Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

aynı belgeselerde yaşar kemal i de izledim o da çok güzeldi. Yaşar kemal 17 yaşında bir şiir yazmış ve mahkum edilmiş.O yaşta nasıl yazmış o şiiri inanamadım.O şiiride paylaşırım çok güzeldi.

Yaşar Kemal'i izlememiştim ama bugün imkanım olursa izlerim, önerin için çok teşekkür ederim

Aslı Erdoğan benim de çok merak edip bir türlü tanışma fırsatı bulamadığım yazarlardan
ahh ne çok kitap ne çok hayat var...daha çok vaktimiz olsa keşke, her ''şey'' için...
#durmakyokokunacakkitapçok

merhabalar ben de kitap okumayı sevenlerdemi fırsatım pek olmuyor ama okumaya calısıyorum yinede
üç gün oldu okumayalı
ADI: SEVGİ KAMELYALARI YAZAR KİMBERLY W. HOLT
SAYFA 32

bazen "aslında zaman var ama biz yettiremiyoruz" diyorum. bir gün 24 saat değil de 50 saat olsa eminim onu da yettiremezdik, yine kısa derdik. ya da zaman daha yavaş ilerlese yine de hızlı gibi gelirdi.
bilemedim ki; insanoğlu işte diyip işin içinden çıkmak mı gerek acaba.
kafamda deli sorular

Merhaba bilgeler,

Yazın gelmesini bekliyorum. Yaz gelince yoğunluğum bitecek diye umut ediyorum.
Yavaş yavaş da olsa kitap okumaya devam.

Mutlu kalın bilgeler.

mutlu okumalar canım

ben de bugün elime almadım kitap, tek yaptığım sabahtan akşama kadar yabancı dizi dizi dizi...

Sarah jio yağmur sonrası bityi.
Bu yazarın kurgusu harika oluyor. Her Kitabı'n sonunda ağlıyorum ben ya.
Yeni kitabım ne olur henüz bilmiyorum.

Merhaba kızlaaaar:)

Kristin hannah-evden çok uzakta okuyorum.. Sanırım 96ncı sayfada falanım:) kitap güzel gidiyoooo:)

Herkese iyi okumalar..

Yeni kitabım Doğan cüceloğlu başarıyla götüren aile.
Bu kadar çok okuyan bir anneye inat oğlum ders çalışmayı ve kitap okumayı hiç sevmiyor. Belki faydası olur bu Kitabı'n diye düşünüyorum.

Kızlar günaydın.

İki kitabı birlikte okuyordum.
Aziz Nesin - Şimdiki Çocuklar Harika bitti, Tim O'Brien - Taşıdıkları Şeyler sf 110. Bugün bitsin artık 6 gündür elimde

günaydın
ince memedime 4. ve son kitabıyla devam ediyorum
Aramıza hoş geldiniz.

Kızlar çok yapmadığım bir şey iki kitabı aynı anda okuyorum.

Muzaffer Ozak - İrşad III. Cilt
Muhammed Bozdağ - Sevgi Zekası
Maşallah sana prensesim
canım seni okurken görmesi tabi ki onu olumlu yönde etkiler ama onun da sevmesi için bence birlikte okumalar yapmanızın daha çok faydası olur...
sevebileceği,yaşına uygun kitaplardan parça parça okumalar yapıp, mesela günde 1 sayfayla başlayıp her gün için küçük ödüller vererek belki biraz sevdirebilirsin...

iyi haftalar bayanlar
tabletten Zorbaya başladım.Bide nobel kitaplarından Andre Gide ın pastoral senfoni kitabı bugün biter.
Albert Camus vebayı okumak istiyorum. ama daha öncede okumaya başlamış okuyamamıştım.çünkü sürekli ölü farelerden bahsediyor.bende çok korkarım fareden
belki bu hafta kitap siparişi veririm internetten

Merhaba kızlar. En son kendimi nadasa bıraktığımdan beri yaklaşık 500 sayfa ilerlemişsiniz.
Geri gelsem mi ki?

Çocuklara ders çalıştırmak , kitap okutmak hakikaten bu çağda çok zor mesele ,benimde oğlumun aklı fikri bilgisayarda
gerçi hafta sonu veriyorum izni. Bende biraz kitap okusun diye 10 sf oku veya 1-2 test yaprağı veriyorum çöz diyorum ondan sonra izin veriyorum . Bilmiyorum doğrumu yapıyorum biraz biraz okuyor öylelikle .
Kitabı beğenirsen bende alayım canım yorumlarını bekliyorum .

neler yapmadım ki okumayı sevdirmek için.
istediği kitapları aldım. istediği dergileri. aklınıza ne gelirse. am olmuyor. sevmiyor bir türlü.
ıpad bilgisayar türü şeyleri ancak hafta sonu veriyorum. hafta içi saklıyorum.
fakat yine de eline ne kitap alıyor ne de test.
bu kitap benim bakış açımı değiştirecek sanki. çünkü farklı düşünmeye başladım bile.

merhabalar ben de kitap okumayı sevenlerdemi fırsatım pek olmuyor ama okumaya calısıyorum yinede
üç gün oldu okumayalı
ADI: SEVGİ KAMELYALARI YAZAR KİMBERLY W. HOLT
SAYFA 32
Aynı kitaba devam yavaş ilerliyorum nedense pek sevmedim
sayfa 49

iyi geceler kızlar
İri memeler ve geniş kalçalar-Mo Yan bitti güzelmiş de
Böyle dedi Zerdüşt e başlamıştım çok önce, onu bitirmeye çalışacağım bir de araya Küçük Prens alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…