Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İnşallah canım, umarım senin için de verimli bir yıl olur. :)
Bu arada umarım beğenirsin, değişik bir anlatım.
Canım 5 tane hakan gündayım var 4 tanesini okudum ben azil var sanıyordum ama 'az' varmış. Niyet ettim madem Hakan Günday'a Az'ı okuyacağım sanırım elimdeki bitince :) Azil biraz daha bekleyecek :)

paulo chello aldatmak kitabını sonunda yarım bıraktım ben böyle saçma kitap görmedım

Canım 5 tane hakan gündayım var 4 tanesini okudum ben azil var sanıyordum ama 'az' varmış. Niyet ettim madem Hakan Günday'a Az'ı okuyacağım sanırım elimdeki bitince :) Azil biraz daha bekleyecek :)

Bende de -Az- kitabı yok canım. Tam tersi ikimizin. Yorumun nasıl olacak bakalım senin -Az- ile ilgi. Ben de onu alırım. :)

paulo chello aldatmak kitabını sonunda yarım bıraktım ben böyle saçma kitap görmedım

Beni de hayal kırıklığına uğratmıştı. Gözüm kapalı almıştım oysaki yazarından dolayı. Kesin çok güzeldir demiştim.
Ben bitirdim ama yarım bırakmayı sevmiyorum. Saçma da olsa bitecek. Öyle bir huy bendeki de.

ya bende oyleyım yarım bırakmayı sevmıyorum ama cok baydı ya neyse tekrar alıyım elıme de yavasta olsa bıtırıyım

Bende de -Az- kitabı yok canım. Tam tersi ikimizin. Yorumun nasıl olacak bakalım senin -Az- ile ilgi. Ben de onu alırım. :)

yarın başlayacağım sanırım canım, çok çok kitabım biriktiği için 2015 Tüyap Kitap Fuarı'na kadar almıyorum yoksa Hakan Günday'ları tamamlamayı çok çok istiyorum bittiğinde mutlaka fikrimi paylaşırım seninle

ya bende oyleyım yarım bırakmayı sevmıyorum ama cok baydı ya neyse tekrar alıyım elıme de yavasta olsa bıtırıyım

Evet evet bitir. İçin rahat etsin. O kadar okumuşsun zaten boşa gitmesin, tamamlansın.

Tamam canım, şimdiden keyifli okumalar.
Ben de hep almayacağım diyorum ama bir şekilde yine de alıyorum.
Kitap fuarında kendini çok kaybetme ama

Demeyin yahu.
Ben de 40 sayfa kadar okuyup sınav zamanı bırakmıştım.
Bu kitabımdan sonra ona devam edecektim.
O kadar mı kötü?

günaydınlar
ince memed-2 bitti...
günlük konuşma dili bir edebi esere ancak bu kadar güzel aktarılabilir sanırım.
Çukurova çiçeği,böceği,sineği,sıcağı,insanıyla capcanlı gözlerinizin önünde,durağan ilerleyen bir kitap ama sonunda ohhh diyor insan
ben dili de konuyu da çok beğendim(1.kitapta olduğu gibi)
araya bir iki kitap alıp seriye devam etmeyi planlıyorum
Kitaplıktan kitap seçtim.Yıllar önce almıştım bir hocanın tavsiyesiyle ama okumadım.Orhan Kemal- Cemile
Akşam başlarım.Herkese iyi okumalar...
ooo hayat hanım hoş geldin:)
ben de lisedeyken okumuştum Cemile'yi hatta eşimin bana aldığı ilk kitaptır
adam hala pişman,o zaman başlamasam belki makus talihim kitap almak olmazdı diyor

Hoşbuldumm Ben de lise dönemindeyken almıştım ama şimdi okuyorum İlk kitap olarak Cemile yi almak nereden gelmiş aklına kitap komik geliyor bana şiveden ötürü

Hoşbuldumm Ben de lise dönemindeyken almıştım ama şimdi okuyorum İlk kitap olarak Cemile yi almak nereden gelmiş aklına kitap komik geliyor bana şiveden ötürü
edebiyat öğretmenimiz Cengiz Atymatov'un Cemile'sini önermişti ben de sohbet esnasında eşime söylemiştim,yazarın adını hatırlayamamış zavallım,kitapçı da bu cemileyi vermiş
ben şiveli kitapları pek severim(aşırıya kaçmadığı sürece tabi)

Yaa çok tatlısınız Çaktırmasaydın bari

Günaydın bilgeler :)

130. sayfadayım. Çok yavaş gidiyorum. Yarın da okullar açılıyor, hiç hazır değilim.
Tatil modu çok güzeldi. Ne güzel keyifle kitap okuyordum aklıma esen her saatte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…