Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ayşe Kulin-Handan 215.syf

İlk defa bir Ayşe Kulin kitabını severek maalesef okuyamadım.
Handan bana kalırsa çok acele ve zorlama yazılmış bir kitap.
Bir yandan Halide Edip'in kitabındaki Handan karakteri bir yandan Gizli Anların yolcusundaki Handan birde üstüne gezi olaylarına değinmiş olması gereksiz olmuş.

ben de elif şafak aşkı ayvalık sahillerinde okumuştum. o kitap ayvalığı, ayvalık o kitabı çağrıştırır hep bana...

Günaydın!
Sineklerin Tanrısı sayfa 70.
Tek düze bir kitap olarak devam ediyor umarım devamında birşey anlarım kendisinden.

kızlar hakan günday kitabı okumak istiyorum hangı kıtabından baslamalıyım hangısını tavsıye edersınız?
okumadığım 2 kitabı kaldı, yakın zamanda onları da okuyacağım.
zor bir yazar olmasının sebebi karamsar olması aslında lakin bana göre en karamsar kitabı "Az" olduğu halde en güzel kitabıdır da yüreğimde.

ben Kinyas ve Kayra ile başlamıştım, en sevilen kitabıdır. Bir anda en karamsarıyla başlaman bunaltabilir diye düşünüyorum

bu arada idefix bahar kampansayı başlamış kızlar haberiniz olsun

canım bittikten sonra yorumunu bekliyorum, benim de kitaplığımda duruyor
Çağdaş Amerikan klasikleri adı altındaki kitapları çok severek okuyamadığımı farkettim, genelde finalde o beklenen sıçramayı yapıp bitiriyorlar.
Ancak o zaman 'haaa' dedirtiyor.
Sana gül bahçesi Vaadetmedim ve Hayallerin Peşinde kitapları bana bu duyguyu verdi.
Akabinde ise bu kitap da.
Bakalım bir an önce bitirip size önerebilmek istiyorum

Bende Az'ı aldım ama daha okumadım.
Azil'i okumuştu bir arkadaşım fena değil dedi.
Kinyas ve Kayrayı duydum.
Bir dahakine aklımda olsun alırım.

mrb bayanlar
akşam saatlerinde vaktim olacak liste için mart ayı içinde eklemediğiniz kitap varsa bir gözden geçirin.sanırım en fazla kitabı
z_e_l_i_s okumuş 12 kitaptı enson süper

z_e_l_i_s kutlarım çok iyisin 12 süper bir sayı

Katılıyorum.
Ben zeliş'in 4de 1 kadar okumuşum

Teşekkür ederim canlar

Evet bende beğendim bu ayki performansımı darısı yeni aylara diyeceğim ama malum bahar yüzünü gösterdi gezmek dolaşmak lazım

Malum sezon bitmeden bir kaç tane daha oyun izlemek lazım

Bende bu ay ortasından ve önümüzdeki aylarda performansımda bir yükseliş bekliyorum
İşten ayrılacağımdan bahsetmiştim.Kısmetse 17sinde son.
Hakkımda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…