Çalalım şekerimmmmmtamam o zaman hadi çene çalalım
Hoşgeldin..Seni gecen yıldan hatırlıyorum surrenderle muhabbetlerinizden..Sonra bende giremedim uzun zaman bide jade vardı sanırım..Ben yeniydim ozaman pek diyaloğumuz yoktu :)
Çalalım şekerimmmmm
Sen ütopyaya da gelsene.izliyorsundur mutlaka.orda da güzel muhabbet var.
Vallaha ben deeeehahahaaaaa bir orası eksik zaten bende
kız iş yapamaz oldum yeminlen buraya yetişeceğim diyee
Allah tamamına erdris. Rabbim mesut etsin.Selam kızlar
Bir süredir okuyamadım.Pazar günü sözüm vardı da
Hala Şu Çılgın Türkler var elimde 212 ama daha akıcı olmaya başladı
Hoş geldiniz.merhaba bende katılmak istiyorum...
sürekli kitap okuyan biri olarak bu topik bana göre sanki
şuan elimde olan kitap Alison Weir'in yazdığı LADY ELİZABETH.. yeni başladım ama şimdiden sevdim...
tarihi romanlara karşı bir ilgim var... Osmanlı hanım sultanlarının serisini bitirdim...
İngiltere kraliyet tarzına merak sardım bu aralar.. ilk BOLEY KIZI ile başladım.. 9 GÜNLÜK KRALİÇE, ANNE BOLEYN ve birkaç kitap daha okudum.. geçen kitap fuarına gittim birsürü kitap aldım, çocuk gibi seviniyorum yeni kitap aldığımdaumarım güzel paylaşımlarım olur sizinle..
varmı kitap tarzı bana benzeyen??
Evet, bugün ölüm yıl dönümü. Ben de bizim konuda paylaştım. 30+ bekar bayanlar sohbet topiğiSelam millet,
Bugün Mevlana Celaleddin-i Rumi ölüm yıldönümü ( 17 Aralık 1273 )
O yüzden Mevlananın bir sözü ile başlamak istiyorum;
Bin sene de okusam, Ne biliyorsun diye sorsalar bana haddimi bilirim derim.
Bu arada kitabımda:Kierra Cass-Elit Syf 50
Allah tamamına erdris. Rabbim mesut etsin.
Hoş geldiniz.
Evet, bugün ölüm yıl dönümü. Ben de bizim konuda paylaştım. 30+ bekar bayanlar sohbet topiği
Biz ananeme kadar ailecek okuduk , bende çok istemiştim kitabı bitirir bitirmez ziyaret etmeyi inşallah nasip olur hepimize.Mihmandar- bir Eyüp Sultan Romanı, Iskender Pala bitti. Tüylerim diken diken okudum. Keşke İstanbul'da yaşıyor olsaydım. Bu kitapta okuduklarımın üzerine Eyüp Sultan'ı ziyaret etmek isterdim. Mutlaka okuyun kızlar.
Mihmandar- bir Eyüp Sultan Romanı, Iskender Pala bitti. Tüylerim diken diken okudum. Keşke İstanbul'da yaşıyor olsaydım. Bu kitapta okuduklarımın üzerine Eyüp Sultan'ı ziyaret etmek isterdim. Mutlaka okuyun kızlar.
isim değişti canım benim ondan da olabilir (fellikstardı nickim) bide çok konuşmuyodum sanırımHoş buldum.Evet geçen yıl buralardaydım. :) Seni hatırlayamadım demek ki benim çıktığım zamanlarda sen daha sık gelmişsin buralara. Nöbet değişimi gibi olmuş.
isim değişti canım benim ondan da olabilir (fellikstardı nickim) bide çok konuşmuyodum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?