- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Ilk Zülfü Livaneli kitabımdı, umarım diğerlerini de severim:) kendimi şartlandırmadan okuyayım en iyisi:)Serenad benim de en sevdiğim kitaplardan biri. Serenaddan sonra Livaneli'nin hiç bir Kitabı'nı sevmedim ben.
Ilerleyen zamanlarda yeniden okumak istiyorum. Uzun zaman etkisinden çıkamamıştım.
Ve Serenad bitti, resmen bitmesin diye ağırdan ala ala okudum ama bitti. Zülfü Livaneli bir şaheser bırakmış, gönlümün en ince noktasına değdi tüm o sözleri.. Eğer okumayanlarınız varsa daha da geç kalmayın. Şimdi Laura Esquivel in Acı Çikolata kitabına başlayacağım. Aklım Serenad da kalsa da.. Kitaba bu gece mi başlarım yoksa yarın ki yolculuğumda mı bilmiyorum, ama bildiğim birşey varsa Serenad kitabını asla unutamayacağım.
Serenad benim de en sevdiğim kitaplardan biri. Serenaddan sonra Livaneli'nin hiç bir Kitabı'nı sevmedim ben.
Ilerleyen zamanlarda yeniden okumak istiyorum. Uzun zaman etkisinden çıkamamıştım.
Ilk Zülfü Livaneli kitabımdı, umarım diğerlerini de severim:) kendimi şartlandırmadan okuyayım en iyisi:)
selam kızlar
kabuk adam sf 80
z.livanelinin kitaplarını seviyorum.serenadda çok güzeldi.
leylanın evi,kardeşimin hikayesi,son ada kitaplarıda güzeldi.
mutluluğuda merake diyorum:)
s.ali içimizde şeytan kitabı nasıl?TUNA80
Ben de en kısa zamanda okuyayım onuVe Serenad bitti, resmen bitmesin diye ağırdan ala ala okudum ama bitti. Zülfü Livaneli bir şaheser bırakmış, gönlümün en ince noktasına değdi tüm o sözleri.. Eğer okumayanlarınız varsa daha da geç kalmayın. Şimdi Laura Esquivel in Acı Çikolata kitabına başlayacağım. Aklım Serenad da kalsa da.. Kitaba bu gece mi başlarım yoksa yarın ki yolculuğumda mı bilmiyorum, ama bildiğim birşey varsa Serenad kitabını asla unutamayacağım.
Ben de en kısa zamanda okuyayım onu
Geç kalmışım gibi buradaki herkes okudu bir ben kaldım
Büyük umutlar çok ama çok güzeldir...büyük umutlar sayfa 280 deyim. kitap sarmaya başladı da bir an önce bitsin. geçen gün gelen kitaplarımı okumak istiyorum artık.
Serenad evet bende çok beğendim çok güzeldi, sonrasında Kardeşimin Hikayesi ve mutluluk kitaplarını da okudum evet onları da tavsiye ederim güzel kitaplar...
selam kızlar
kabuk adam sf 80
z.livanelinin kitaplarını seviyorum.serenadda çok güzeldi.
leylanın evi,kardeşimin hikayesi,son ada kitaplarıda güzeldi.
mutluluğuda merake diyorum:)
s.ali içimizde şeytan kitabı nasıl?TUNA80
Ben de en kısa zamanda okuyayım onu
Geç kalmışım gibi buradaki herkes okudu bir ben kaldım
bende varım çokda merak ediyorum
Livaneli üstad...Okumayan herkes okuyup, kendine birşeyler katabilir. Ben de en kısa sürede diğer kitaplarını da okuyacağım:) Dilini, akıcılığını, anlatım tarzını ve hikayesini çok sevdim.
uzun zamandır klasik okumamıştım. bunu okumaya başladığımda önce biraz ağır geldi ama şimdi yıldızımız barıştı kitapla.Büyük umutlar çok ama çok güzeldir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?