Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Şule çocukken de şu anda da sevdiğim bir isimdir. :)
Ben de Filozof, muhasebede çalışıyorum. Senden on yaş büyüğüm.

Ya ne bileyim ben kitap eleştirisi yapamam. Kitaplar hakkında fikir beyan edemem. Bunu da az okuyor olmama bağlıyorum ama.

insan okudukca iyi kitap ve iyi olmayan kitap diye ayrım yapabiliyor.. Şahsen ben macera içeren veya fantastik kitapları sevmiyorum benim kitaplarımda aşk olmalı sevgi pıtırcıkları olmalı :) tarih olabilir ama onunda içinde aşk olsun kişisel gelişimde okurum :) Ocak ayının 7. kitabını okuyorum.. Siz kaçıncı kitaptasınız?

Üçüncü.
Fakat bu bile benim için iyi, geçen sene toplamda yirmi dört kitap okumuşum.
Okumayı çok severim fakat her nasıl oluyorsa az okuyorum.

Üçüncü.
Fakat bu bile benim için iyi, geçen sene toplamda yirmi dört kitap okumuşum.
Okumayı çok severim fakat her nasıl oluyorsa az okuyorum.

benimde bir topigim var birbirimizi motive ediyoruz isterseniz aramıza katılabilirsiniz

Aaa! Nerede?
Aaa! Yoksa kardeş seçenler aralarında kardeş olanlar siz miydiniz? :)

evet o kardeşleri eşleştiren benim Hatta kendime 2. kardeş arıyorum şuan beklemedeyim diger kardeşimlede hediyeleşiyoruz mektuplar gönderiyoruz hatta bir gün birbirimize mesaj çekmeyince merak edip arıyoruz

Gülom bende kitap eleştirisi taoamayanlardanım.birde ben okuduğum her kitabı beğenirim.biz muhasebeciler kafamız sayılara çalışıyor galiba

Günaydınlar. Tutunamayanlar sayfa 480 lerdeyim.
Kitap kendini okutmaya başladı. Yarıya kadar dayanabilirseniz sonrası güzel gidiyo.
Sevmeye başladım.

Gülom bende kitap eleştirisi taoamayanlardanım.birde ben okuduğum her kitabı beğenirim.biz muhasebeciler kafamız sayılara çalışıyor galiba
Olabilir.
Yeni kitabım:

Ayşe Kulin- Umut
Syf:20
Kitabıma bu sabah otobüste gelirken başlama fırsatı buldum
Vedayı geçtiğimiz aylarda okumuştum ve çok sevmiştim inş devam kitabıda en az onun kadar anlamlıdır.
Veda-Umut-Hayat-Hüzün ara vermeden yani araya kitap almadan okumuştum seriyi, gayet güzel. Seveceksin bence...
Günaydın bilgiler

Yeni kitabım Leyla Navaro__İki Boy Ufak Pabuç, 258 sayfa.

Bu arada yüksek lisansım oldu sonunda, çok mutluyum

Yaşasıııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnn! Canım GİZ'im başarılar dilerim.

Veda-Umut-Hayat-Hüzün ara vermeden yani araya kitap almadan okumuştum seriyi, gayet güzel. Seveceksin bence...

Ben peşpeşe okumak istemedim pek.
Üstüstte aynı konu olunca sıkılıyorum.
Ama tahmin edebiliyorum bir Ayşe Kulin hayranı olarak kesin güzeldir.
Okumak istediğim o kadar kitap varki kşke günler 24 saat değilde 48 saat fln olsa bana 1 gün yetmiyor

günaydınlar
Engereğin gözü bitti , güzel kitapdı tavsiye ederim topkapı sarayında haremağası gözünden padişah deli ibrahim
zamanı ve köle efendi ilişkisi , kölenin konular hakkında hissettikleri düşündükleri anlatılıyor.
Yeni kitabım artık ne zaman biteceğini bilmediğim bir klasik SUÇ VE CEZA umarım çok sıkılmam. Daha başlamadan kendime notumu verdim

Günaydın bilgiler

Yeni kitabım Leyla Navaro__İki Boy Ufak Pabuç, 258 sayfa.

Bu arada yüksek lisansım oldu sonunda, çok mutluyum

tebrik ederim

Kızlar Menekşe Kokulu hikayeleri okuyanınız var mı?
Ben de onu satın aldım, merak ediyorum ama önce 1984'ün bitmesi lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…