- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
canım zeze adında küçük bir çocuğun hayatla tanışmasını anlatıyor. Aslında çocuk kitabı hatta bence tüm çocuklar okunalı hayal dünyalarını çok fazla geliştireceğini düşünüyorum ama her yaşta insanı etkileyebikecek ve birçok şey öğretebilecek nitelikte bir kitap. Ben her sene mutlaka bir kez okuyorum. Tavsiye ederim :)Günaydınlar
Şeker portakalı nasıl bir kitap. Bana Adından dolayı çocuk kitabı gibi geliyor.
Ellerine sağlık. Hakkını helal et.iyi haftalar şimdiden
ocak listemizi hazırladım.Umarım karışık değildir.şubatta bir sütün daha ekleyeceğim çünkü.
Giz i tebrik ederim toplamda 9 kitap okumuş ayrıca kendisi bu topiğede sık sık uğruyor .
zelis ve Atalante yi tebrik ederim onlarda 8er kitap okumuşlar.Biz eskiler biraz tembellik yapmışız ben geçen ay 95 i görünce bu ay 100ü geçeriz diye düşünmüştüm ama yinede güzel.
Bu arada hedefim 36 demiştim.iyi haftalar şimdiden
ocak listemizi hazırladım.Umarım karışık değildir.şubatta bir sütün daha ekleyeceğim çünkü.
Giz i tebrik ederim toplamda 9 kitap okumuş ayrıca kendisi bu topiğede sık sık uğruyor .
zelis ve Atalante yi tebrik ederim onlarda 8er kitap okumuşlar.Biz eskiler biraz tembellik yapmışız ben geçen ay 95 i görünce bu ay 100ü geçeriz diye düşünmüştüm ama yinede güzel.
Listeme aldım canım. Teşekkür edeim.canım zeze adında küçük bir çocuğun hayatla tanışmasını anlatıyor. Aslında çocuk kitabı hatta bence tüm çocuklar okunalı hayal dünyalarını çok fazla geliştireceğini düşünüyorum ama her yaşta insanı etkileyebikecek ve birçok şey öğretebilecek nitelikte bir kitap. Ben her sene mutlaka bir kez okuyorum. Tavsiye ederim :)
atalante, pro olmuşsun. tebrikler.TYeşekkür edeirm :)
Gündüzsefası ben severek okumuştum..
Papatya falını bende romanla birlikte okumuştum çerez gibi oluyor çok güzel
atalante, pro olmuşsun. tebrikler.
Sizde sağolun arkadaşlar ne mutlu bize çok güzel bir paylaşım yapıyoruz.
Bende Çalıkuşunu okuyorum evdeyim bugün daha öncede başlamıştım ama o güzel kitabı bitirememiştim şimdi tekar okuyorum
Benim çalıkuşuda yarım kalmıştı.Aslında hiç yarım bırakılacak kitapta değildi
Bu arada size bir şey sormak istiyorum.Aslında kitaplar konusunda çok gelenekçiyimdir yani e-kitap okumayı pek sevmem.illa kitabın sayfalarında gezincek elim sayfaların kokusunu hissedeceğim.
Fakat tablet aldık eğer ücretsiz kitap indirilen bir yer varsa belki bu tabumu yıkabilirim
Bildiğiniz bir yer varmı
slm kızlar
nasılsınız görüşmeyeli?
uzun zamandır yoktum ama okumaya devam..
bu arada 6 aylık hamileyim
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kelebekim hoşgeldin, ben de nerelerde bu kız diyordum. Hayırlı olsun bebişin, sağlıkla kucağına al.
sağ ol canım hoş buldum.
amin hayırlısıyla darısı başına canım..
aaa hoşgeldin bugün arayacağım seni :)
Aaa! Kelebek biz o kadardır görüşmüyor muyuz yahu? İşten mi ayrılacaktın neydi.slm kızlar
nasılsınız görüşmeyeli?
uzun zamandır yoktum ama okumaya devam..
bu arada 6 aylık hamileyim
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?