Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bu arada kitap yurdu ile kıyaslarken bazı kitaplar kitapyurdunda 1-2 tl daha ucuz 9.90dan burası fixlemiş.

Ben aşağıdaki kitapları aldım;

Pabucumun Ajanı 1ve 2 -Asude
Ah Bre Sevda Ah Bre Vatan-Demet Altınyeleklioğlu
Kızıl Kraliçe-Philippa Gregory
Sonsuza Dek-Kiera Cass

Selam kızlar..Boleyn Kızı bitti.Bu tarz kitaplar sürükleyici oluyo ve kafa boşaltmaya birebir..Bittikten sonra netten hayatlarını okudumda romandaki kahramanların çok acıklı hepsinin sonu..

Güzel bir seçim.Anlamlı bir kitap

Evet çok güzel ve hüzünlü bir kitap Kitabın başından beri Emir'den nefret ediyorum deyim yerindeyse 300. sayfaya geldim umarım bu nefret hafifler...

P.Cast&Kristin Cast - Yanmış sayfa 150

Benimde seride okuduğum son kitaptı bu. Uyanmış yerine Kaderi alınca öylece kaldı 3-4 yıl oldu öylece duruyor kitaplıkta bir ara bu seriyide bitirmem lazım :) Keyifli okumalar.

Selam kızlar..Boleyn Kızı bitti.Bu tarz kitaplar sürükleyici oluyo ve kafa boşaltmaya birebir..Bittikten sonra netten hayatlarını okudumda romandaki kahramanların çok acıklı hepsinin sonu..

Boleyn Kızı'nın filmini izlemiştim fakat kitabını okuyamadım.
Ama çok okumak istediğim bir kitap.
Eski zamanda geçen saray hikayelerinin film,dizi,kitap ne varsa hoşuma gider.

Günaydınlar
engereğin gözü- sf 98 deyim bugün biter inşallah kısa bir kitap anlatımı güzel .

Bende baktım canım teşekkürler fiyatlar güzel pabucumun ajanı 1 bide gül ve avcıyı sepete attımda daha bakıcak gibiyim kararsızım bikaçtane daha alıyımmı diye düşünüyorum.

Aynen cnm fiyatlar değerlendirilmicek gibi değil.
Rica ederim.
Gül ve Avcı bende olduğu için almadım ama sen almakla iyi yapmışsın güzel kitap
Bu arada kızım olmadan asla da güzel bir kitap eğer onuda okumadıysan alabilirsin.
Tavsiye ederim.

Gül ve Avcı , pabucumun ajanı 1 i aldım birde çocuklarıma karne hediyesi ekledim iyi oldu güzel güzel okuyalım inşallah .

Leyla Navaro__Bir Cadı Masalı bitti.

Yazarın okuduğum ikinci kitabı bu. İlkini dersim için okumam gerekmişti ve yazarı böyle tanıdım. İyi ki de tanımışım ben sevdim.

Bu kitabında kızgınlığın belirtilerinden, kızgınlığımızı nasıl ifade edebileceğimizden, kızgınlık duygusunu nasıl olumlu enerjiye çevirebileceğimizden bahsediyor. Yaşanmış örnek olaylarla durumu daha iyi anlamamızı sağlamış. Bir de bu kızgınlığı kadın ve erkek açısından gözler önüne seriyor. Çifte standart olmasından ve çevre tarafından nasıl algılandığını dile getirmiş.

Dili sade ve kolaylıkla anlaşılıyor.

Teşekkür ederim kesinlikle sürükleyici bir seri kafa dağıtılmak istenyorsa okunmalı. Kendmi Oklahoma da Tulsa da sanıyorum bazen gerçekten :)

Selam bilgeler,
Cehennemde Aşk Randevuları sayfa 50deyim.
Dün d&r'a uğradım Rıfat Ilgaz'ın tüm kitaplarında gözüm kaldı, indirimliydi tüm kitapları. Ama sadece bi tane alabildim, o da memleketimi anlatan ve kendi otobiyografisi denilen kitabı Sarı Yazma Okumak için sabırsızlanıyorum
Dünya klasikleri de indirimliydi, 10 tlden başlıyor kitaplar. Ben Sarı Yazma'yı 16 tlye aldım.

Güle güle oku canımmmm

ben iyi bir eleştirmen değilim. sanırım çok fazla kitap okuyamadığımdan! yardımcı olamadım pek, kusura bakma.
olurmu öyle şey Ben sizin fikrinizi merak ettim sadece ve düşüncenizi aldım cevap vermeniz bile memnun etti beni çok teşekkür ediyorum.. Bu arada tanışma fırsatımız olmadı ben Şule 22 yaşında yeni evli bir avukat çalışanıyım sizlerle olmaktan çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…