- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
İyi akşamlar arkadaşlar mart ayı listemizi hazırladım hatam varsa affedin
İyi akşamlar arkadaşlar mart ayı listemizi hazırladım hatam varsa affedin
İyi geceler mart listemiz
Eki Görüntüle 1478812
toplam 80 kitap okumuşuz.böylece ortalama 4 kitap hiçde fena değil.
@erdemaysenur31 2 kere baktım cnm 5 kitap okumuşsun. -
@_meLinDa_ son kitabı marta ekledim.
z_e_l_i_s ve @__ATALANTE sizleri tebrik ederim.
Hatam varsa affedin kafam çok dağınık. hedefli listeyi bi türlü hazırlayamadım.
Süper rakam :) Darısı başımıza :)Teşekkür ederim canlar
Evet bende beğendim bu ayki performansımı darısı yeni aylara diyeceğim ama malum bahar yüzünü gösterdi gezmek dolaşmak lazım
Malum sezon bitmeden bir kaç tane daha oyun izlemek lazım
Hakkında hayırlısı :)Bende bu ay ortasından ve önümüzdeki aylarda performansımda bir yükseliş bekliyorum
İşten ayrılacağımdan bahsetmiştim.Kısmetse 17sinde son.
Hakkımda hayırlısı
Teşekkürler azra.İyi akşamlar arkadaşlar mart ayı listemizi hazırladım hatam varsa affedin
Ben dört kitapla bitirdim.Bu ayı 6 kitapla bitirmişim.Gerçekten çok faydalı bir ay oldu kendi adıma. Umarım nisan ayında çok daha verimli şekilde okuyacağım. Hepinizin bunda katkısı var.
Çok teşekkür ederim kendi adıma.
yeni kitabım; Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş.
Bir arkadaştan aldım; okumadan vereyim madem!Ayşe Kulin-Handan 215.syf
İlk defa bir Ayşe Kulin kitabını severek maalesef okuyamadım.
Handan bana kalırsa çok acele ve zorlama yazılmış bir kitap.
Bir yandan Halide Edip'in kitabındaki Handan karakteri bir yandan Gizli Anların yolcusundaki Handan birde üstüne gezi olaylarına değinmiş olması gereksiz olmuş.
Hemen bakayım, ellerine sağlık.İyi akşamlar arkadaşlar mart ayı listemizi hazırladım hatam varsa affedin
Kitabı bitir de yorumlarını bekliyorum sabırsızlıkla :)Günaydın!
Sineklerin Tanrısı-Sayfa150.
Atraksiyonsuz tekdüze devam ediyor kitabım.
Bugün bitirmek istiyorum.
Bitirince fikirlerimi paylaşacağım sizinle.
Bundan sonraki kitabımı bir klasik olarak belirlemek istiyorum.
Bol ağlatan bir kitap, yazarın tüm kitapları gibi. Ama beğennmiştim.yeni kitabım; Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş.
Gerçekten ironi acı vericiymiş. Kitap aşığı bir adamın elinin altında binlerce kitap, ama gözü görmüyor.mrb bayanlar
Yazar Borges ı çok tavsiye eden var.dünyada gelmiş geçmiş en çok kitap okuyan kişiymiş.hayatı çok enteresan kütüphanede çalıştığı için bol bol okuyor.ve 1955'de Peron devrilince Borges hayâlindeki meslek olan Arjantin Ulusal Kütüphânesi Müdürlüğü'ne getirildi. ailesinden gelen hastalık nedeniyle görme bozukluğu çeken Borges bu dönemde görme yetisini tamamen kaybetti. "Bana aynı anda hem 800,000 kitabı hem de karanlığı veren Tanrı'nın muhteşem ironisi" diyerek bu gerçeği kabûllenmiştir.
Selam canım, hakaten listede yokumemeğine sağlık azracım
kızar bu arada yasemin neden listede yok? kaçırdığım bir şey mi var?
Selam canım, hakaten listede yokumOysa mayısta sınavım var ona çalışacağım için gelemicem ama listeden çıkmayayım dedim, boşa gitti okuduğum 150 kitap Neyse sağlık olsun.
Selam canım, hakaten listede yokumOysa mayısta sınavım var ona çalışacağım için gelemicem ama listeden çıkmayayım dedim, boşa gitti okuduğum 150 kitap Neyse sağlık olsun.
Hiç Kimse'ye dedim zaten, AZRA ÖYLE BİR İNSAN DEĞİL, YANLIŞLIK OLMUŞTUR.Aşkolsun listeden çıkarır mıyım seni kitap okumadım diye eklemedim kırdıysam kusura bakma.Biliyorum sınavların olduğunu.zaten kimseyi çıkarmam bilirsiniz. okumayanları o ay içinde eklemiyorum o kadar.kardelen güzelide kaç aydır yok mesela ama gelince listeye ekleyeceğim.
Tamam canım, , listeden çıkmadıysam sorun yokAşkolsun listeden çıkarır mıyım seni kitap okumadım diye eklemedim kırdıysam kusura bakma.Biliyorum sınavların olduğunu.zaten kimseyi çıkarmam bilirsiniz. okumayanları o ay içinde eklemiyorum o kadar.kardelen güzelide kaç aydır yok mesela ama gelince listeye ekleyeceğim.
Allah zihin açıklığı versin.Tamam canım, , listeden çıkmadıysam sorun yokGelicem zaten buralara inşallah Önemli sınavım geçti, şimdi bi tane daha var o da geçer bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?