Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Iyi Akşamlar herkese
Sineklerin Tanrısı bitti. Tahmin ettiğim gibi sıçramayı son 50 sayfada yapıyor. Durağan hızda giden kitap resmen ivmelenerek bitiverdi. Neden bu kadar övgü almış şimdi Anlıyorum.

Ayşe Kulin hüzünü bitirdim Kitabı'n sonunda oturdum Ağladım.
Genel olarak bu seriyi tavsiye ediyorum. Ama mehbare ve oğlu ile bilgi verseydi keşke. Onları merak ediyorum çünkü.
Yeni kitabım güneş çavması 2.

dün mart menekşelerine başlamıştım sarah Jio nun ve 24 saat dolmadan bitirdim ve sonunda ağladım her zaman ki gibi :/ son iki kitabı kaldı simdi Agapiye baslayacağım

Güneş çavması 2 ye başladım. Sanki uzun zamandır görmediğim dostlarıma yeniden kavuşmuşum gibi hissediyorum.
Kştap hızlı bi giriş yaptı. 1. Kitaptaki etkiyi göstermeye başladı bile bende.

Günaydın iyi haftalar...
Haftasonu cozutarak gezdim.
Şu an o kadar yorgunum ki.
Artık havaların ısınması olayını da geçtim kendimi sadece gezmeye verdim.
Yağmur olmasın yeterli :)
Kamelyalı Kadın'a başladım Sayfa 50.
Şimdilik iyi gibi gidiyor en başları feci sıkıcıydı ama yavaş yavaş şekillenmeye başladı kitap.
Bakalım bu nasıl olacak
Hakkında çok övgü var.

Çok eskiden okumuştum sol ayağımı. Gene okumak istiyorum hatrımda değildi ama çok güzel kitaptır.
Keyifli okumalar.

Teşekkürler canım.
Benimde uzun zamandır okumayı düşündüğüm ama bir türlü elime alamadığım bir kitap.
Beni en çok etkileyen kısmı. Kitaptan anlatılan şeyler yazarın ağzından kendi hayatı olması ve doğuştan beyin felci olan bir insanın bunu başarmış olması.
Filmi de varmış belki daha sonra izlerim.

Bu arada hamileymişsin, çok sevindim için.

Vikitap kullanıyorum ben.
Ne okura da üye olmuştum ama Vikitapı daha çok sevdiğim için oradan devam ediyorum

vikitap ben de sürekli kullanıyorum ama alıntılar,incelemeler neokurda daha aktif kullanılıyo diye tercih ediyorum, lakin son zamanlarda neokur'dan oldukça soğumaya başladım facebook twitter gibi kullanmaya başladılar yeni bir arayış içerisindeyim denk gelirseniz haber edin

bu arada Allah tamamına erdirsin hamileliğini inşallah, sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin

Tamam cnm aklımızda olsun haberleşiriz öyle bir durumda.
Çok teşekkür ederim.
Amin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…