Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kış bahçesini bitirdiğimde içime hüzün çöktü resmen son kısımlar çok hüzünlüydü
Şimdi Sophıne Kınsella'nın yirmiler kızı kitabını okumaya başlayacağım

Merhabalar,

Ernest Hemingway__Çanlar Kimin İçin Çalıyor ¿ adlı kitabım bitti.

Bayadır klasik okumamışım, özlemişim. Ispanya İç Savaşı'nı anlatıyor kitap. Savaşın sadece 3 gününde geçen anları anlatıyor. Düşününce ne kadar kısa gelse de okuyunca ne kadar çok sey yaşanmış diyor insan.

Bazı yerleri durağan olsa da ben sevdim. Kitabın yazıları da tam istediğim gibiydi gözü de yormayınca okuması kolay oldu.

Telefonumdan yazıyorum o yüzden kısa tutup susuyorum. Keyifli kitap okumalar bilgeler.

Kır çiçeği tepesi sayfa 200 deyim. Bu kitaba başlayalı 3 gün oldu. Gün de en az 50 sayfa sözümü tutuyorum şimdilik.

Boleyn Kızı 528. sayfadayım...Ne pasaklılarmış banyo yapmaya üşeniyolar ya inanamadım okurken valla ve çok acımasızca kadınların hiç değeri yok sinir oldum

Surrender iki sene sonra konuya tekrar katılmka istiyorum izin var mı ) :)

Surrender iki sene sonra konuya tekrar katılmka istiyorum izin var mı ) :)

Gel vatandaş gel topiğin hası burada gel
Surrender yok ama sen yinede gel.

eskilerdense kuralları biliyorsundur aysonlarında listeyi ben hazırlıyorum.bu ay kitap okuduysan onlarıda kitap okuma listemize eklersin iyi okumalar.

Gel vatandaş gel topiğin hası burada gel
Surrender yok ama sen yinede gel.

eskilerdense kuralları biliyorsundur aysonlarında listeyi ben hazırlıyorum.bu ay kitap okuduysan onlarıda kitap okuma listemize eklersin iyi okumalar.

Evet kuralları biliyorum ama değişen bi durum olduysa da öğrenirim aranızda :)
Üniversitede oldugumdan baya hızlı bi dönem atlattım bir sürü kitap alıp okuyamadım burası beni zorunlu kılar ve okurum diye geldim :)

Hatırladığım kadarıyla buraya okudugum kitabı ve sayfa sayısını diğer konuya da bitirince yazıcam şimdiden başlayım o zaman ben.

P.C. Cast & Kristin Cast - Yanmış sayfa 133

Evet aynen öyle yapıyoruz 20 kadar arkadaşın elimizden geldiği kadar uğramaya çalışıyoruz.geçen ay toplamda 95 kitap okuduk.en fazlada 13 kitap okuyan arkadaşımız oldu. Daha ne olsun ama bu ay 100 ü rahat geçeriz çünkü çok okuyan arkadaşlar katıldı aramıza.

Ne güzeel ya ben derslerden dolayı baya uzak kaldım gittiğim şehre alışma telaşı derken okuyamadım kendime çok kızıyorum ayda bi tane bitirsem bile rahatlıycam biraz teşvik olacağına inanıyorum buranın bi de kitap okumayı sevenden arkadaş olur hesabı burayı eskiden de severdim :)

günaydınlar , iyi haftalar bilgeler
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hafta sonu Bab-ı Esrarı bitirdim . Yeni kitabım yine tarihi Engereğin Gözü- Zülfü Livaneli sf 30 lardayım. Güya klasik okuyacaktım zor geldi şimdi başlıycam bitmiycek canım sıkılcak falan diye yeni aldığım kitaplardan gideyim dedim.

mERHABALAR KIZLARR

haftasonu köyde Eger yaşarsam adlı kitabı okudum, bitirdim ama değişikti dili çok sade ve sanki ortaokul öğrencisine hitap ediyor gibiydi yani sadece okumak için okudum kitapliğimda okunmamış durmasın diye.. Konusu Kazada anne,baba ve kardeşini kaybediyor kendisi yogunbakımda yatıyor ve ruhu çıkıp dolaşıyor dışarda onu bekleyenlerin yanına filan gidiyor.. Masalımsı bir kitaptı ama bilgelerin okuyacagı türden değildi

Ayrıca Bu 2015in 5ci kitabıydı aynı zamanda Grinin 50 tonu devam ediyor

Bende klasikleri okurken çok zorlanıyorum Germinal kaç haftadır elimde daha 100 sayfa var bitmesine.
belki kardeşim Yekta nın aldığı Fi ye de başlarım 2 kitap giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…