Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

A101 den Ölünceye kadar ölümsüzsün adında bi kitap aldım. Orada hemen kitapyurdundan baktım. 2 yorum vardı. Ve güzeldi yorumlar. Aradı almadığıma çok pişman olmuştum. Bunu aldım artık.

Kızlar A101'den hikaye kitaplarını aldım bu sabah :)

A101 den Ölünceye kadar ölümsüzsün adında bi kitap aldım. Orada hemen kitapyurdundan baktım. 2 yorum vardı. Ve güzeldi yorumlar. Aradı almadığıma çok pişman olmuştum. Bunu aldım artık.

İnşallah bana da kalır...

Papatya neden sadece onu aldın diğerlerine baktın mı?

Şu hikayelerle ilgili olanlar pek ilgimi çekmiyor benim.
Ben sevmiyorum parça parça hikaye okumayı. Ama belki fikrim değişir ileride.

aslında bend ehiç sevmezdim biliyormusun okuyamıyordum yani, ama klasiklerin arasına serpiştirince güzel oluyor bakalım inşallah kalırsa almak istiyorum ben hepsinden

aslında bend ehiç sevmezdim biliyormusun okuyamıyordum yani, ama klasiklerin arasına serpiştirince güzel oluyor bakalım inşallah kalırsa almak istiyorum ben hepsinden
Gerçekten mi????
Ne bileyim belki ben de severim...
Az sonra ineceğim tekrar. Belki alırım ben de

Gerçekten mi????
Ne bileyim belki ben de severim...
Az sonra ineceğim tekrar. Belki alırım ben de

Bilmem hani mesela çok kalın klasikler var hem okumak istiyorum hem böyle sıkılıyorum yani, ama araya böyle her gün bir iki küçük hikaye serpiştirince çok da güzel okunuyor birlikte...

Şimdi Budala var mesela birde Ecinniler ikisi de maşallah çok kalın bunlara başladığımda beraberinde lazım olacak bu hikaye kitapları, sen yine 1 tane alıp dene istersen... Ama fiyatlarda çok makul tabi...

Güle güle oku cnm.
Ben işten gelirken A101 önünden iniyorum.
Geçen dediklerinde kızlar bakmıştım fakat almamıştım ama 1 kitap baya burada övgü aldı.
Sanırım arada değerlendirmekte fayda var.

Teşekkür ederim :)
Arada gerçekten almak lazım Araf çok güzeldi cidden :)
Bugün bir uğra istersen belki Araf yine vardır.

Teşekkür ederim :)
Arada gerçekten almak lazım Araf çok güzeldi cidden :)
Bugün bir uğra istersen belki Araf yine vardır.

Ben zaten 1 buçuk 2 ayda bir düzenli kitapyurdu ve d&rdan alıyorum birşeyler
Daha bu hafta aldım evdede rahat 10 tane okunacak var.Kendimle çok mücadele ettim ama kazanan D&R oldu
Ama işte insan fiyatı inmiş görünce duramıyor.Hastalık resmen
Bende:Canan Tan Piraye ve Boleyn kızını aldım.Çok merak ediyorum ikisinide
Bülbülün Kırk Şarkısını aldım.İskender Pala yazmışsa güzel yazmıştır dedim.
Az-Hakan Günday'ı ve Bülbülü öldürmek'i aldım.Burada bir arkadaş okumuştu.Onun beğenisine güvenerek
Bir geyşanın anılarını aldım yaklaşık 1 senedir sepetimde
Bide Gerçek Özgürlük'ü aldım.(İşyerinde bir arkadaşım okudu çok övdü.Bende yazar imzalı görünce kaçırmim dedim
Sanırım yarın gelirler gözüm kapıdan girecek kargocuda

Birde bir sonraki alınacak listesi bile yaptımTek para harcamaya acımadığım şey kitap

Sayfaları resmen tek tek aklıma kazımak istiyorum, o kadar değişik bilgiler var ki..

Aynen o kitabı okuyupta Struma gemisini araştırmayan yoktur bence
Benim ev Şileye çok uzak değil.30km fln ve her şileye gittiğimde aklıma gelir o gemi ve içindekiler
İnsanın insana yaptığını hayvanlar birbirine yapmıyor gerçekten.

çok güzel kitaplar almışsın canım güle güle oku hepsini , benimde hepsiburadada var bir sepet dolusu kitap
evdeki okuncakları biraz azaltsam alıcam

Paraya verdiğim kitaba ben de acımam.
Hastalık olduğuna ben de katılıyorum.
Kitapyurdu sepetim şuan 1000 TL civarı okumak istediğim her şeyi sepete ekledim
Ben internetten pek alamıyorum.
Kredi kartı kullanmıyoruz. Havale ile de biraz sıkıntılı oluyor.
Yine de okunacak kitabım kalmadığında sipariş vericem artık
Piraye'yi ben birkaç sene önce okumuştum ve bayıldım.
Bülbülü Öldürmek sanırım eski bir kitap ama bu aralar baya okunuyor.
Arkadaşım okudu çok beğendiğini söylüyordu :)

çok güzel kitaplar almışsın canım güle güle oku hepsini , benimde hepsiburadada var bir sepet dolusu kitap
evdeki okuncakları biraz azaltsam alıcam

Teşekkür ederim cnm.
Burası,Vikitap,Instagramda takip ettiğim bir kaç sağlam okuyucu böyle güzel kitapları seçmemi sağladığını düşünüyorum.
Bende almıştım bir kaç hepsiburadadan ama onlar kitap konusunda biraz yavaşlar bunlara göre teminleri zor oluyor.
Fakat bir keresinde süper indirim yapmışlardı.Arada hepsini takip etmek gerek.

Muhteşem Gatsby 77. sayfadayim. Hic ilerleyemedim Bir an önce bitirmek istiyorum.Gerçekten güzel kitap

Aynen her kitabı zamanı var zaten sırası gelince okuyorsun.Piraye için kötü bir şey duymadım zaten bu zamana kadar okuyanlardan.
Evt bülbülü öldürmek eski aynen baya patlama yaptı bu aralar.

Evet canım Azra'nın maşallahı var. Hep böyle devam eder inşallah... Ne güzel aldıklarını da okumaya başlamış. Öpüyorum yanaklarından tatlı kızını...
Zeliş'in oğlu mu var?
Ben onu ya bekar ya da yeni evli sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…