Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydınlar
Şeker portakalı nasıl bir kitap. Bana Adından dolayı çocuk kitabı gibi geliyor.
canım zeze adında küçük bir çocuğun hayatla tanışmasını anlatıyor. Aslında çocuk kitabı hatta bence tüm çocuklar okunalı hayal dünyalarını çok fazla geliştireceğini düşünüyorum ama her yaşta insanı etkileyebikecek ve birçok şey öğretebilecek nitelikte bir kitap. Ben her sene mutlaka bir kez okuyorum. Tavsiye ederim :)

Ellerine sağlık. Hakkını helal et.
Gidip bakayım listeye...

Bu arada hedefim 36 demiştim.

Listeme aldım canım. Teşekkür edeim.

Benim çalıkuşuda yarım kalmıştı.Aslında hiç yarım bırakılacak kitapta değildi
Bu arada size bir şey sormak istiyorum.Aslında kitaplar konusunda çok gelenekçiyimdir yani e-kitap okumayı pek sevmem.illa kitabın sayfalarında gezincek elim sayfaların kokusunu hissedeceğim.
Fakat tablet aldık eğer ücretsiz kitap indirilen bir yer varsa belki bu tabumu yıkabilirim
Bildiğiniz bir yer varmı

sanal kitap http://www.sanal-kitap.com/
ben buradan ücretsiz indirmiştim geçen yıl ama çok fazla eser yok. andoid olmadığı için tabletim her uygulamayı indiremiyorum.

kızlar bu şubat tatili bana yaramadı. 1 haftadan fazla oldu Nar Ağacı elimde. Son 100 sayfayı da yarın bitirmek istiyorum artık. Aslında kitap güzel ama ben çok fazla okuyamadım.

Evdeyim ama iş güç, misafir falan derken sanki daha çok yoğunum.

Ben çok yavaş okuyorum ya
Daha 26. Sayfadayım

Istanbul hatırası sayfa 405 deyim. Bugün 105 sayfa okudum.
Ayyyy çok merak ediyorum sonunu. Katiller kim çıkacak.

slm kızlar
nasılsınız görüşmeyeli?
uzun zamandır yoktum ama okumaya devam..
bu arada 6 aylık hamileyim
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aaa! Kelebek biz o kadardır görüşmüyor muyuz yahu? İşten mi ayrılacaktın neydi.
Anlat neler yaptın?
Kızın mı olacak? :) Adı ne olacak? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…