- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
kuzum hastayım yatıyorum eve gelince :) bir de 3 gündür eğitim var içi çok boş okudum bende :)Mine sen her gün bir kitap mu okuyorsun?
de get yalan dünya.
normalde bitmiyorda cumadan beri yatıyorum genelde o fırsaı değerlendirdim :)Slm cnm.
Nisan ayında baya hızlısın.
Her gün kitap okuduğunu görüp sana özeniyorum.
Nadıl bitiyor her gün 1 kitap valla bravo
Günaydın kızlar, Kitap Hırsızı bitti. Hüsnü Arkan - Menekşeler Atlar Oburlar'a başladım.
Çok beğendim, büyüklere hikayeler tarzında yazılmış. Ve çok sürükleyiciydi.Günaydın Leyla,
Kitap hırsızını nasıl buldun.Merak ettim
normalde bitmiyorda cumadan beri yatıyorum genelde o fırsaı değerlendirdim :)
sayfa 184Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş
Sayfa 129
Allah rahmet eylesin.merhaba bayanlar
Sabahattin Ali içimizdeki şeytanı okuyorum.incecik kitap bitiremedim kaç haftadır.Bir de tablettem Ahmet Ümit Şeytan ayrıntıda gizlidir onuda yarıladım.Ahmet ümit in şlk defa bir kitabını beğenmedim.Çok basit polisiye hikayelerden oluşmuş.ve oldukça kısalar.katillerin itirafı gibi olmuş.
birde buradan da paylaşmak istedim.Sosyal Medyada oldukça yeralan Serkan Öz öğretmene Allah rahmet eylesin.BEn öğrencilerine verdiği listeyi bu sene kitap listem olarak düşünüyorum.11 tanesini okumuşum.Geri kalnlarınıda bu yıl Eki Görüntüle 1485686 içinde tamamlayacağım.
teşekkür ederim geçti gibi şükür :)Geçmiş olsun.Şimdi anladım bu hızın sebebini
çok acıklı dimisayfa 184
çok acıklı dimi
En çok etkilendiğim kitaplardan biri okurken eşime üzülüp üzülüp anlatıyordum , gerçekler olması insanı daha da etkiliyor.Maalesef ve gerçek olması çok acı. :'(
En çok etkilendiğim kitaplardan biri okurken eşime üzülüp üzülüp anlatıyordum , gerçekler olması insanı daha da etkiliyor.
çok etkilemiştir kitap beniMaalesef ve gerçek olması çok acı. :'(
Günaydınlar
Pabucumun Ajanı 2 bitti. Haksızlık etmişim kitaba çok güzeldi .
Yeni kitabım Bülbülün Kırk Şarkısı- İskender Pala
Günaydın herkese
Sol ayağım dün akşam bitti.
Artık eşimde benle kitap okumaya başladı.
Hep istediğim bir şeydi.Dün akşam yatağımızda kitabımızı okuyup uyuya kalmışız erkenden.
Pabucumun Ajanı ben de merak etmeye başladım bu kitabı :)Günaydınlar
Pabucumun Ajanı 2 bitti. Haksızlık etmişim kitaba çok güzeldi .
Yeni kitabım Bülbülün Kırk Şarkısı- İskender Pala
Günaydın. Hep istediğim eş modeli, neden karşıma okuyan bir erkek çıkmaz kiGünaydın herkese
Sol ayağım dün akşam bitti.
Artık eşimde benle kitap okumaya başladı.
Hep istediğim bir şeydi.Dün akşam yatağımızda kitabımızı okuyup uyuya kalmışız erkenden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?