Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

süpersin! yaşasın dumansız hava sahası. :124:

sevgilim yok ama herkes sevgililer günümü kutluyor. ne iş anlamadım. :)

süpersin! yaşasın dumansız hava sahası. :124:

hepimiz süperiz :124::124:

çok sevgi dolu birisin belki ondan kutluyorlardır ben de kutlayayım sevgililer günün kutlu olsun okuyucu gülümsün :119: ve tüm okuyucu arkadaşlar:119: (bunun kalpler fırlatanı olsa daha anlamlı olurdu tabi)

Son düzenleme:
ilk kitabımı bitirdim, ilk bildirimimi de yaptım. bugün yeni kitabıma başlıyorum

yeni kitabım bahçemde yeşeren umutlar- debbie macomber

sağ ol hip

kızlar bende meşhur grinin elli tonunun ilk kitabını okudum
şimdi karanlığın elli tonunu okuyorum 550 sayfa okudum 100 sayfam kaldı
bu akşam bitiricem inşaallah
işte okuyamıyoruz malüm

kızlar bende meşhur grinin elli tonunun ilk kitabını okudum
şimdi karanlığın elli tonunu okuyorum 550 sayfa okudum 100 sayfam kaldı
bu akşam bitiricem inşaallah
işte okuyamıyoruz malüm

Grının 50 tonu hakkındakı yorumunuz nedır ? Nasıl bir kitap Okuyucu degerlendırmesı duymak istiyorum.

yok
aşk meşk etmeye 14 şubatı yerine getirmeye

:127: :127: :127: :127: :127:

görüşmek üzere kızlar, geç saatlerde ancak gelirim
görüşmek üzere

Gelince görüşürüz.

sevgilim yok ama herkes sevgililer günümü kutluyor. ne iş anlamadım. :)

Tatlım, sevgililer gününün kutlanması için illa sevgilinin olması gerekmez ki...

hepimiz süperiz sevgililer günün kutlu olsun okuyucu gülümsün :119: ve tüm okuyucu arkadaşlar:119: (bunun kalpler fırlatanı olsa daha anlamlı olurdu tabi)

:128::128::128::128::128:Senin de kutlu olsun.

Grının 50 tonu hakkındakı yorumunuz nedır ? Nasıl bir kitap Okuyucu degerlendırmesı duymak istiyorum.

Cinsel içerikli bir kitapmış, okumadım ama yorumlar bu yönde.

Son düzenleme:

Sonra sıradanlaşıyor mu :26:
Anladım iyi okumalar

yaaa ben de kürk mantolu madonna diyecektim ama geç kaldım çoktan başlamışsın

zülfü livaneli mutluluk sayfa 48 deyim
sayfa 29 dan
'' Bırak hayat bir nehir gibi aksın;olumlu düşün ki her şey olumlu olsun; dünyadaki kötülüklerin kaynağı olumsuz düşünmektir.''

Kesinlikle sonuna kadar katıldığım bir cümleBen buna kısaca iyi düşün iyi yaşa diyorum.Her zaman olmasa da çoğunlukla gerçek...

arkadaşlar bana içinde hem macera hem aşk olan düşündürücü bitirdiğimde vay be diyebileceğim bir kitap önerebilir misiniz??

Açlık oyunları
Ama aşk kısmı biraz tartışılır

Dün 60 sayfa okuyabildim akşam .Kaç gündür yoruluyorum okuyamıyorum .Bu gün hiç başlamadım yine yatarken okucam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…