Hoşgeldin canım.:))))merhaba bende katılmak istiyorum...
sürekli kitap okuyan biri olarak bu topik bana göre sanki
şuan elimde olan kitap Alison Weir'in yazdığı LADY ELİZABETH.. yeni başladım ama şimdiden sevdim...
tarihi romanlara karşı bir ilgim var... Osmanlı hanım sultanlarının serisini bitirdim...
İngiltere kraliyet tarzına merak sardım bu aralar.. ilk BOLEY KIZI ile başladım.. 9 GÜNLÜK KRALİÇE, ANNE BOLEYN ve birkaç kitap daha okudum.. geçen kitap fuarına gittim birsürü kitap aldım, çocuk gibi seviniyorum yeni kitap aldığımdaumarım güzel paylaşımlarım olur sizinle..
varmı kitap tarzı bana benzeyen??
Tebrikler canım.allah tamamına erdirsinSelam kızlar
Bir süredir okuyamadım.Pazar günü sözüm vardı da
Hala Şu Çılgın Türkler var elimde 212 ama daha akıcı olmaya başladı
Tebrikler canım.allah tamamına erdirsin
Allah tamamına erdirsin :)Bu arada o kitabı ilk çıktığında annem hediye tmişti:) 5 yıl önce..İlk başlarda sıkıcıydı ama sonra çok sevdim ağlamaktan içim çıkmıştı..Dirilişte güzeldi ama tarih yıllar falan böyle kitaplar ikişer kere okununca ancak anlaşılıyor sanırım..Şimdi Cumhuriyet kaldı okuyacağım..Selam kızlar
Bir süredir okuyamadım.Pazar günü sözüm vardı da
Hala Şu Çılgın Türkler var elimde 212 ama daha akıcı olmaya başladı
Hoşgeldin canım :)Bende çok seviyorum tarih,dönem hikayeleri..Ama her tarih kitabıda sarmıyor biraz hikayeleştirilecek rakamlara boğmayacak :)Özel hayatlarını da merak ediyorum kraliçelerin falan :)Boleyn Kızını çok okuyan oldu ve tavsiye ettiler burda..Elimdekileri biraz okuyup azaltsam hemmen alıp okumak istiyorum..merhaba bende katılmak istiyorum...
sürekli kitap okuyan biri olarak bu topik bana göre sanki
şuan elimde olan kitap Alison Weir'in yazdığı LADY ELİZABETH.. yeni başladım ama şimdiden sevdim...
tarihi romanlara karşı bir ilgim var... Osmanlı hanım sultanlarının serisini bitirdim...
İngiltere kraliyet tarzına merak sardım bu aralar.. ilk BOLEY KIZI ile başladım.. 9 GÜNLÜK KRALİÇE, ANNE BOLEYN ve birkaç kitap daha okudum.. geçen kitap fuarına gittim birsürü kitap aldım, çocuk gibi seviniyorum yeni kitap aldığımdaumarım güzel paylaşımlarım olur sizinle..
varmı kitap tarzı bana benzeyen??
HoşgeldinMerhabalar;
Uzun bir aradan sonra yine ben. Siteye düzenli girebilme vaktim olduğu için tekrardan aranıza katılmaya karar verdim. Kurallar eskisi gibi diye biliyorum ama ekstradan bir şey varsa söylerseniz sevinirim :)
Elimdeki kitap Ahmet Ümit_İstanbul Hatırası, syf. 561.
Daha önce başlamıştım ama sınavlarım olunca elime alamadım ve aramızda bir soğukluk oldu.
O yüzden tekrardan baştan başlamak istiyorum bugün.
Gunaydın kardeşimmmGünaydın bilgeler,
Bin Muhteşem Güneş bitti
Sanırım Gece Seslerine başlayacağım
Gunaydın kardeşimmm
Barıştık barıştık.kapris sürem doldu.Günaydın kardeşim :)
barıştık mı artıkkk
bak sohbet topiğine bile gelmiyom yoksun diye :)
Barıştık barıştık.kapris sürem doldu.
Allah tamamına erdirsin :)Bu arada o kitabı ilk çıktığında annem hediye tmişti:) 5 yıl önce..İlk başlarda sıkıcıydı ama sonra çok sevdim ağlamaktan içim çıkmıştı..Dirilişte güzeldi ama tarih yıllar falan böyle kitaplar ikişer kere okununca ancak anlaşılıyor sanırım..Şimdi Cumhuriyet kaldı okuyacağım..
Hoşgeldin canım :)Bende çok seviyorum tarih,dönem hikayeleri..Ama her tarih kitabıda sarmıyor biraz hikayeleştirilecek rakamlara boğmayacak :)Özel hayatlarını da merak ediyorum kraliçelerin falan :)Boleyn Kızını çok okuyan oldu ve tavsiye ettiler burda..Elimdekileri biraz okuyup azaltsam hemmen alıp okumak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?