ben de geçen hafta aldım,kutlu doğum haftası sebebiyle bu hafta okumak istiyordum ama inşallah yetiştirebilirim,Babam Muhammed'e yeni başladım çünküEki Görüntüle 1488436 Eki Görüntüle 1488438
Hayırlı cumalar kitap kurtları
Bülbülün kırk şarkısı peygamber efendimizin hayatını anlatıyor. Kitabın başlangıcında Yazılış Sebebi diye iki sayfa var sizinle paylaşmak istedim.
Etkilendiğiniz kitaplar diyince ilk aklıma gelenlerdendir bin muhteşem güneş:) ilk 50 sayfası biraz sıkmıştı ama sonrası nasıl geçti anlamamıştımmm..Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş bitti.
Gece bitirdim. Uykusuz kaldım.
Fakat değer, çok etkilendim.
Yeni kitabım ne olur bilemiyorum. Yarın bildiririm inşallah.
Herkese iyi haftalar, bol okumalar dilerim.
Benim de aynı, bir türlü fırsat bulamıyorum kitap okumayagünaydınlar
Bülbülün kırk şarkısı- sf 226 dayım.
Bugünlerde çok fazla işlerim var canım daha çok okumak istiyor ama olmuyor
her gün 50 sf okumaya çalışıyorum .
Geçmiş olsunHerkese merhaba
Hastalıktan başımı bugün kaldırabildim biraz.Haftasonu da yeğenmin doğumgünü
Kitap okumak iyice zorlaştı
Aslı erdoğan- kırmızı pelerinli kent; Rio yu anlattığı kitabı..Bugün bitireceğim inş.
Aslı Erdoğan'a ba-yı-lı-yo-rum!
bilmem izlediniz mi ama İnsan Manzaralı isimli belgeselin yerli yazarlarla ilgili 5.bölümünde Aslı Erdoğan vardı, hayran olunası bir kadın. izlemediyseniz;
bu arada iri memeler ve geniş kalçalar sayfa768
Kesinlikle canım, bugün paylaşımını gördüm de belgesel aklıma geldi birkaç ay önce izlemiştim, hayran kalmıştım. O kadar duygu yüklü, o kadar tahammülü zor, o kadar acılı şeyler yaşadığı halde bu kadar güçlü ve aynı zamanda naif bir kadına ancak hayran olunur zaten :) benim için çok özel yazarlardan biri. keyifli okumalar.Teşekürler canım paylaşımın için maalesef aslı erdoğanı yeni keşfedenlerdenim:Bi kaç yıldır adını duyuyordum ama ilk kez kitabını okuyorum.Çok müthiş ilham verici bir insan.Kaç hayat sığdırmış yaşamına.Kaç Aslı Erdoğan var Hayran olmamak elde değil.
Kızlar aslı ERDOĞAN okumadım ben hiç ama yorumlarımızdan sonra çok merak ettim.
Bana bu yazarın kitaplarından tavsiye eder misiniz
Günaydınlarben çok severek okuyorum kitaplarını, paylaştığım videodan kendisiyle ilgili fikir edinmen mümkün
-kabuk adam
-mucizevi manderin
-kırmızı pelerinli kent
-bir kez daha
-bir delinin güncesi
-hayatın sessizliğinde
-taş bina ve diğerleri
aklıma gelen kitapları.
ben kabuk adamla başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?