- 23 Eylül 2014
- 427
- 379
- 108
Birini sevince ...Birinin seni sevmesine izin verince ..Peki teslim olunca diyelim...Teslim olunca insanın göbeğinde..
evet göbek deliğinin etrafında ..Daha önce orada olduğunun farkında olmadığı bir yara peydahlanıyor.Artık o yaranın sızısı ancak o teslim olduğun kişi orada olunca geçiyor.Hayatta kalmaktan, ayakta kalmaktan daha çok düşündüğün bir başka şey oluyor artık.Böylece küçülüyorsun,yumuşuyorsun,güçsüzleşiyorsun.
düğümlere üfleyen kadınlar
Bitince yorumlarini bekliyorummm konusuna biraz baktimda bende okiycam galiba:)Acı çikolata 102. sayfadayım. Dün yolculuk sırasında okudum, bu gün misafirlikte olduğumdan dolayı okuyamayacağım gibi duruyor.
Canım o fotoğrafta gerçekten erkek çocuğu sandım :) maşallah Allah bağışlasın :):):)Biri kızım Azra diğeri oğluşum Diego.(Azrayı erkek zannetmiş olabilirsin.Zaten pek kız çocuğu gibi değil.Bütün arkadaşları erkek ve okulda tek futbol oynayan kız o)
Eki Görüntüle 1455923 Eki Görüntüle 1455924 )
Canım o fotoğrafta gerçekten erkek çocuğu sandım :) maşallah Allah bağışlasın :):):)
Bu gün biraz daha okudum evde olabilseydim 1 günde biterdi. Tarz olarak tam benim tarzım. Dönem filmleri gibi eski dönemlerde geçen kitapları da çok severim. Konusu gerçekten ilgi çekici. Anlatmak istiyorum ama spoiler veririm diye korkuyorum. Içinde aşk kokan yemek tarifleri ve Meksika'da yaşanan bir hayat hikayesi var diyeyim :) değişik kitapları seviyorsanız eğer, alışılmışın dışında hikayeleri kesinlikle okumalısın.Bitince yorumlarini bekliyorummm konusuna biraz baktimda bende okiycam galiba:)
Allah tamamına erdirsin canım.Selam kızlar
Nişan hazırlığındayım.Nefes alMıyorum hiç oluyamadım bu ara
Olamaz ki!canım neokurdaki fotoğrafı gördüm de senin çocuğun mu o yakışıklıı :)
Ay şirin seyBiri kızım Azra diğeri oğluşum Diego.(Azrayı erkek zannetmiş olabilirsin.Zaten pek kız çocuğu gibi değil.Bütün arkadaşları erkek ve okulda tek futbol oynayan kız o)
Eki Görüntüle 1455923 Eki Görüntüle 1455924 )
Sağol cnm darısı seninde başına inş hayırlısıyla.Allah tamamına erdirsin canım.
Olamaz ki!
AzrA'nın kızı var.
Ay şirin sey
severim seni, Allah bağışlasın
Sağol cnm. Allah senide sevdiklerine bağışlasın.sende çok tatlısın fotonu görünce bayılmıştım,gözlerinin içi gülüyordu.
Allah tamamına erdirsin canım.
Olamaz ki!
AzrA'nın kızı var.
Ay şirin sey
severim seni, Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?