Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Hoşgeldin..Seni gecen yıldan hatırlıyorum surrenderle muhabbetlerinizden..Sonra bende giremedim uzun zaman bide jade vardı sanırım..Ben yeniydim ozaman pek diyaloğumuz yoktu :)

Hoş buldum. Evet geçen yıl buralardaydım. :) Seni hatırlayamadım demek ki benim çıktığım zamanlarda sen daha sık gelmişsin buralara. Nöbet değişimi gibi olmuş.
 
Slm kızlar;

Sabahattin Ali "Kürk Mantolu Madonna" sf 97

kitaptan beğendiğim bir cümleyi paylaşmak istiyorumm..

" Bir ruh, ancak bir benzerini bulduğu zaman ve bize, bizim aklımıza, hesaplarımıza danışmaya lüzum bile görmeden , meydana çıkıyordu... Biz ancak o zaman sahiden yaşamaya,-ruhumuzla yaşamaya - başlıyorduk... "
 
Selam kızlar
Bir süredir okuyamadım.Pazar günü sözüm vardı da
Hala Şu Çılgın Türkler var elimde 212 ama daha akıcı olmaya başladı
Allah tamamına erdris. Rabbim mesut etsin.

Hoş geldiniz.

Evet, bugün ölüm yıl dönümü. Ben de bizim konuda paylaştım. 30+ bekar bayanlar sohbet topiği
 
Merhabalar,

İlk bildirimimi de yapayım. İstanbul Hatırası sayfa 405 'teyim.

Polisiye severdim zaten ama işin içine bir de tarih girince ayrı bir lezzet oldu.
Şimdilik güzel gidiyor kitap. Katil kim üzerinde düşünüp duruyorum, hala da karar veremedim.
O yüzden elimden bırakasım gelmiyor.
 
Biz ananeme kadar ailecek okuduk , bende çok istemiştim kitabı bitirir bitirmez ziyaret etmeyi inşallah nasip olur hepimize.
 
merhaba güzel bayanlar


Papatyacım senin okuduğun kitapların çoğu benim kütüphanede de mevcut ama maalesef daha ne Germinali ne de Mihmander e başlayamadım.Hatta Mihmanderi canımcım soslu almıştı bana sağolsun.
 
Hoş buldum. Evet geçen yıl buralardaydım. :) Seni hatırlayamadım demek ki benim çıktığım zamanlarda sen daha sık gelmişsin buralara. Nöbet değişimi gibi olmuş.
isim değişti canım benim ondan da olabilir (fellikstardı nickim) bide çok konuşmuyodum sanırım
 
İstanbul hatırası sayfa 501'deyim. 60 sayfam kaldı.
Derse gittim, biraz gezdim derken kitabı şu an elime alma fırsatı bulabildim ama sabah uyanamamaktan korkuyorum.
Katili bulup uyusaydım iyiydi.
 
Evet, dün gece dayanamadım ve kitabımı bitirdim.

Ahmet Ümit, İstanbul Hatırası.

Kitap hakkında söyleyebileceklerimi düşününce ilk aklıma tasvirlerinin yoğun olmasına rağmen sıkmaması geldi. İstanbul'da tarihi yerlerini geziyormuş havası yaratıyor. Bu tarihi dokuyu anlamaya çalışırken bir de cinayetlere odaklanmak insanın merakını arttırıyor.
Katil olayına gelince, bir kısımdan sonra aklıma geldi ama belli bir noktaya kadar konduramadım.
O yüzden de ilk başta düğümü çözülen bitse de rafa kaldırsam kitabı olayları olmadı bende.

Kısacası severek okudum, polisiye-tarih severlerin de beğenebileceği bir kitap.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…