Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba bende katılmak istiyorum...
sürekli kitap okuyan biri olarak bu topik bana göre sanki
şuan elimde olan kitap Alison Weir'in yazdığı LADY ELİZABETH.. yeni başladım ama şimdiden sevdim...
tarihi romanlara karşı bir ilgim var... Osmanlı hanım sultanlarının serisini bitirdim...
İngiltere kraliyet tarzına merak sardım bu aralar.. ilk BOLEY KIZI ile başladım.. 9 GÜNLÜK KRALİÇE, ANNE BOLEYN ve birkaç kitap daha okudum.. geçen kitap fuarına gittim birsürü kitap aldım, çocuk gibi seviniyorum yeni kitap aldığımda umarım güzel paylaşımlarım olur sizinle..
varmı kitap tarzı bana benzeyen??

Hoşgeldin canım.:))))

Selam kızlar
Bir süredir okuyamadım.Pazar günü sözüm vardı da
Hala Şu Çılgın Türkler var elimde 212 ama daha akıcı olmaya başladı
Allah tamamına erdirsin :)Bu arada o kitabı ilk çıktığında annem hediye tmişti:) 5 yıl önce..İlk başlarda sıkıcıydı ama sonra çok sevdim ağlamaktan içim çıkmıştı..Dirilişte güzeldi ama tarih yıllar falan böyle kitaplar ikişer kere okununca ancak anlaşılıyor sanırım..Şimdi Cumhuriyet kaldı okuyacağım..
Hoşgeldin canım :)Bende çok seviyorum tarih,dönem hikayeleri..Ama her tarih kitabıda sarmıyor biraz hikayeleştirilecek rakamlara boğmayacak :)Özel hayatlarını da merak ediyorum kraliçelerin falan :)Boleyn Kızını çok okuyan oldu ve tavsiye ettiler burda..Elimdekileri biraz okuyup azaltsam hemmen alıp okumak istiyorum..

Hoşgeldin..Seni gecen yıldan hatırlıyorum surrenderle muhabbetlerinizden..Sonra bende giremedim uzun zaman bide jade vardı sanırım..Ben yeniydim ozaman pek diyaloğumuz yoktu :)

Sağol canım.
Kitap gerçekten dediğin gibi başları biraz sıkıcı ama ilerledikçe içine giriyosun. Savaşın sonunu biliyorum mesela ama o çaresizliği öyle yaşatıyo ki bu savaş kazanılamazmış gibi geliyor. Nasıl günler yaşamışlar...

Paris'te Balayı bitti.
Kısa ama güzeldi.
Sonunda "Eee sonra" demekten alamadım kendimi.
Ardında Bıraktığın KAdın isimli kitabı bunun devamı niteliğindeymiş.
Sonrasını öğrenmek için de onu okuyacakmışız :)

Neyse sıradaki kitabım Paulo Coelho - Aldatmak.
Bugün birkaç işimi hallettikten sonra başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…