- 5 Mayıs 2013
- 33.903
- 41.559
- 798
Kızlar selam yine görmüş olduğum bir kampanya haberi vermek istiyorum.
D&R bazı kitapları 9.90 indirmiş bayada çeşit var.Umarım faydam olur
Şahsen bn okumak istediğim bir kaç kitap buldum bedava almış gibi oldum.
Aslında şuanda hiç ihtiyacım yok fakat gördüğüm kampanyalarıda kaçırmak istemiyorum.
Sonuçta bugün olmasa başka bir zaman alacağım mantığı naparsınız.
Kiminde ayakkabı,kiminde çanta almamaya dayanamaz.
Bendeki de bir çoğumuzda olduğu gibi kitap almadan duramama hastalığı eheuheh
Güzel bir seçim.Anlamlı bir kitap
P.Cast&Kristin Cast - Yanmış sayfa 150
Selam kızlar..Boleyn Kızı bitti.Bu tarz kitaplar sürükleyici oluyo ve kafa boşaltmaya birebir..Bittikten sonra netten hayatlarını okudumda romandaki kahramanların çok acıklı hepsinin sonu..
Bu arada kitap yurdu ile kıyaslarken bazı kitaplar kitapyurdunda 1-2 tl daha ucuz 9.90dan burası fixlemiş.
Ben aşağıdaki kitapları aldım;
Pabucumun Ajanı 1ve 2 -Asude
Ah Bre Sevda Ah Bre Vatan-Demet Altınyeleklioğlu
Kızıl Kraliçe-Philippa Gregory
Sonsuza Dek-Kiera Cass
Günaydınlar
engereğin gözü- sf 98 deyim bugün biter inşallah kısa bir kitap anlatımı güzel .
Bende baktım canım teşekkürler fiyatlar güzel pabucumun ajanı 1 bide gül ve avcıyı sepete attımda daha bakıcak gibiyim kararsızım bikaçtane daha alıyımmı diye düşünüyorum.
Gül ve Avcı , pabucumun ajanı 1 i aldım birde çocuklarıma karne hediyesi ekledim iyi oldu güzel güzel okuyalım inşallah .Aynen cnm fiyatlar değerlendirilmicek gibi değil.
Rica ederim.
Gül ve Avcı bende olduğu için almadım ama sen almakla iyi yapmışsın güzel kitap
Bu arada kızım olmadan asla da güzel bir kitap eğer onuda okumadıysan alabilirsin.
Tavsiye ederim.
Debbie MACOMBER - Bahçemde Yeşeren Umutlar
208. sayfadayım.
Arz olunur.
Evet çok güzel ve hüzünlü bir kitap Kitabın başından beri Emir'den nefret ediyorum deyim yerindeyse 300. sayfaya geldim umarım bu nefret hafifler...
Benimde seride okuduğum son kitaptı bu. Uyanmış yerine Kaderi alınca öylece kaldı 3-4 yıl oldu öylece duruyor kitaplıkta bir ara bu seriyide bitirmem lazım :) Keyifli okumalar.
Selam bilgeler,
Cehennemde Aşk Randevuları sayfa 50deyim.
Dün d&r'a uğradım Rıfat Ilgaz'ın tüm kitaplarında gözüm kaldı, indirimliydi tüm kitapları. Ama sadece bi tane alabildim, o da memleketimi anlatan ve kendi otobiyografisi denilen kitabı Sarı YazmaOkumak için sabırsızlanıyorum
Dünya klasikleri de indirimliydi, 10 tlden başlıyor kitaplar. Ben Sarı Yazma'yı 16 tlye aldım.
Eğlendirici, akıcı, hoş hikayeler...b u seri benim kitaplıgımda var ama okumadım hala nasıl öneriyormusunuz?
Eğlendirici, akıcı, hoş hikayeler...Okuyun tabii ki. Özellikle ağır bir kitaptan sonra araya alın. Paçal yapın yani.
ben iyi bir eleştirmen değilim. sanırım çok fazla kitap okuyamadığımdan! yardımcı olamadım pek, kusura bakma.TAMAM TEŞEKKÜR EDERİM
olurmu öyle şeyben iyi bir eleştirmen değilim. sanırım çok fazla kitap okuyamadığımdan! yardımcı olamadım pek, kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?