Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi akşamlar bilgeler,

Umberto Eco__Anlatı Ormanlarında Altı Gezinti bitti.
Kitap deneme tarzındaydı. Yazar bu 6 yazıyı üniversitede kürsüde anlatmak için yazmış.
Kitaplardaki anlatım tarzları ve okurlar üzerine bu yazılar.
Bazen çok koptum ben kitaptan, ağır geldi. Yavaş yavaş okumak gerekli. Çevirisi güzeldi.

Yeni kitaplarıma gelince,
Leonardo Sciascia__Şarap Rengi Deniz,140 sayfa.
Elizabeth Wein__Kağıttan İtiraflar, 413 sayfa.

İyi akşamlar bilgeler...

Kitaba dün gece başladım ve biraz ağır geldi ilk sayfaları.Ama devam etmeye çalışacağım.

Sessiz Ev- sayfa 35.

Günaydınlar.
Kafamda Bir Tuhaflık-Orhan Pamuk bitti.
Kitap 1969-2012 yıları arasında köyden gelen Mevlut ve ailesi arasındaki ilişkileri,
40 yılı aşkın zamanda İstanbuldaki değişimleri anlatan güzel bir kitap. Ben çok
beğendim. Okumanızı tavsiye ederim.
Yeni kitabım Kitap Hırsızı-Markus Zusak

Günaydınlar bilgeler
yeni kitabım Dostoyevski -Kumarbaz yatmadan önce 13 sf okumuşum
beğendiğine sevindim dün akşam aldım koydum karar veremedim sonra vazgeçtim kumarbaza başladım bir daha ki sefere inşallah.

Günaydın bilgeler.
Paulo Coelho - Aldatmak sayfa 76'dayım.
Günde ancak 10 sayfa okuyabiliyorum şaka gibi ilerlemiyor kitap.
Bu yazardan böyle bir kitap beklemezdim.
Şöyle yapayım diyorum: bir yandan başka bir kitap okurken bir yandan da bu kitabı her gün birer veya ikişer bölüm olarak okuyayım ve öyle bitireyim. Zira yarıda bırakmak istemiyorum.

Diğer yandan dün akşam bu kitaptan sıkılınca Elif Gibi Sevmek okumaya başladım.
Sayfa 50'deyim. Çabuk ilerleyecek gibi duruyor.

canım bu aralar Debbie Macomberları bu aralar okuyosun sanırım :)
ben çok keyifle okumuştum, beni dinlendirmişti özledim o kalemi
keyifli okumalar
Sağ ol canım. Keyifli kitaplar...
Bilgelerim, ben bi süre kitap okuyamayacağım çalışmam gereken önemli bi sınavım var.
Ama buraya uğramaya çalışcam. Listeden çıkarmayın beni e mi?
Başarılar canım.

Merhaba bilgeler:))

Kitapta sayfalar ilerledikçe daha çok sevmeye başladım(her ne kadar az okuyabilsem de)

Orhan Pamuk-Sessiz Ev sayfa 56.

Merhaba bilgeler:))

Kitapta sayfalar ilerledikçe daha çok sevmeye başladım(her ne kadar az okuyabilsem de)

Orhan Pamuk-Sessiz Ev sayfa 56.

şimdiye kadar hiç Orhan Pamuk okumadım ve utanarak söylüyorum kitaplığımda hiç kitabı yok
en merak ettiğim ve alınacak listemin en başlarındaki yazarlardan biri keyifli okumalar

Amok Koşucusu sayfa 107

Teşekkür ederim.Benimde kitaplığımda olmasını istediğim bazı yazarlar var ama hala alamadım bir türlü Bu kitabı da 2007 yılında almıştım.Düşün 8 sene olmuş:)) okuma fırsatını şimdi buldum.Başka kitapları da var evde ama onları da henüz okumadım.Bu da benim itirafım olsun:))

Ben hala aldatmak i okuyorum okumaya calisiyorum desem daha dogru olur kitap resmen cin iskencesi gibi

Kizlarrrrrr müjde güneş cavmasini n ikincisi çıkmış fiyatı 17.5 tl net teki bilinen e tüm sitelerde vaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…