Ne güzelGünaydın herkese
Sol ayağım dün akşam bitti.
Artık eşimde benle kitap okumaya başladı.
Hep istediğim bir şeydi.Dün akşam yatağımızda kitabımızı okuyup uyuya kalmışız erkenden.
Pabucumun Ajanı ben de merak etmeye başladım bu kitabı :)
Günaydın. Hep istediğim eş modeli, neden karşıma okuyan bir erkek çıkmaz ki
İnş bebek olduktan sonrada kitap okumaya zamanım olurNe güzelbebiş olana kadar okuyabildiğiniz kadar okuyun .Bir daha zamanın kalmıyor .
Çocuklardan kalan zamanlarda eşim maç seyrediyor ben kitap okuyorum maçsız akşam yok desem yeri var . Çok şükür aman aman takip ettiğim bir dizi yok çalıkuşu dizisini hiç etdiklerinden beri dizide seyretmiyorum.
Sınavlarda başarılar :)selam kızlar..
aof sınavlarım olduğu için nisan 17e kadar okuyamayacağım. hepinize keyifli okumalar
Hadi bakalım İnşallah :)Pabucumun Ajanını tavsiye ederim.Okumalısın.Çok eğlenceli bir seri.Asudenin dili zaten çok akıcı ve zevkli.
Benim eşimde pek okuyan erkeklerden değildir ama bebek ufak değişimler yapıyor.
Benle ortak daha fazla şey yapmak istediği ve benimde birlikte okumayı çok istediğimi bildiği için ayak uyduruyor
İnş devamı gelir.
2.si de mi çıktı kitabın :) Daha ilkini okuyamadım.günaydın hanımlar
güneş çavması 2 çok güzel gidiyor.
bu aralar psikolojik olarak da böyle bir kitaba ihtiyacım vardı..
Roman mı bu? araştırma mı?İyi akşamlar kızlar
Mehmet Anıl-Forbes cînayetlerini bitirdim az önce.İtiraf edeyim beğeneceğimî düşünmüyordum.Bir gün d&r ı gezerken indîrimli diye almıştım.Uzun süredir de kitaplığımda bekliyordu.Ne zamandır işe giderken yanıma kitap almıyordum ama bunu aldım.Hatta sabahları uykumum gelmesi pahasına okudum:)Diğer kitaplarını da mutlaka okuyacağım yazarın.
Bu arada yolda kitap okumanın keyfimi unutmuşum iyi oldu:)
Roman mı bu? araştırma mı?
Hayırlı cumalar kitap kurtları
Bülbülün kırk şarkısı peygamber efendimizin hayatını anlatıyor. Kitabın başlangıcında Yazılış Sebebi diye iki sayfa var sizinle paylaşmak istedim.
Bu hikayeden bende çok etkilendim . Bülbülün ağzından anlatıyor güzel gidiyor bakalım.Çok güzel bir hikaye.
Ben kitabı almadan kitapyurdun da iç sayfalara bakarken bu hikayeyi okumuştum ve direkt almıştım.
Çok etkileyici.
Hele kitabın 99.999 kelimeden ibaret olması nasıl bir iştir.
İskender Pala'ya sonsuz saygılar
Bu hikayeden bende çok etkilendim . Bülbülün ağzından anlatıyor güzel gidiyor bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?