Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Nice seneleriniz olsun birlikte

Dün Od'u bitirdim.
Uzun süredir kitaplığımda bekleyen, indirimden aldığım bir kitaba başladım.
Forbes Cinayetleri-Mehmet Anıl.

Yazarın da okuduğum ilk kitabı olacak.

Ben de çok beğendim ama arka arkaya araya kitap sokmadan okuyunca biraz sıktı açıkçası. dün hiç elime almak istemedim. Bugün bitirip yeni kitabıma başlamak istiyorum artık :)

Serilerde ben de öyle yapıyorum. Bu serinin ilk 2 kitabını peş peşe okudum.Yaz tatilime denk gelmişti.O seneki siyaha yakın bronzluğumu bu kitaplara borçluydum

Evet çocuk kitabı olduğu söyleniyor, o amaçla yazıldığı, ama gerçekten çok merak ediyorumm :) iyi okumalar:)

kızlar hakan günday kitabı okumak istiyorum hangı kıtabından baslamalıyım hangısını tavsıye edersınız?

Günaydınlar bilgeler
Pabucumun ajanı 2 sf 142 deyim. Bugünlerde çok okuyamıyorum . Çok güzel birinci gibi bazen yüksek sesle
kahkahalar attırıyor , ağır kitapların arasına serpiştirilecek türden çok eğlenceli bir kitap tavsiye ederim.

Günaydın Kızlar :)
hoşgeldin aramızaa
Hoşbuldum :)

Sineklerin Tanrısı'nı ben de çok merak ediyorum 3 aylık listemde o da var :) Okumalıyım kesinlikle :)

Serilerde ben de öyle yapıyorum. Bu serinin ilk 2 kitabını peş peşe okudum.Yaz tatilime denk gelmişti.O seneki siyaha yakın bronzluğumu bu kitaplara borçluydum
O zaman yaşasın kumsalda kitap okumak :)

Filmi de şimdiye kadar izlediğim en güzel uyarlamalardan biriydi. Sonuncuya gidemedim gerçi
Sonuncuyu ben sinemada izlemiştim. Ama şimdi kitapları okurken filmleri tekrar izledim. Sonuncu kitapta da filmde de gözle görülür bir düşüş vardı yalnız.

Filmleri de öyleydi evet, uyarlaması bir çok filmden daha iyiydi. İnternete muhakkak düşmüştür. oradan izleyin :)
Kesinlikle katılıyorum. Bir sürü kitabı beyaz perdeye uyarlayacağız diye heba ediyorlar ama Açlık Oyunları bence bunlardan biri değil.

kızlar hakan günday kitabı okumak istiyorum hangı kıtabından baslamalıyım hangısını tavsıye edersınız?
Ben de Hakan Günday okumadım daha önce, ama zor diyorlar kitapları için hiç cesaret edemedim açıkçası :)

Bu aralar sık sık karşıma çıkar oldu kitap, ben de alacağım sanırım bu kitabı :)

Kesinlikle katılıyorum.
Yaz gelsin bi deeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…