Tolin, arada oluyor öyle umarım uzun sürmez.bu ara hıc canım kıtap okumak ıstemıyo
insallah flozofummTolin, arada oluyor öyle umarım uzun sürmez.
Banada sık sık oluyo ama boleyn kızını bi gazla okuyorum valla 3 gün oldu bitecek..Sevdiğin kitapları okumayı dene tolin bende senden duydum bu kitabı alana kadar her kitapta takıldımbu ara hıc canım kıtap okumak ıstemıyo
Surrender iki sene sonra konuya tekrar katılmka istiyorum izin var mı ) :)
Gel vatandaş gel topiğin hası burada gel
Surrender yok ama sen yinede gel.
eskilerdense kuralları biliyorsundur aysonlarında listeyi ben hazırlıyorum.bu ay kitap okuduysan onlarıda kitap okuma listemize eklersin iyi okumalar.
Evet aynen öyle yapıyoruz 20 kadar arkadaşın elimizden geldiği kadar uğramaya çalışıyoruz.geçen ay toplamda 95 kitap okuduk.en fazlada 13 kitap okuyan arkadaşımız oldu. Daha ne olsun ama bu ay 100 ü rahat geçeriz çünkü çok okuyan arkadaşlar katıldı aramıza.Evet kuralları biliyorum ama değişen bi durum olduysa da öğrenirim aranızda :)
Üniversitede oldugumdan baya hızlı bi dönem atlattım bir sürü kitap alıp okuyamadım burası beni zorunlu kılar ve okurum diye geldim :)
Hatırladığım kadarıyla buraya okudugum kitabı ve sayfa sayısını diğer konuya da bitirince yazıcam şimdiden başlayım o zaman ben.
P.C. Cast & Kristin Cast - Yanmış sayfa 133
Evet aynen öyle yapıyoruz 20 kadar arkadaşın elimizden geldiği kadar uğramaya çalışıyoruz.geçen ay toplamda 95 kitap okuduk.en fazlada 13 kitap okuyan arkadaşımız oldu. Daha ne olsun ama bu ay 100 ü rahat geçeriz çünkü çok okuyan arkadaşlar katıldı aramıza.
Bende klasikleri okurken çok zorlanıyorum Germinal kaç haftadır elimde daha 100 sayfa var bitmesine.günaydınlar , iyi haftalar bilgeler
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hafta sonu Bab-ı Esrarı bitirdim . Yeni kitabım yine tarihi Engereğin Gözü- Zülfü Livaneli sf 30 lardayım. Güya klasik okuyacaktım zor geldi şimdi başlıycam bitmiycek canım sıkılcak falan diye yeni aldığım kitaplardan gideyim dedim.
Hoş geldiniz. Hatırlayamadım sizi ?Surrender iki sene sonra konuya tekrar katılmka istiyorum izin var mı ) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?