

araştırdım baktım zaten ama tam da bulamadım bi sorayım demiştim bu kadar fevri hareketlere gerek yok bence neyse uzatmaya da gerek yok iyi eğlenceler

uzatmaya gerek yoksa, neden cevap verdın?
bana cevap hakkı bırakıp ardından ''uzatmaya gerek yok'' dıyorsun.

ben kocacıma bir kilo armut aldım akşama da güzel bir pizza yapmayı planlıyorum

:) ne güzel :))

bende şimdi çıkıcam, akşam güzel bir yerde kutlayacagız
bende evlenırsem senın gibi evden kutlamaya devam edıcem
örnek alıyorum

Trenin hareket saati gelmişti. Bir memur vagon kapısını örtüyordu. Maria Puder merdiven basamağına atladı, sonra bana eğilerek, yavaş bir sesle, fakat tane tane:

”Şimdi ben gidiyorum. Fakat ne zaman çağırırsan gelirim…” dedi.

Evvela ne demek istediğini anlamadım.O da bir an durdu ve ilave etti:

“Nereye çağırırsan gelirim!”

(Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna)

Kıtaptan alıntıdır.

canım listede var mıydın sen?

sigarayı bıraktın yani

bıraktım valla 10 yıl içtim ama sonra bir gün anlamsız geldi baktım cildim de bozuluyor saçlarım da kokuyor ay yok yapamicam dedim bıraktım ama hiç kısıtlamadım kendimi ilk zamanlar haftada bir iki tane içtim canım çekince falan sonra bir baktım hiç aramıyorum öyle oldu ama kahve biraz fazla içer oldum onu söyleyebilirim işin özü sigarayı bırakmayı kokoşluğuma borçluyum :87:

:)) süpersin valla

Ben bu armut hıkayesınden ders cıkarmak ıstıyorum Cok hoşsunuz.. Ben aksam erkek arkadasımı beklıyorum Bakalım suprızıne..

:) ne güzel :))

bende şimdi çıkıcam, akşam güzel bir yerde kutlayacagız
bende evlenırsem senın gibi evden kutlamaya devam edıcem
örnek alıyorum

sizin planınız da güzel, çok güzel vakit geçirirsiniz umarım :109: evde olmak en güzeli bana rahat geliyor hem insan sevgisini daha rahat ifade edebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…