Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Acı çikolata 102. sayfadayım. Dün yolculuk sırasında okudum, bu gün misafirlikte olduğumdan dolayı okuyamayacağım gibi duruyor.

Birini sevince ...Birinin seni sevmesine izin verince ..Peki teslim olunca diyelim...Teslim olunca insanın göbeğinde..
evet göbek deliğinin etrafında ..Daha önce orada olduğunun farkında olmadığı bir yara peydahlanıyor.Artık o yaranın sızısı ancak o teslim olduğun kişi orada olunca geçiyor.Hayatta kalmaktan, ayakta kalmaktan daha çok düşündüğün bir başka şey oluyor artık.Böylece küçülüyorsun,yumuşuyorsun,güçsüzleşiyorsun.

düğümlere üfleyen kadınlar

Büyük umutlar sayfa 350 deyim. Ancak yarısına gelebildim daha.

canım neokurdaki fotoğrafı gördüm de senin çocuğun mu o yakışıklıı :)

Bitince yorumlarini bekliyorummm konusuna biraz baktimda bende okiycam galiba:)
Bu gün biraz daha okudum evde olabilseydim 1 günde biterdi. Tarz olarak tam benim tarzım. Dönem filmleri gibi eski dönemlerde geçen kitapları da çok severim. Konusu gerçekten ilgi çekici. Anlatmak istiyorum ama spoiler veririm diye korkuyorum. Içinde aşk kokan yemek tarifleri ve Meksika'da yaşanan bir hayat hikayesi var diyeyim :) değişik kitapları seviyorsanız eğer, alışılmışın dışında hikayeleri kesinlikle okumalısın.

Merhaba kızlar
Büyük umutlara devam.
Azracım Allah bağışlasın çocuklarını canım.

Selam kızlar
Nişan hazırlığındayım.Nefes alMıyorum hiç oluyamadım bu ara
Allah tamamına erdirsin canım.
canım neokurdaki fotoğrafı gördüm de senin çocuğun mu o yakışıklıı :)
Olamaz ki!
AzrA'nın kızı var.
Ay şirin sey
severim seni, Allah bağışlasın

Olamaz ki!
AzrA'nın kızı var.
Ay şirin sey
Sağol cnm darısı seninde başına inş hayırlısıyla.

Azra Kızımın adı bu arada benimki Müge.ama Azra da diyebilirsiniz sonuçta kaç senedir öyle alıştık.bende Azra denilince yadırgamıyorum.

Sağol cnm. Allah senide sevdiklerine bağışlasın.sende çok tatlısın fotonu görünce bayılmıştım,gözlerinin içi gülüyordu.

canım çok teşekkür ederim

Olamaz ki!
AzrA'nın kızı var.
Ay şirin sey

ben bilmiyordum canım oradaki fotoğrafta pek belli olmadığı için yanlış anlamışım

Muhtesem Gatsby bitti. Güzel tatli tatli okunabilecek bir kitapti.... Bu ay ders calisicam bakalim aralarda keyifle okuyabilecegim bir kitap arastirmasina giricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…