Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Aynen olmuyor. Haftalarca elime alamadığım günleri bilirim. Fırsat buldukça değerlendirmeye çalışıyorum ben de.
Senin zamanın oluyor mu, düzenli vakit ayırabiliyor musun ?

Yok canım ya eskiden daha çok zamanım varmış gibi geliyor , bugünlerde özellikle hiçbir şey yetiştiremiyorum . Birde kafa rahat olucak deyme o zaman okumanın keyfine biraz benim problemim bu gibi geliyor

Yok canım ya eskiden daha çok zamanım varmış gibi geliyor , bugünlerde özellikle hiçbir şey yetiştiremiyorum . Birde kafa rahat olucak deyme o zaman okumanın keyfine biraz benim problemim bu gibi geliyor

Evet okurken sadece kitabına odaklanabileceksin, ancak o zaman içine girebiliyorsun olayların. Öbür türlü okuduğundan zevk alamıyorsun, bazen aynı satırları birkaç kez okumak zorunda kalıyorsun.

Umarım en kısa zamanda kafanın rahat olduğu uzun zamanlar olur önünde.

merhaba kızlar ders dışında hiçbir şeye vakit ayıramıyorum ay başından beri
Kovboy Kızlar Da Hüzünlenir bitti az önce, uğrayıp bildirimimi yapayım dedim. çok eğlenceli bir kitaptı ilk fırsatta filmini de izleyeceğim
Tatsız Bir Olay-Dostoyevski yeni kitabım, hepinizi öpüyorum, huzurlu akşamlar, görüşmek üzere

Debbie Macomber__Bahçemde Yeşeren Umutlar bitti.

Bugün hava yağmurluydu ve en sevdiğim şeyi yaptım. Yatağımdan akşama kadar çıkmayıp kitap okudum.
Ve doğal olarak da bitti. Debbie Macomber'in daha önce 2 kitabını okumuştum. Bu 3. kitabıydı.
Baya ara vermiştim. O yüzden özlemişim böyle hayatın içinden, arkadaş konularına dayalı kitaplarını.
Bu kitap diğerlerine göre beni daha çok şaşırttı aslında.
Beklemediğim gelişmeler oldu.
O yüzden de sevdim.
Akıcı bir dili var. Çerez niyetine gidebilecek kitaplardan.

Hep işteyken canım kitap okumak istiyor.Çok normal di mi
Benim de hep iş yerinde canım kitap okumak ister.
isim değişti canım benim ondan da olabilir (fellikstardı nickim) bide çok konuşmuyodum sanırım
Aaa! Sen FELLİKSTAR mıydın?
Canım sen mezun olmuştun. Yüksek Lisans mı yapıyorsun?

Ben de bu yazarın Küçük Mucizler Dükkanı isimli kitabını okudum. Şu anda da Bir Yumak Mutluluk isimli kitabı elimde...

Canım sen mezun olmuştun. Yüksek Lisans mı yapıyorsun?

hafızana hayran kaldım canım, oldukça dikkatlisin, hiçbir şey kaçmaz senden maşallah kpss'ye geçen sene farklı sebepler yüzünden hazırlanamamıştım bu sene tekrar şansımı denemek istiyorum da ona çalışıyorum canım

Aynı sırayla gitmişiz. Sıkmayan bir anlatımı var. Arada soluklanmak için güzel oluyor. İyi okumalar canım.

ben de ilk çıktığı zamanlarda oldukça merak etmiştim daha sonra bir sitede 5 kitaplık setini görüp almıştım yayınlanma sırasıyla okumuştum, hala kitabı çıktıkça alırım debbie, aralarda gerçekten güzel gidiyor, insanın içine umut veriyor sanki ruhumu dinlendiriyor benim
keyifli okumalar

Ben ilk 2 kitabını okuduktan sonra ara vermiştim. Tesadüf eseri 3. yü gördüm, alayım dedim. Ara verince özlemişim bir solukta bitti. Biraz zaman geçince diğerlerini de okurum yavaş yavaş.
Gerçekten de insan arada hayatın içinden olan olayları, kişileri, arkadaşlıkları vs arıyor. Bu tür anlatımlar için de bu kitaplar çok uygun. Sana da keyifli okumalar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…