Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yılmaz ÖZDİL - İsim, Şehir, Artist

sayfa: 181

Bende Yılmaz Özdil okuyorum "Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda" hatta okumakla kalmayıp can alıcı noktalarıki her sayfada var yayınlıyorum Face adresimden... Tiyatro gösterisini de izlemiştim şiddetle tavsiye ederim

Senin okuduğun kitap ta var ama onu okumadım eşim okumuştu sanırım köşe yazılarını toplamıştı değilmi

geçen hafta bir kitabını daha aldı eşim yeni galiba

Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Aranızda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun bana...
Osmanlı son dönem tarihine feci şekilde merak sarmış durumdayım.
93 harbi ile alakalı kitap arıyorum.
Önerisi olan var mı?

"Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda" kitabını ben de okudum.
Tiyatro gösterisini bilmiyordum.

Yeni kitabını ben de istiyorum.

Henüz bitirmedim ve araştıracaklarımı not alıyorum. Kitap resmen insanı araştırma yapmaya sevk ediyor. Sonunu heyecanla bekliyorummm

A101 den Ölünceye kadar ölümsüzsün adında bi kitap aldım. Orada hemen kitapyurdundan baktım. 2 yorum vardı. Ve güzeldi yorumlar. Aradı almadığıma çok pişman olmuştum. Bunu aldım artık.

Ben de geçen hafta almıştım a101 den.Güzel yorumlar okudum kitap hakkında.Kitabım bitince ona başlayacağım.

Dün çok merak etmeme rağmen kitaptan bir iki sayfa anca okuyabildim.Çok uykum vardı.Uyumamışım bayılmışım resmen

Araf- Sayfa 168.

merhaba bilgeler
son 2-3 haftadır Kafka-Şato'yu okumaya çalışıyordum çok şükür bugün bitti
yeni kitabım büyük ihtimalle Haruki Murakami-Sahilde Kafka ama değişme ihtimali de olabilir

bu arada bir ricam olacak: konunun ilk mesajında da belirtildi, burada denk geldikçe tüm bilgelerimiz de dile getiriyor; lütfen bildirim sayfasına bildirim dışında herhangi bir mesaj yazmayın. bir süre sonra amacından sapar bu durum. bir diyeceğiniz varsa zaten bildirimi yapan kişi buraya da yazdığı için burdan cevap vermeniz burdan sohbet etmeniz daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…