canım tutunamayanlardan sonra kolay bir kitap bulsaydın keşke.Selamlar
Kafamda Bir Tuhaflık-Sayfa 150.
Bilmiyorum ki hala düşünüyorum ama aklıma bir şey de gelmiyor
canım tutunamayanlardan sonra kolay bir kitap bulsaydın keşke.
Nickinizi değişiktirip durmayın kızıyorum her ay yeni üyeler geliyor zaten sonra hemen kaçıyorlar.Eskileri bari karıştırmayalım.şaka bir yana nickin güzel ama sen bilirsin
Umarım fazlasını da okuyabilirsin canım :)Teşekkür ederim canım. Öyle içimden geldi ama okuyabilir miyim bilemiyorum. Kısmet artık. :)
Listemdeydi azil, bu mesajınla sıradaki kitabım belirlenmiş oldu :)Hakan Günday__Azil bitti.
Dün yolculuk sırasında su gibi akıp gitti sayfalar. İlk 50 sayfası durağan ve karmaşıktı. Kim, ne, nasıl gibi sorular sorup durdum. Daha sonra konu iyice şekillenince birden kendimi olayların içinde buldum. Ben beğenerek okudum.
" Sevgi, tırmananları birbirine bağlayan bir halattı. Biri düşerse diğerlerinin hayatta kalması için halatın kesilmesi gerekiyordu. Ancak sevgi, kesilemeyecek kadar kalın bir halattı ve sonunda herkes düşerdi. Aptallar sevdikleriyle düşer, kötüler sevdiklerini aşağı çeker."
Sevdiklerinizle sıkı sıkıya bağlı olmanız dileğiyle bilgeler.
Bu arada yeni kitabımı bilmiyorum, birazdan kitapçıya gidip bakacağım. Hangisi bana daha çok göz kırparsa artık onunla başlayacağım.
Umarım fazlasını da okuyabilirsin canım :)
Listemdeydi azil, bu mesajınla sıradaki kitabım belirlenmiş oldu :)
canım tutunamayanlardan sonra kolay bir kitap bulsaydın keşke.
Selamlar. Tutunamayanlardan sonra Hakan Günday-Az ı okudum.
O da bunalttı biraz. Okuması kolay ama konusu üzücüydü.
Ama Kafamda bir tuhaflık güzel gidiyo şimdilik.
Debbie MACOMBER - Mucizeler Dükkanına DönüşDebbie MACOMBER - Mucizeler Dükkanına Dönüş
Sayfa: 237
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?