- 23 Eylül 2014
- 427
- 379
- 108
kızlar grının elli tonu bır turlu ılerlemıyor o esnada sınan akyüz iki kişilik yalnızlık kıtabını bıtırdım.
bugun knut hamsun-açlık kıtabını hedıye aldım.:))
okuyan var mı?
Sonu ne olacak diye diye grinin elli tonunun 3 Kitabını tam 1 haftada bitirdim, aslında dili falan acayip basit. Kafa dağıtmalık Çerez kitap. Tabii konusu sarmadıysa okuyamayabilirsiniz.kızlar grının elli tonu bır turlu ılerlemıyor o esnada sınan akyüz iki kişilik yalnızlık kıtabını bıtırdım.
bugun knut hamsun-açlık kıtabını hedıye aldım.:))
okuyan var mı?
satranç kitabından bende pek birşey anlamamıştım :)Mrb. Kızlar
Yeğenime kitap vermiştim.zweig-satranç ı okumuş ama pek birşey anlamadım dedi.neyse şimdi ince Memet i okuyormuş çok beğenmiş.çok sevindim.
satranç kitabından bende pek birşey anlamamıştım :)
merhabalar. Ben mart ayında şubat ayının acısını çıkartıcam
2 kitap bitirdim
1-Şehzade mustafa
2-Beraber Yürüdük biz bu yıllarda
Şimdide iki kitap okumaya devam ediyorum birisi Kahve tadında hikayeler ve Küçük mucizeler dükkanı :)
merhabalar. Ben mart ayında şubat ayının acısını çıkartıcam
2 kitap bitirdim
1-Şehzade mustafa
2-Beraber Yürüdük biz bu yıllarda
Şimdide iki kitap okumaya devam ediyorum birisi Kahve tadında hikayeler ve Küçük mucizeler dükkanı :)
kitaplarınızı nereden sirariş veriyorsunuz?
Güzel çerezlik bir kitap :) bazı hikayeleri çok çok güzel ve etkileyici bazılarıda facede okudugumuz hikayelerden hele girişteki hikaye seni yanıltmasın hepsi öyle gitmiyorKahve Tadında Hikayeler'i ben de aldım.
Merakla okumayı bekliyorum.
Sen beğendin mi?
Güvenilir siteler hangileri?
Güvenilir siteler hangileri?
benimde okuduğum en güzel kitaptı diyebilirim.satrancıda severim oyüzden herhalde
bana bunlarla gel Şule
Güzel çerezlik bir kitap :) bazı hikayeleri çok çok güzel ve etkileyici bazılarıda facede okudugumuz hikayelerden hele girişteki hikaye seni yanıltmasın hepsi öyle gitmiyor
Ben kitapyurdu.comdan alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?