Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın herkese

Sol ayağım dün akşam bitti.
Artık eşimde benle kitap okumaya başladı.
Hep istediğim bir şeydi.Dün akşam yatağımızda kitabımızı okuyup uyuya kalmışız erkenden.
Ne güzel bebiş olana kadar okuyabildiğiniz kadar okuyun .Bir daha zamanın kalmıyor .
Çocuklardan kalan zamanlarda eşim maç seyrediyor ben kitap okuyorum maçsız akşam yok desem yeri var . Çok şükür aman aman takip ettiğim bir dizi yok çalıkuşu dizisini hiç etdiklerinden beri dizide seyretmiyorum.

Pabucumun Ajanı ben de merak etmeye başladım bu kitabı :)

Günaydın. Hep istediğim eş modeli, neden karşıma okuyan bir erkek çıkmaz ki

Pabucumun Ajanını tavsiye ederim.Okumalısın.Çok eğlenceli bir seri.Asudenin dili zaten çok akıcı ve zevkli.
Benim eşimde pek okuyan erkeklerden değildir ama bebek ufak değişimler yapıyor.
Benle ortak daha fazla şey yapmak istediği ve benimde birlikte okumayı çok istediğimi bildiği için ayak uyduruyor
İnş devamı gelir.

günaydın hanımlar
güneş çavması 2 çok güzel gidiyor.
bu aralar psikolojik olarak da böyle bir kitaba ihtiyacım vardı..

İnş bebek olduktan sonrada kitap okumaya zamanım olur
Bizdede maçlar kaçmaz cnm.
Eşim hasta gs'li.Gs maçı varsa haftasonu planlarımız ona göre yada misafirliğe yanımızda digitürk kutusunu götürdüğümüzü bilirim
Biz yabancı dizi izliyoruz.Takip ettiğim hiç bir türk dizi yok.
Vikingleri izliyoruz.Game of Thrones'in yeni bölümlerini bekliyorduk oda başlıyor yakında.
Birde 24'e bakıyoruz.

selam kızlar..
aof sınavlarım olduğu için nisan 17e kadar okuyamayacağım. hepinize keyifli okumalar
Sınavlarda başarılar :)

Hadi bakalım İnşallah :)

günaydın hanımlar
güneş çavması 2 çok güzel gidiyor.
bu aralar psikolojik olarak da böyle bir kitaba ihtiyacım vardı..
2.si de mi çıktı kitabın :) Daha ilkini okuyamadım.

İyi akşamlar kızlar

Mehmet Anıl-Forbes cînayetlerini bitirdim az önce.İtiraf edeyim beğeneceğimî düşünmüyordum.Bir gün d&r ı gezerken indîrimli diye almıştım.Uzun süredir de kitaplığımda bekliyordu.Ne zamandır işe giderken yanıma kitap almıyordum ama bunu aldım.Hatta sabahları uykumum gelmesi pahasına okudum:)Diğer kitaplarını da mutlaka okuyacağım yazarın.

Bu arada yolda kitap okumanın keyfimi unutmuşum iyi oldu:)

Roman mı bu? araştırma mı?

Ben de dün D&R da gördüm bu kitabı, ismi ilgimi çekmişti. İskender Pala ismini görünce ama arka sayfayı okumadım :)

Hayırlı cumalar kitap kurtları
Bülbülün kırk şarkısı peygamber efendimizin hayatını anlatıyor. Kitabın başlangıcında Yazılış Sebebi diye iki sayfa var sizinle paylaşmak istedim.

Çok güzel bir hikaye.
Ben kitabı almadan kitapyurdun da iç sayfalara bakarken bu hikayeyi okumuştum ve direkt almıştım.
Çok etkileyici.
Hele kitabın 99.999 kelimeden ibaret olması nasıl bir iştir.
İskender Pala'ya sonsuz saygılar

Bu hikayeden bende çok etkilendim . Bülbülün ağzından anlatıyor güzel gidiyor bakalım.

Merhaba bilgeler,

Benim yoğun haftam daha bitmedi. Devam ediyor ne yazık ki.
Akşam uyumadan önce okumaya çalışıyorum.

Umberto Eco__Numero Zero'da 89. sayfadayım.

Güneş çavması 2 sayfa 396.
Hafta sonu kitabımı bitirmeyi planlıyordum ama olmadı. Yarın biter inşallah.

Günaydınlar , iyi haftalar
Bülbülün Kırk Şarkısı çok güzel gidiyor herkese tavsiye ederim . Daha 100. sf dayım ama sindire sindire acele etmeden okumak istiyorum. Konu güzel anlatım güzel daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…