Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Taht oyunları serisi okumayanlara şiddetle tavsiye ederim. Ben tr de yayınlanan tüm kitaplarını okudum hikaye çok uzun haliyle kitap sayfalarıda öyle. Ama cogu zaman akıp gidiyor sayfalar .. Özellikle fantastik hikayeler seven kişilere tavsiye ediyorum. Okuduktan sonra forumda böyle biri vardı tavsiye etmişti ah görsemde teşekkür etsem cümlelerini söyleyeceğinize inanıyorum.. :)

İyi akşamlar.
138. sayfadayım . Yavaş gidiyorum geçen günlere göre ama fırsat bulamıyorum . Birkaç güne eski tempoya dönerim diye düşünüyorum.

Benı lısteye almanız ıcın ınım ınım ınledım ben bu satırlarda Almadınız mı yoksa..

listede yoksun, sorularıma cevap verseydın olabilirdin listede
kusura bakma herkesi tek tek takip edemem canım.
ne zaman soru sorsam cevap gelmedi senden
daha listede olup olmadıgından bıle haberın yok, takıp etseydın anlardın.
ben listeye ekleyecegım zaman sorularıma cevap gelırse
daha emin bir şekilde ekliyorum listeye.

ben ben ben kitap okumayı çook severim çok da okurum canım çok güzel faydalı bi topic olmus tebrik ederiim

Son düzenleme:
shiining, alıntını düzenleyebılır mısın? ara sıra değiştiriyorum başlıkları
yani, alıntıyı silebilir misin?

bu arada ben 2günde bir gelip yazmama, kitabımı okumama rağmen listede yokum. herhalde bunda ben suçlu değilimdir :)

dün ve bugün okuduklarımla 56. sayfaya kadar geldim :26:
yatana kadar okumaya devam

teşekkürler :) ben bilgelik ağacını değiştiriyorum ara sıra :) listeden çıkarılanlar oluyor
ve başlıkta değişiyor bazen :) o yüzden istedim canım :)

olsun canım :) peki orada yazanlardan başka kural varsa kısaca özetleyebilir msin canım sevinirim :) kitapları çok severim kendini geliştirme taraftarıyım ayrıca.. katılmak isterim yani eminim çok faydalı şeyler vardır :)

evet pazar günü gün vermiştin 5 gün demiştin bugün bitirdim ve yazdım. ama bitirmeden önce de aksatmadan gelip yazdım okuyamamış olsam da. listede yokum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…