Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selamlar
Kafamda Bir Tuhaflık-Sayfa 150.
canım tutunamayanlardan sonra kolay bir kitap bulsaydın keşke.
Bilmiyorum ki hala düşünüyorum ama aklıma bir şey de gelmiyor

Nickinizi değişiktirip durmayın kızıyorum her ay yeni üyeler geliyor zaten sonra hemen kaçıyorlar.Eskileri bari karıştırmayalım.şaka bir yana nickin güzel ama sen bilirsin

Yok yok değiştireyim bir sefercik

Merhaba bilgeler

Bugün 6 kitap aldım kendime. Çok mutluyum. Hepsi de İtalyan Edebiyatı yazarlarından.
Seçtiğim kitap;

Ugo Foscolo__Jacopo Ortis'in Son Mektupları, 283 sayfa.

Akşama okumaya başlarım diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim canım. Öyle içimden geldi ama okuyabilir miyim bilemiyorum. Kısmet artık. :)
Umarım fazlasını da okuyabilirsin canım :)

Listemdeydi azil, bu mesajınla sıradaki kitabım belirlenmiş oldu :)

Kahire saçlarımı geri ver adlı kitaba başladımbugğn.
Kitap 92 sayfa ve ben ilk 40 sayfası zorla okudum.
Saçmasapan bi kitap. Hiç sevmedim ve bıraktım. Yani bugünüm kitap okuma açısından verimsiz geçti.

Kitabı yeni elime alabildim. Uykum da geldi ama biraz okuyup öyle yatarım.

" Güzel ve tatlı duyguların değerini bilelim. Belki de üzüntü ve sıkıntı içinde geçireceğimiz yıllarda, hep acı içinde yaşamadığımızı bize anımsatacaklardır. "

Her anınız güzel olsun, zor zamanlarda değil keyifle konuşacağınız ortamlarda aklınıza gelsin.
İyi geceler bilgeler

Merhaba bilgeler dün kitaba başladım.
Cemile sayfa 30.Bugün de sanırım uyumadan önce okuma fırsatı bulabilirim.Herkese iyi okumalar...

iyi akşamlar bilgeler
suç ve ceza bitti . Bu arada 15 günde okumuşum

yeni kitabım pabucumun ajanı 1 yorumlara göre eğlenceli komik bir kitapmış , suç ve cezadan sonra böyle bir kitaba ihtiyacım var bakalım nasıl gidecek.

Selam kızlar
Yedinci gün game of thrones gibi.Yani tam aha bu ana karakter diyosun hop başına bi şey geliyo kitap başka biri üzerinden devam ediyo:)

İyi akşamlar

Jacopo Ortis'in Son Mektupları'nda sayfa 60'tayım.
Yavaş yavaş okuyorum, altını çizerek, o yüzden ağır gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…