- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
gerçekten mi . biizm okuldaki hatunlar fena okuyor. alışveriş yapmak iyi oluyor her kitaba para vermek istemiyorsun meselaBenim çevremde kimse kitap okumuyor. Kitap alışverişi yapabileceğim kimse yok malesef.
Malesef hiç kimse. Bazen bana soruyorlar. Nasıl zaman buluyorsun diye. Hatta birine bş kitap verdim 3 ay önce kadar. Başlamış ama öyle kalmış. Ben her kitabı alıyorum malesef.gerçekten mi . biizm okuldaki hatunlar fena okuyor. alışveriş yapmak iyi oluyor her kitaba para vermek istemiyorsun mesela
ya sorsan bir sürü dizi dedikodu biliyorlardır :)Malesef hiç kimse. Bazen bana soruyorlar. Nasıl zaman buluyorsun diye. Hatta birine bş kitap verdim 3 ay önce kadar. Başlamış ama öyle kalmış. Ben her kitabı alıyorum malesef.
Kitap paylaşmak çok güzel, başkalarının okuduğu kitaplar hep ilgimi çeker ama kitaplarım geri gelmez korkusuyla içim içimi yer. En sevdiğim kitaplardan biri fareler ve insanlar kitabım yok. Verdiğim kişiyi de unuttum. Çok üzüldüm, çok eski bir baskıydı:/Benim çevremde kimse kitap okumuyor. Kitap alışverişi yapabileceğim kimse yok malesef.
Günaydınlarya sorsan bir sürü dizi dedikodu biliyorlardır :)
3 ayda kitap okunmaz mı ya. ben başkasından alınca hassas oluyorum daha iyi oluyo hemen okuyorum :) aslında bazı kütüphaneler çok iyi oluyor. üniversiteninkini kullanabilirsin en azından klasikler için falan canım
Yukarıda ki mesajı tabletten yazarken kendi kendine tamamlamış cümleleri farketmemişim, o sebeple yanlış olmuş. Kitabın ismi Sana gül bahçesi vadetmedim olacaktı, şuan okuduğum kitap ta Serenad. Çok afedersiniz. Düzenle kısmı sanırım bir süre sonra kayboluyoor o yüzden düzenleyemedim.
Kitap paylaşmak çok güzel, başkalarının okuduğu kitaplar hep ilgimi çeker ama kitaplarım geri gelmez korkusuyla içim içimi yer. En sevdiğim kitaplardan biri fareler ve insanlar kitabım yok. Verdiğim kişiyi de unuttum. Çok üzüldüm, çok eski bir baskıydı:/
Ayşe Kulin umut bitti. Ben seviyorum böyle gerçek hayat hikayelerini anlatan kitapları. Yazarın hayatı da tam Ormanlık gercekten. Adı Aylin kitabındaki aylinin Arkadaşı idi yazar. Bu serinin 3. Kitabı hayata ulaşamadığım için şimdilik bu seriye ara veriuorum.
Yeni kitabım böğürtlen Kışı.
Bende Ayşe Kulin'in dilini çok seviyorum.
Hayat ve Hüzünü bende sonra okuyacağım.Araya başka bir kitap almak iyi oluyor.
Bu arada Böğürtlen kışı baya güzeldi
günaydınlar
kafamda bir tuhalık sf 256 dayım hafta sonuna kadar bitiririm inşallah
İlk okuduğum Sarah Jio kitabıydı.henüz başlayamadım ama çok merak ediyorum böğürtlen kışını.
bende beğendim gayet akıcı konuda güzel zaten ilk okuduğum Orhan Pamuk kitabı .Çok severek okudum ben de, umarım hayal kırıklığı yaşatmaz sizde de.
henüz başlayamadım ama çok merak ediyorum böğürtlen kışını.
Hay Allah razı olsun.Hemen canım :)
1- Küçük Mucizeler Dükkanı
2- Bir Yumak Mutluluk
3- Bahçemde Yeşeren umutlar
4- Mucizeler Dükkanı'na Dönüş
5- Bir Dilekle Başladı Her Şey
6- Yeni Başlangıçlar Mevsimi
7- Sevginin Son Dileği
8- Çiçeklerimi Rüzgara Verdim
Bu Mucizeler Dükkanı serisi.
Bir de Cedar Cove serisi var:
1- Deniz Feneri Yolu
2- Gül Ağacı Sokağı
3- Pelikan Çıkmazı
Serilerden ayrı olarak:
Melekler Korusun
Gül Limanı Oteli Çiçekler İçinde
İyi Ki Geldin
Gül Limanı Oteli
Noel için özel çıkan kitabı:
Kar Tanelerinin Bir Bildiği Var
Ellerine sağlık.arkadaşlar şubat listemiz tmmdır. ama hiç beğenmedim.biraz daha sarılalım kitaplara
Benimde sepetimde Güneş Çavması 1 ve 2ben de perşembe gidip bakacağım hemen
kitapyurdunda sepette bekleyen kitaplarım var.
kartım kesilsin hemen alıcam. güneş çavması 2 için ise şansımı bi kere daha deneyeceğim.
Aaa! Ne güzel. Hangi alanda yüksek lisans?Merhaba kızlar ben de aranıza katılmak isterim. Yüksek lisans yapıyorum, odevlerden fırsat buldukça kitap okuyorum. En son Ray Bradbury den Fahrenheit 451 i bitirdim, ardında Jeanne Greenberg in San gül bahçesi kaydetmeyim e başladım. Biraz ağır geldi araya Zülfü livaneli nin Seren kitabını kattım, pek heyecanlı san 72. Sayfadayım :) bu bitsin kalan kitabıma devam edeceğim, arya soluk atayım dedim :)
Benim çevremde kimse kitap okumuyor. Kitap alışverişi yapabileceğim kimse yok malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?