aynı belgeselerde yaşar kemal i de izledim o da çok güzeldi. Yaşar kemal 17 yaşında bir şiir yazmış ve mahkum edilmiş.O yaşta nasıl yazmış o şiiri inanamadım.O şiiride paylaşırım çok güzeldi.
Aslı Erdoğan benim de çok merak edip bir türlü tanışma fırsatı bulamadığım yazarlardanAslı Erdoğan'a ba-yı-lı-yo-rum!
bilmem izlediniz mi ama İnsan Manzaralı isimli belgeselin yerli yazarlarla ilgili 5.bölümünde Aslı Erdoğan vardı, hayran olunası bir kadın. izlemediyseniz;
bu arada iri memeler ve geniş kalçalar sayfa768
Aslı Erdoğan benim de çok merak edip bir türlü tanışma fırsatı bulamadığım yazarlardan
ahh ne çok kitap ne çok hayat var...daha çok vaktimiz olsa keşke, her ''şey'' için...
#durmakyokokunacakkitapçok
Merhaba bilgeler,
Yazın gelmesini bekliyorum. Yaz gelince yoğunluğum bitecek diye umut ediyorum.
Yavaş yavaş da olsa kitap okumaya devam.
Mutlu kalın bilgeler.
Aramıza hoş geldiniz.Bende katılmak istiyorum :) kitap okumaya bugün Nicole Anderson ilk aşkım
Maşallah sana prensesimAramıza hoş geldiniz.
Kızlar çok yapmadığım bir şey iki kitabı aynı anda okuyorum.
Muzaffer Ozak - İrşad III. Cilt
Muhammed Bozdağ - Sevgi Zekası
canım seni okurken görmesi tabi ki onu olumlu yönde etkiler ama onun da sevmesi için bence birlikte okumalar yapmanızın daha çok faydası olur...Yeni kitabım Doğan cüceloğlu başarıyla götüren aile.
Bu kadar çok okuyan bir anneye inat oğlum ders çalışmayı ve kitap okumayı hiç sevmiyor. Belki faydası olur bu Kitabı'n diye düşünüyorum.
Yeni kitabım Doğan cüceloğlu başarıyla götüren aile.
Bu kadar çok okuyan bir anneye inat oğlum ders çalışmayı ve kitap okumayı hiç sevmiyor. Belki faydası olur bu Kitabı'n diye düşünüyorum.
günaydın
ince memedime 4. ve son kitabıyla devam ediyorum
Maşallah sana prensesim
canım seni okurken görmesi tabi ki onu olumlu yönde etkiler ama onun da sevmesi için bence birlikte okumalar yapmanızın daha çok faydası olur...
sevebileceği,yaşına uygun kitaplardan parça parça okumalar yapıp, mesela günde 1 sayfayla başlayıp her gün için küçük ödüller vererek belki biraz sevdirebilirsin...
Çocuklara ders çalıştırmak , kitap okutmak hakikaten bu çağda çok zor mesele ,benimde oğlumun aklı fikri bilgisayarda
gerçi hafta sonu veriyorum izni. Bende biraz kitap okusun diye 10 sf oku veya 1-2 test yaprağı veriyorum çöz diyorum ondan sonra izin veriyorum . Bilmiyorum doğrumu yapıyorum biraz biraz okuyor öylelikle .
Kitabı beğenirsen bende alayım canım yorumlarını bekliyorum .
Aynı kitaba devammerhabalarben de kitap okumayı sevenlerdemi fırsatım pek olmuyor ama okumaya calısıyorum yinede
üç gün oldu okumayalı
ADI: SEVGİ KAMELYALARI YAZAR KİMBERLY W. HOLT
SAYFA 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?