okumadığım 2 kitabı kaldı, yakın zamanda onları da okuyacağım.kızlar hakan günday kitabı okumak istiyorum hangı kıtabından baslamalıyım hangısını tavsıye edersınız?
Günaydın!
Sineklerin Tanrısı sayfa 70.
Tek düze bir kitap olarak devam ediyor umarım devamında birşey anlarım kendisinden.
Çağdaş Amerikan klasikleri adı altındaki kitapları çok severek okuyamadığımı farkettim, genelde finalde o beklenen sıçramayı yapıp bitiriyorlar.canım bittikten sonra yorumunu bekliyorum, benim de kitaplığımda duruyor
okumadığım 2 kitabı kaldı, yakın zamanda onları da okuyacağım.
zor bir yazar olmasının sebebi karamsar olması aslında lakin bana göre en karamsar kitabı "Az" olduğu halde en güzel kitabıdır da yüreğimde.
ben Kinyas ve Kayra ile başlamıştım, en sevilen kitabıdır. Bir anda en karamsarıyla başlaman bunaltabilir diye düşünüyorum
bu arada idefix bahar kampansayı başlamış kızlar haberiniz olsun
Bende Az'ı aldım ama daha okumadım.
Azil'i okumuştu bir arkadaşım fena değil dedi.
Kinyas ve Kayrayı duydum.
Bir dahakine aklımda olsun alırım.
Ben de yarısına gelmişimKatılıyorum.
Ben zeliş'in 4de 1 kadar okumuşum
mrb bayanlar
akşam saatlerinde vaktim olacak liste için mart ayı içinde eklemediğiniz kitap varsa bir gözden geçirin.sanırım en fazla kitabı
z_e_l_i_s okumuş 12 kitaptı enson süper
Katılıyorum.
Ben zeliş'in 4de 1 kadar okumuşum
Teşekkür ederim canlar
Evet bende beğendim bu ayki performansımı darısı yeni aylara diyeceğim ama malum bahar yüzünü gösterdi gezmek dolaşmak lazım
Malum sezon bitmeden bir kaç tane daha oyun izlemek lazım
Bende bu ay ortasından ve önümüzdeki aylarda performansımda bir yükseliş bekliyorum
İşten ayrılacağımdan bahsetmiştim.Kısmetse 17sinde son.
Hakkımda hayırlısı
Darısı bize. Sana yetişemesek de yaklaşmak da yeterliTeşekkür ederim canlar
Evet bende beğendim bu ayki performansımı darısı yeni aylara diyeceğim ama malum bahar yüzünü gösterdi gezmek dolaşmak lazım
Malum sezon bitmeden bir kaç tane daha oyun izlemek lazım
Amin ck tsklerevet bahsetmiştin, hayırlısı olur inşallah hakkında...
ben de elif şafak aşkı ayvalık sahillerinde okumuştum. o kitap ayvalığı, ayvalık o kitabı çağrıştırır hep bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?