Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Azracım teşekkürler ellerine sağlık .Zeliş , Atalante tebrik ederim. Size ulaşabileceğimi pek düşünemiyorum ama hepinize teşekkür ederim buraya katıldığımdan beri 21 kitap okumuşum iyi bir başarı benim için.

Süper rakam :) Darısı başımıza :)

Bende bu ay ortasından ve önümüzdeki aylarda performansımda bir yükseliş bekliyorum
İşten ayrılacağımdan bahsetmiştim.Kısmetse 17sinde son.
Hakkımda hayırlısı
Hakkında hayırlısı :)

Ben 2 gündür kitap okuyamıyorum. Kitabımın 4. günü. Alaycı Kuş son 50 sayfa gibi bişey kaldı ama resmen can çekişiyor. Sürekli akşamları işlerim çıktı arkadaşla görüşmeydi, tiyatroydu. Bitiremedim bir türlü Bunu bitirip Kitap Hırsızı'na başlamak istiyorum. Çok merak ettiğim bir kitap.

Günaydın!
Sineklerin Tanrısı-Sayfa150.
Atraksiyonsuz tekdüze devam ediyor kitabım.
Bugün bitirmek istiyorum.
Bitirince fikirlerimi paylaşacağım sizinle.
Bundan sonraki kitabımı bir klasik olarak belirlemek istiyorum.

Bir arkadaştan aldım; okumadan vereyim madem!
zaten seriymiş gizli anların yolcusu ve bora'nın kitabını okumam lazım önce.

mrb bayanlar
Yazar Borges ı çok tavsiye eden var.dünyada gelmiş geçmiş en çok kitap okuyan kişiymiş.hayatı çok enteresan kütüphanede çalıştığı için bol bol okuyor.ve 1955'de Peron devrilince Borges hayâlindeki meslek olan Arjantin Ulusal Kütüphânesi Müdürlüğü'ne getirildi. ailesinden gelen hastalık nedeniyle görme bozukluğu çeken Borges bu dönemde görme yetisini tamamen kaybetti. "Bana aynı anda hem 800,000 kitabı hem de karanlığı veren Tanrı'nın muhteşem ironisi" diyerek bu gerçeği kabûllenmiştir.

Kitabı bitir de yorumlarını bekliyorum sabırsızlıkla :)

yeni kitabım; Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş.
Bol ağlatan bir kitap, yazarın tüm kitapları gibi. Ama beğennmiştim.

Gerçekten ironi acı vericiymiş. Kitap aşığı bir adamın elinin altında binlerce kitap, ama gözü görmüyor.

emeğine sağlık azracım

kızar bu arada yasemin neden listede yok? kaçırdığım bir şey mi var?
Selam canım, hakaten listede yokum Oysa mayısta sınavım var ona çalışacağım için gelemicem ama listeden çıkmayayım dedim, boşa gitti okuduğum 150 kitap Neyse sağlık olsun.

Selam canım, hakaten listede yokum Oysa mayısta sınavım var ona çalışacağım için gelemicem ama listeden çıkmayayım dedim, boşa gitti okuduğum 150 kitap Neyse sağlık olsun.

Aşkolsun listeden çıkarır mıyım seni kitap okumadım diye eklemedim kırdıysam kusura bakma.Biliyorum sınavların olduğunu.zaten kimseyi çıkarmam bilirsiniz. okumayanları o ay içinde eklemiyorum o kadar.kardelen güzelide kaç aydır yok mesela ama gelince listeye ekleyeceğim.

Hiç Kimse'ye dedim zaten, AZRA ÖYLE BİR İNSAN DEĞİL, YANLIŞLIK OLMUŞTUR.

Tamam canım, , listeden çıkmadıysam sorun yok Gelicem zaten buralara inşallah Önemli sınavım geçti, şimdi bi tane daha var o da geçer bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…