Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

gerçekten mi . biizm okuldaki hatunlar fena okuyor. alışveriş yapmak iyi oluyor her kitaba para vermek istemiyorsun mesela
Malesef hiç kimse. Bazen bana soruyorlar. Nasıl zaman buluyorsun diye. Hatta birine bş kitap verdim 3 ay önce kadar. Başlamış ama öyle kalmış. Ben her kitabı alıyorum malesef.

Malesef hiç kimse. Bazen bana soruyorlar. Nasıl zaman buluyorsun diye. Hatta birine bş kitap verdim 3 ay önce kadar. Başlamış ama öyle kalmış. Ben her kitabı alıyorum malesef.
ya sorsan bir sürü dizi dedikodu biliyorlardır :)
3 ayda kitap okunmaz mı ya. ben başkasından alınca hassas oluyorum daha iyi oluyo hemen okuyorum :) aslında bazı kütüphaneler çok iyi oluyor. üniversiteninkini kullanabilirsin en azından klasikler için falan canım

Benim çevremde kimse kitap okumuyor. Kitap alışverişi yapabileceğim kimse yok malesef.
Kitap paylaşmak çok güzel, başkalarının okuduğu kitaplar hep ilgimi çeker ama kitaplarım geri gelmez korkusuyla içim içimi yer. En sevdiğim kitaplardan biri fareler ve insanlar kitabım yok. Verdiğim kişiyi de unuttum. Çok üzüldüm, çok eski bir baskıydı:/

Günaydınlar
Ooooo sor o facede farmville oyununu ay şu kadar tarlam var bilmem ne kadar domatesim var diyorlar.
Dedikodu zaten en önemli işimiz biizm.
Kütüphaneye çok sık uğruyorum ama genelde işimle ilgili kitaplar alıyordum.
Bugün uğrayayım bi. Okunacak kitaplara bakayım.

Hoş geldin cnm aramıza.
Evt zamanla düzenle kısmı kayboluyor.Ben şahsen ne demek istediğini anlamıştım sorun yok
Düzenli olarak aramıza gelip bildirimde bulunmanı ve okuduğumuz kitapları ayrı bir sayfamız var oraya yazıyoruz

Bende eskiden verirdim.
Benimde Kızım Olmadan Asla diye bir kitabım vardı gitti.
O yüzden artık kimseye vermiyorum.
Sadece annemle değiş,tokuş yaparız oda ztn kadıncağız evde gayet temiz okuyor aldığım gibi geri veriyor

Bende Ayşe Kulin'in dilini çok seviyorum.
Hayat ve Hüzünü bende sonra okuyacağım.Araya başka bir kitap almak iyi oluyor.
Bu arada Böğürtlen kışı baya güzeldi

Bende Ayşe Kulin'in dilini çok seviyorum.
Hayat ve Hüzünü bende sonra okuyacağım.Araya başka bir kitap almak iyi oluyor.
Bu arada Böğürtlen kışı baya güzeldi

henüz başlayamadım ama çok merak ediyorum böğürtlen kışını.

Günaydınnn herkese bayanlar
Koku Syf 52deyim şuanda.Kitap beni ilk andan etkisine aldı.
İçide büyük bir merak var ama sindire sindire okumak istiyorum
henüz başlayamadım ama çok merak ediyorum böğürtlen kışını.
İlk okuduğum Sarah Jio kitabıydı.
Resmen sayfaları yercesine bir hızla okumuştum.
Diğer kitaplarınıda okumayı çok istiyorum ama elimde bir kaç pembe var onları bitirmedende almak istemiyorum.
Jojo Moyesler okunmayı bekliyor çünkü

Hay Allah razı olsun.

arkadaşlar şubat listemiz tmmdır. ama hiç beğenmedim.biraz daha sarılalım kitaplara
Ellerine sağlık.

ben de perşembe gidip bakacağım hemen
kitapyurdunda sepette bekleyen kitaplarım var.
kartım kesilsin hemen alıcam. güneş çavması 2 için ise şansımı bi kere daha deneyeceğim.
Benimde sepetimde Güneş Çavması 1 ve 2
Aaa! Ne güzel. Hangi alanda yüksek lisans?

Benim çevremde kimse kitap okumuyor. Kitap alışverişi yapabileceğim kimse yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…