papatyacım okusalar ben yine razıyım. kız kardeşime kaç tane kitap verdim hiç birini okumadı.geçen yeğen istedi 17 yaşında 4 kitap seçtim ona bakalım okuyacak mı işleri güçleri face oyun.çok şükür benim kız bu sene çok güzel kitap okuyor.Geçen fuara gittik 15 kitap aldık 4 ünü birkaç gün içinde bitirdi.çok mutluyumMalesef hiç kimse. Bazen bana soruyorlar. Nasıl zaman buluyorsun diye. Hatta birine bş kitap verdim 3 ay önce kadar. Başlamış ama öyle kalmış. Ben her kitabı alıyorum malesef.
papatyacım okusalar ben yine razıyım. kız kardeşime kaç tane kitap verdim hiç birini okumadı.geçen yeğen istedi 17 yaşında 4 kitap seçtim ona bakalım okuyacak mı işleri güçleri face oyun.çok şükür benim kız bu sene çok güzel kitap okuyor.Geçen fuara gittik 15 kitap aldık 4 ünü birkaç gün içinde bitirdi.çok mutluyum
Sağol canım benim.bende yakışıklı oğluşun Ege yi öpüyorum. Seninkide biraz büyüsün daha çok ilgisini çeker kitaplar geçen sene benimkide okumuyordu .Tableti elinden alamıyordum.En sonunda yasak koyduk.şimdi arada oynuyor
Evet canım Azra'nın maşallahı var. Hep böyle devam eder inşallah... Ne güzel aldıklarını da okumaya başlamış. Öpüyorum yanaklarından tatlı kızını...
maşallahhhhpapatyacım okusalar ben yine razıyım. kız kardeşime kaç tane kitap verdim hiç birini okumadı.geçen yeğen istedi 17 yaşında 4 kitap seçtim ona bakalım okuyacak mı işleri güçleri face oyun.çok şükür benim kız bu sene çok güzel kitap okuyor.Geçen fuara gittik 15 kitap aldık 4 ünü birkaç gün içinde bitirdi.çok mutluyum
Biz demiştik ama dimiiii :)Dün gece Candan Özer in Araf adlı kitabına başladım.Uzun süredir ilk defa bir kitabı elimden bırakamıyorum.Tam bırakayım diyorum meraktan geri alıyorum.165 sayfa okumuşum:))
Sayfa 165 teyim. Bugün okuyamadım.Gece okurum:))
Herkese keyifli okumalar...
Biz demiştik ama dimiiii :)
Ben en başında sıkıldım kitaptan.
Ama biraz ilerleyince "acaba ne oldu" , "acaba ne olacak" diye elimden bırakamadım :)
Meyve sebze muhafazası üzerine. Ziraat mühendisiyim :)Hay Allah razı olsun.
Ellerine sağlık.
Benimde sepetimde Güneş Çavması 1 ve 2
Aaa! Ne güzel. Hangi alanda yüksek lisans?
Öncelikle kitap bir harika, fotoğrafta çok güzel olmuş :) o minik narlar paşabahçeden mi
Bir yandan çok güzel bir olay bir yandan da kötü. Verince çetele tutmak en iyisiBende eskiden verirdim.
Benimde Kızım Olmadan Asla diye bir kitabım vardı gitti.
O yüzden artık kimseye vermiyorum.
Sadece annemle değiş,tokuş yaparız oda ztn kadıncağız evde gayet temiz okuyor aldığım gibi geri veriyor
Öncelikle kitap bir harika, fotoğrafta çok güzel olmuş :) o minik narlar paşabahçeden miben de bir sürü oldu. Aaa ne güzeller dediğim bütün kasiyerler 8-10 tane verdiler
Paşabahçenin neyi sevilmez ki :)Aynen Paşabahçe yılbaşı ganimeti
Paşabahçenin kırmızı fiyonkunuda seviyorum hani şu Hayat en güzel hediye etiketi ile verdiklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?