Kitap okumaya mı
yani tabi insan rahat olmak istiyor damarlarımızda aşk akan böyle mühim bir günde
yok
aşk meşk etmeye14 şubatı yerine getirmeye
görüşmek üzere kızlar, geç saatlerde ancak gelirim
görüşmek üzere
canım listede var mıydın sen?
sevgilim yok ama herkes sevgililer günümü kutluyor. ne iş anlamadım. :)sevgililer günü bugün, bişiler yapan var mı?
süpersin! yaşasın dumansız hava sahası. :124:bıraktım valla 10 yıl içtim ama sonra bir gün anlamsız geldi baktım cildim de bozuluyor saçlarım da kokuyor ay yok yapamicam dedim bıraktımama hiç kısıtlamadım kendimi ilk zamanlar haftada bir iki tane içtim canım çekince falan sonra bir baktım hiç aramıyorum öyle oldu ama kahve biraz fazla içer oldum onu söyleyebilirim işin özü sigarayı bırakmayı kokoşluğuma borçluyum :87:
görüşmek üzere
sevgilim yok ama herkes sevgililer günümü kutluyor. ne iş anlamadım. :)
süpersin! yaşasın dumansız hava sahası. :124:
sağ ol hiphepimiz süperiz :124::124:
çok sevgi dolu birisin belki ondan kutluyorlardır ben de kutlayayımSevgililer günün kutlu olsun okuyucu gülümsün :119: Ve tüm okuyucu arkadaşlar:119: (bunun kalpler fırlatanı olsa daha anlamlı olurdu tabi )
kızlar bende meşhur grinin elli tonunun ilk kitabını okudum
şimdi karanlığın elli tonunu okuyorum 550 sayfa okudum 100 sayfam kaldı
bu akşam bitiricem inşaallah
işte okuyamıyoruz malüm
yok
aşk meşk etmeye14 şubatı yerine getirmeye
görüşmek üzere
sevgilim yok ama herkes sevgililer günümü kutluyor. ne iş anlamadım. :)
hepimiz süperiz sevgililer günün kutlu olsun okuyucu gülümsün :119: ve tüm okuyucu arkadaşlar:119: (bunun kalpler fırlatanı olsa daha anlamlı olurdu tabi)
Grının 50 tonu hakkındakı yorumunuz nedır ? Nasıl bir kitap Okuyucu degerlendırmesı duymak istiyorum.
haklısın. Zira bugün "sevgi"liler günü!...
Tatlım, sevgililer gününün kutlanması için illa sevgilinin olması gerekmez ki...
...
Açıkçası ilk başlarda okumak da zorlandım . Çok cinsel içerik var. Ama daha sonra sıradanlaşıyor bu durum sürekli 3-4 sayfada görünce. Gerisi aşk ve de karakterin biraz da psikolojisine değiniyor. Şu da var okurken hızlı gidiyor. Dili falan basit. Edebi bir şey değil öyle.Ben de çok adı geçiyor diye meraktan almıştım. Almışken de okuyorum. En azından kafa dağıtıyor sıkmadığı için.
Puccanın kıtabını almayı dusunuyordum.Arkadaşımda varmış Getirecek..Sonraki plana kaldı.Aksama kıtap alacagım.
Okuyanlar varsa fıkır almak ıstıyorum.Dusundugum ıkı kıtap var
İlki Sebahattin Ali ''Kürk Mantolu Madonna''
Dıger kıtap ''Grının Elli Tonu''
yorum yapabılmenız munkun mü?
zülfü livaneli mutluluk sayfa 48 deyim
sayfa 29 dan
'' Bırak hayat bir nehir gibi aksın;olumlu düşün ki her şey olumlu olsun; dünyadaki kötülüklerin kaynağı olumsuz düşünmektir.''
arkadaşlar bana içinde hem macera hem aşk olan düşündürücü bitirdiğimde vay be diyebileceğim bir kitap önerebilir misiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?