Selam canım, hakaten listede yokumOysa mayısta sınavım var ona çalışacağım için gelemicem ama listeden çıkmayayım dedim, boşa gitti okuduğum 150 kitap Neyse sağlık olsun.
İyi akşamlar arkadaşlar mart ayı listemizi hazırladım hatam varsa affedin
arkadaşlar neokur benzeri bir site bilen var mı?
Kitap Hırsızı'nı ben de aldım bakalım ne zaman okuyacağım.Günaydııııın :) Alaycı Kuş bitti, Kitap Hırsızına başladım.
Çok eskiden okumuştum sol ayağımı. Gene okumak istiyorum hatrımda değildi ama çok güzel kitaptır.Ayşe Kulin-Handan bitti.
Christy Brown-Sol Ayağım'ı okuyorum şuanda.Syf 75
Çok eskiden okumuştum sol ayağımı. Gene okumak istiyorum hatrımda değildi ama çok güzel kitaptır.
Keyifli okumalar.
Bu arada hamileymişsin, çok sevindim için.Teşekkürler canım.
Benimde uzun zamandır okumayı düşündüğüm ama bir türlü elime alamadığım bir kitap.
Beni en çok etkileyen kısmı. Kitaptan anlatılan şeyler yazarın ağzından kendi hayatı olması ve doğuştan beyin felci olan bir insanın bunu başarmış olması.
Filmi de varmış belki daha sonra izlerim.
Vikitap kullanıyorum ben.
Ne okura da üye olmuştum ama Vikitapı daha çok sevdiğim için oradan devam ediyorum
Bu arada hamileymişsin, çok sevindim için.
vikitap ben de sürekli kullanıyorum ama alıntılar,incelemeler neokurda daha aktif kullanılıyo diye tercih ediyorum, lakin son zamanlarda neokur'dan oldukça soğumaya başladımfacebook twitter gibi kullanmaya başladılar yeni bir arayış içerisindeyim denk gelirseniz haber edin
bu arada Allah tamamına erdirsin hamileliğini inşallah, sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?