- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Şu an Açlık Oyunları serisinin 3. kitabını okuyorum Suzanne Collins'ten 150 sayfa kadar okudum. Dün başlamıştım.
Günaydın herkese.
Dün gelemedim eşimin doğum günü olduğu için izin aldım evde yoğun bir gün yaşamadım.
Evli olarak ilk doğum günü kutlamamız diye baya özendim sanırım.
Bu yüzdende kitabımıda okuyamadım.
Mart bitmeden handanı bitireyim diyordum ama elime bile alamadım.
Ben de çok beğendim ama arka arkaya araya kitap sokmadan okuyunca biraz sıktı açıkçası. dün hiç elime almak istemedim. Bugün bitirip yeni kitabıma başlamak istiyorum artık :)Ben çok beğenmiştim o seriyi
Ben de çok beğendim ama arka arkaya araya kitap sokmadan okuyunca biraz sıktı açıkçası. dün hiç elime almak istemedim. Bugün bitirip yeni kitabıma başlamak istiyorum artık :)
Evet çocuk kitabı olduğu söyleniyor, o amaçla yazıldığı, ama gerçekten çok merak ediyorumm :) iyi okumalar:)Ben de çok şey duydum tavsiye üzerine aldım.
Önceleri çocuk kitabı olarak tasvir edilip yetişkin kitabı olarak okunan kitaplardan yalnızca biri.
Yeni başladım bugün. Bakalım neler getirecek bu kitap bana. :)
Dört gözle tavsiye vermek adına bekliyorum ben de :)
Çok güzel bir seriydi, soluksuz okumuştum. Ben de çok beğenmiştim:)Ben çok beğenmiştim o seriyi
Çok güzel bir seriydi, soluksuz okumuştum. Ben de çok beğenmiştim:)
Nice seneleriniz olsun birlikte
Filmleri de öyleydi evet, uyarlaması bir çok filmden daha iyiydi. İnternete muhakkak düşmüştür. oradan izleyin :)Filmi de şimdiye kadar izlediğim en güzel uyarlamalardan biriydi. Sonuncuya gidemedim gerçi
Hoşbuldum :)hoşgeldin aramızaa
Sineklerin Tanrısı'nı ben de çok merak ediyorum 3 aylık listemde o da var :) Okumalıyım kesinlikle :)Gunaydin dün aksam serenad bitti... Bu kitaba sadece ask kitabı demek ona haksızlık olur. Bu topraklar ne kadar cok dram barındırıyor buna da şahitlik ettiriyor serenad... Cok güzeldi, pek cok not aldım araştırmak üzere.
Yeni kitabım sineklerin Tanrısı.
O zaman yaşasın kumsalda kitap okumak :)Serilerde ben de öyle yapıyorum. Bu serinin ilk 2 kitabını peş peşe okudum.Yaz tatilime denk gelmişti.O seneki siyaha yakın bronzluğumu bu kitaplara borçluydum
Sonuncuyu ben sinemada izlemiştim. Ama şimdi kitapları okurken filmleri tekrar izledim. Sonuncu kitapta da filmde de gözle görülür bir düşüş vardı yalnız.Filmi de şimdiye kadar izlediğim en güzel uyarlamalardan biriydi. Sonuncuya gidemedim gerçi
Kesinlikle katılıyorum. Bir sürü kitabı beyaz perdeye uyarlayacağız diye heba ediyorlar ama Açlık Oyunları bence bunlardan biri değil.Filmleri de öyleydi evet, uyarlaması bir çok filmden daha iyiydi. İnternete muhakkak düşmüştür. oradan izleyin :)
Ben de Hakan Günday okumadım daha önce, ama zor diyorlar kitapları için hiç cesaret edemedim açıkçası :)kızlar hakan günday kitabı okumak istiyorum hangı kıtabından baslamalıyım hangısını tavsıye edersınız?
Bu aralar sık sık karşıma çıkar oldu kitap, ben de alacağım sanırım bu kitabı :)Günaydınlar bilgeler
Pabucumun ajanı 2 sf 142 deyim. Bugünlerde çok okuyamıyorum . Çok güzel birinci gibi bazen yüksek sesle
kahkahalar attırıyor , ağır kitapların arasına serpiştirilecek türden çok eğlenceli bir kitap tavsiye ederim.
Günaydın Kızlar :)
Hoşbuldum :)
Sineklerin Tanrısı'nı ben de çok merak ediyorum 3 aylık listemde o da var :) Okumalıyım kesinlikle :)
O zaman yaşasın kumsalda kitap okumak :)
Sonuncuyu ben sinemada izlemiştim. Ama şimdi kitapları okurken filmleri tekrar izledim. Sonuncu kitapta da filmde de gözle görülür bir düşüş vardı yalnız.
Kesinlikle katılıyorum. Bir sürü kitabı beyaz perdeye uyarlayacağız diye heba ediyorlar ama Açlık Oyunları bence bunlardan biri değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?