- 5 Mayıs 2013
- 33.903
- 41.559
- 798
Yasemin bu sen misin? Kullanıcı adını mı değiştirdin?Ugultulu Tepelere bugun baslamayi dusunuyorum, iki gundur kitap okumadim
Keyifli okumalar canlar
Evet canım benim yabancı değil merak etmeYasemin bu sen misin? Kullanıcı adını mı değiştirdin?
Tamam canım. Hayırlı olsun. Bende deşer gibi oldum ya neyse...Evet canım benim yabancı değil merak etme
Gerçek ismim olduğu için ifşa olmayayım dedim değiştirdim
Sağol canım,Olsun bişey olmazTamam canım. Hayırlı olsun. Bende deşer gibi oldum ya neyse...
Canım, tebrik ederim, Allah oğlunun hep güzel günlerini göstersin inşallahSelam Hanımlar!
Hepinizin iyi ve mutlu olmasını ümit ediyorum. Umarım her şey yolundadır. Bir dönem yoğun bir şekilde okudum. Burada paylaştıklarım da oldu. 24 Eylül de oğlum dünyaya geldi. Artık ben onu okuyorum, o beni.
Aslına bakarsanız benim mesleğim okumak. Ama akademik yayınları burada paylaşmanın bir anlamı yok. İnsan buraya soluklanmaya eğlenceli bir şeyler paylaşmaya geliyor değil mi?
En son İskender Pala "Od" u okuyordum. Kitabım hala yarım maalesef. Onu bitirebilirsem "Sultan' ı Öldürmek" var sırada ama ne zaman biter bilmiyorum.
Motivasyonum çok düşük. Ne olacak benim bu halim ya? Buraya gelip sizinle bir şeyler paylaşmak istiyorum ama kitap okumadığım için yüzüm olmuyor. Öyle işte...
Ay canım senin okuyamıyorum dediğin benim gibi 10 tanesini devirirCanım, tebrik ederim, Allah oğlunun hep güzel günlerini göstersin inşallahNe sevimlidir şimdi kerata
Ben de bu aralar çok okuyamıyorum, bişey okumayınca buraya gelmek de yüzsüzlük gibi oluyor ama arada sırada geyik yapabiliriz nolcak ki
Bu ay İki kitap okuyabilsem kardır vallaAy canım senin okuyamıyorum dediğin benim gibi 10 tanesini devirir...
Olur dimi? Okumasak ta arada sohbet ederiz.
Sevgili Papatya;obiviyante bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah.
Aşk adında hayat sayfa sayfa 190 dayım.
Hergün en az 50 sayfa okuma sözümü Fazlasıyla tutuyorum.
Bu ay İki kitap okuyabilsem kardır valla
Bi de iş sağlığı kursuna yazıldım, mayısta sınav var ona çalışmam lazım ama benim gözüm kitaplarda
Sen nasılsın? Bebeğin ne kadarlık oldu, doğum nasıl geçti
Ooo 5 ay olmuş bile, ne güzel yaOkursun canım. Hayırlı olsun kursun, inşallah istediğin gibi geçer sınavın. Hakkında hayırlısı. Bebeğim iyi çok şükür. 5. ayın içindeyiz. Doğum düşündüğümden çok daha iyi geçti. Ne yalan söyliyim çok stres yapmıştım ve korkmuştum. Ama atlattık elhamdülillah...
Sen neler yapıyorsun? Her şey yolunda değil mi?
Vayy kızkardeşim hoşgeldin, hemen fişeğimi patlatıyorumOo Yasemin sistamla aynı konuda olmak için ben de varım!
O zaman yarın itibariyle başlayacağım kitaplarımı yazayım:
Charles Diclens - A Tale of Two Cities. -ingilizce olduğu için bitirmem uzun zaman alacak-
bir de: Oğuz Atay- Korkuyu Beklerken.
Dert dediğin bu olsun. Oda hallolur merak etme canım. Hakkında hayırlısı, selamlar...Ooo 5 ay olmuş bile, ne güzel ya
Ben aynı valla, bişey yaptığım yok, hayatım sınavlara girmekle geçiyorBu isg kursu son artık, bu kursla bi baltaya sap olmam lazım Her şey yolunda ama iş konusu hariç şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?