Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Portakal Çiçekleri bitti. Kitap hakkında ne yorum yapsam bilemedim açıkçası. İlk 40 sayfası olayı ve kişileri anlamaya çalışarak geçti. Tam anladım her şeyi, kitabın sonu geldi. Bazı yerlerdeki tekrarlar sıkılmama sebep oldu. Bir de olaylar tam gelişecek derken sonucun gelmesi sanki oldu bittiye getirmek gibi olmuş.

Yeni kitabımı da seçtim. Leyla Navaro__Bir Cadı Masalı, 209 sayfa.

Paulo coelho aldatmak kitabini okuyorum yok boyle sacma bi kitap ya bosa para verip almayin kizlar

1-Aynı yıldızın altında
2-Abim deniz
3-Gündüz sefası
4-Gece yolu
5-Eğer yaşarsam
6-Papatya falı hep ayrılık diyor (şiir)

2015 Ocak-6

Devam eden kitap : Grinin elli tonu sanırım yarıda bırakıcam

Günaydın bilgeler :)

Bir Cadı Masalı sayfa 45'teyim.

"Duygu, düşünce değildir. Demek ki, duygunun doğrusu ya da yanlışı da yoktur. Duygular kişisel ve görecelidir, o durumu, olayı yaşayan kişiye mahsustur. Benzer durumda herkesin aynı duyguyu hissetmesi de şart değildir. Hiç kimse niçin böyle duyduğumuzu veya duygumuzun yanlış olduğunu tartışamaz ve ispatlayamaz. Zevkler ve renklerin tartışılamayacağı gibi, duygular da tartışılmaz. Duygular sadece duyulabilir ve anlaşılabilir. Neden bu duyguyu duyduğumuz değil, yaşadığımız duygularla ne yaptığımız ve nasıl davrandığımız önemlidir.

Duygu kesinlikle davranış değildir, ancak davranışları yönlendirir ve şekillendirir. "

selamlar
orhan pamuk yeni hayat sayfa 170teyim
tam da kitap okuma isteğimin az olduğu bir dönemde tuz biber oldu resmen olmuyo ilerlemiyor resmen kitap

Kızlar selam yine görmüş olduğum bir kampanya haberi vermek istiyorum.
D&R bazı kitapları 9.90 indirmiş bayada çeşit var.Umarım faydam olur
Şahsen bn okumak istediğim bir kaç kitap buldum bedava almış gibi oldum.
Aslında şuanda hiç ihtiyacım yok fakat gördüğüm kampanyalarıda kaçırmak istemiyorum.
Sonuçta bugün olmasa başka bir zaman alacağım mantığı naparsınız.

Kiminde ayakkabı,kiminde çanta almamaya dayanamaz.
Bendeki de bir çoğumuzda olduğu gibi kitap almadan duramama hastalığı eheuheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…