- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Şule çocukken de şu anda da sevdiğim bir isimdir. :)olurmu öyle şeyBen sizin fikrinizi merak ettim sadece ve düşüncenizi aldım cevap vermeniz bile memnun etti beni çok teşekkür ediyorum.. Bu arada tanışma fırsatımız olmadı ben Şule 22 yaşında yeni evli bir avukat çalışanıyım sizlerle olmaktan çok mutluyum
Şule çocukken de şu anda da sevdiğim bir isimdir. :)
Ben de Filozof, muhasebede çalışıyorum. Senden on yaş büyüğüm.
Ya ne bileyim ben kitap eleştirisi yapamam. Kitaplar hakkında fikir beyan edemem. Bunu da az okuyor olmama bağlıyorum ama.
Üçüncü.insan okudukca iyi kitap ve iyi olmayan kitap diye ayrım yapabiliyor.. Şahsen ben macera içeren veya fantastik kitapları sevmiyorum benim kitaplarımda aşk olmalı sevgi pıtırcıkları olmalı :) tarih olabilir ama onunda içinde aşk olsunkişisel gelişimde okurum :) Ocak ayının 7. kitabını okuyorum.. Siz kaçıncı kitaptasınız?
Üçüncü.
Fakat bu bile benim için iyi, geçen sene toplamda yirmi dört kitap okumuşum.
Okumayı çok severim fakat her nasıl oluyorsa az okuyorum.
Aaa! Nerede?benimde bir topigim var birbirimizi motive ediyoruz isterseniz aramıza katılabilirsiniz
Aaa! Nerede?
Aaa! Yoksa kardeş seçenler aralarında kardeş olanlar siz miydiniz? :)
Hımmm! Bakarım konunuza...evet o kardeşleri eşleştiren benimHatta kendime 2. kardeş arıyorum şuan beklemedeyim diger kardeşimlede hediyeleşiyoruz mektuplar gönderiyoruz hatta bir gün birbirimize mesaj çekmeyince merak edip arıyoruz
Gülom bende kitap eleştirisi taoamayanlardanım.birde ben okuduğum her kitabı beğenirim.biz muhasebeciler kafamız sayılara çalışıyor galibaŞule çocukken de şu anda da sevdiğim bir isimdir. :)
Ben de Filozof, muhasebede çalışıyorum. Senden on yaş büyüğüm.
Ya ne bileyim ben kitap eleştirisi yapamam. Kitaplar hakkında fikir beyan edemem. Bunu da az okuyor olmama bağlıyorum ama.
Günaydın bilgiler
Yeni kitabım Leyla Navaro__İki Boy Ufak Pabuç, 258 sayfa.
Bu arada yüksek lisansım oldu sonunda, çok mutluyum
Olabilir.Gülom bende kitap eleştirisi taoamayanlardanım.birde ben okuduğum her kitabı beğenirim.biz muhasebeciler kafamız sayılara çalışıyor galiba
Veda-Umut-Hayat-Hüzün ara vermeden yani araya kitap almadan okumuştum seriyi, gayet güzel. Seveceksin bence...Yeni kitabım:
Ayşe Kulin- Umut
Syf:20
Kitabıma bu sabah otobüste gelirken başlama fırsatı buldum
Vedayı geçtiğimiz aylarda okumuştum ve çok sevmiştim inş devam kitabıda en az onun kadar anlamlıdır.
Günaydın bilgiler
Veda-Umut-Hayat-Hüzün ara vermeden yani araya kitap almadan okumuştum seriyi, gayet güzel. Seveceksin bence...
Bende katılayım aranıza
Düş bahçelerinin uzağında - Lesley Kagen henüz yeni başladım
Günaydın bilgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?