Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam kızlar,

Sonsuza Dek-Kiera Cass bitti.
Ve Ayşe Kulin-Umut başlayıp 2 kitap araya almıştım o yüzden tekrardan başladım
Yarın izinliyim uzun zamandır haftaiçi İstanbulu gezme planımı gerçekleştirebilirim

Merhaba bilgeler Uzun uzun zamandır giremiyorum buraya ama kitap okumaya devam ediyorum; günlük düzenli olmasada:) O yüzden bildirim yapamıyorum.Umarım bir düzene koyarım.Herkese keyifli okumalar...

Ahmet ümit istanbul hatırasını bitirdim. Kitabı'n son 50 sayfasında şok üstüne şok yaşadım.
Kitabı çok beğendim. İstanbul'da yaşasaydım eminim daha çok keyif alırdım.
Yeni kitabım Kahire saçlarımı geri ver

Hakan Günday__Azil bitti.

Dün yolculuk sırasında su gibi akıp gitti sayfalar. İlk 50 sayfası durağan ve karmaşıktı. Kim, ne, nasıl gibi sorular sorup durdum. Daha sonra konu iyice şekillenince birden kendimi olayların içinde buldum. Ben beğenerek okudum.

" Sevgi, tırmananları birbirine bağlayan bir halattı. Biri düşerse diğerlerinin hayatta kalması için halatın kesilmesi gerekiyordu. Ancak sevgi, kesilemeyecek kadar kalın bir halattı ve sonunda herkes düşerdi. Aptallar sevdikleriyle düşer, kötüler sevdiklerini aşağı çeker."

Sevdiklerinizle sıkı sıkıya bağlı olmanız dileğiyle bilgeler.

Bu arada yeni kitabımı bilmiyorum, birazdan kitapçıya gidip bakacağım. Hangisi bana daha çok göz kırparsa artık onunla başlayacağım.

Günaydın herkese
Yedinci günü çok beğendim bir solukta okuyasım var ama hep yatarken elime alabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…