Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam Hanımlar!

Hepinizin iyi ve mutlu olmasını ümit ediyorum. Umarım her şey yolundadır. Bir dönem yoğun bir şekilde okudum. Burada paylaştıklarım da oldu. 24 Eylül de oğlum dünyaya geldi. Artık ben onu okuyorum, o beni .

Aslına bakarsanız benim mesleğim okumak. Ama akademik yayınları burada paylaşmanın bir anlamı yok. İnsan buraya soluklanmaya eğlenceli bir şeyler paylaşmaya geliyor değil mi?

En son İskender Pala "Od" u okuyordum. Kitabım hala yarım maalesef. Onu bitirebilirsem "Sultan' ı Öldürmek" var sırada ama ne zaman biter bilmiyorum.

Motivasyonum çok düşük. Ne olacak benim bu halim ya? Buraya gelip sizinle bir şeyler paylaşmak istiyorum ama kitap okumadığım için yüzüm olmuyor. Öyle işte...

Canım, tebrik ederim, Allah oğlunun hep güzel günlerini göstersin inşallah Ne sevimlidir şimdi kerata
Ben de bu aralar çok okuyamıyorum, bişey okumayınca buraya gelmek de yüzsüzlük gibi oluyor ama arada sırada geyik yapabiliriz nolcak ki

Ay canım senin okuyamıyorum dediğin benim gibi 10 tanesini devirir ...

Olur dimi? Okumasak ta arada sohbet ederiz .

Ay canım senin okuyamıyorum dediğin benim gibi 10 tanesini devirir ...

Olur dimi? Okumasak ta arada sohbet ederiz .
Bu ay İki kitap okuyabilsem kardır valla
Bi de iş sağlığı kursuna yazıldım, mayısta sınav var ona çalışmam lazım ama benim gözüm kitaplarda
Sen nasılsın? Bebeğin ne kadarlık oldu, doğum nasıl geçti

Oo Yasemin sistamla aynı konuda olmak için ben de varım!
O zaman yarın itibariyle başlayacağım kitaplarımı yazayım:
Charles Diclens - A Tale of Two Cities. -ingilizce olduğu için bitirmem uzun zaman alacak-
bir de: Oğuz Atay- Korkuyu Beklerken.

Okursun canım. Hayırlı olsun kursun, inşallah istediğin gibi geçer sınavın. Hakkında hayırlısı. Bebeğim iyi çok şükür. 5. ayın içindeyiz. Doğum düşündüğümden çok daha iyi geçti. Ne yalan söyliyim çok stres yapmıştım ve korkmuştum. Ama atlattık elhamdülillah...

Sen neler yapıyorsun? Her şey yolunda değil mi?

Ooo 5 ay olmuş bile, ne güzel ya
Ben aynı valla, bişey yaptığım yok, hayatım sınavlara girmekle geçiyor Bu isg kursu son artık, bu kursla bi baltaya sap olmam lazım Her şey yolunda ama iş konusu hariç şükürler olsun.

Vayy kızkardeşim hoşgeldin, hemen fişeğimi patlatıyorum

Ne güzel beraber kitap okiciz Sen İngilizce okuyosun ama kıskandım
Biten kitapları buraya kaydediyoruz canımın içi http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okuyucu-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/ Unutma

Dert dediğin bu olsun. Oda hallolur merak etme canım. Hakkında hayırlısı, selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…